גם לי יש שאלה

גם לי יש שאלה ../images/Emo9.gif

אני רוצה להכין עוגה למסיבה שתערך במוצאי שבת הקרוב והשאלה שלי היא האם אפשר לשים עוגה עם בצק סוכר במקרר (חשבתי למלא אותה מבפנים עם קרם חלבי) ועוד שאלה קטנה אם אני מכינה את העוגה ממחר, ללא ציפוי קרם באמצע אבל מצפה אותה בבצק סוכר העוגה והבצק לא יתקלקלו אם הם יעמדו בחוץ? תודה לכל מי שעונה
 
הי ממש לא מומחית אבל,

לא מכניסים עוגה של בצק סוכר למקרר כי היא תקבל לחות שזה הורס את הבצק. מה שכן במקרה שאין ברירה (למשל עם קרם חלבי
) צריך לאחסן את זה בקופסא סגור היטב. ולהוציא אתזה ל"הפשרה" כמה שעות לפני.
 

net the jet

New member
לא לשים במקרר. לגבי קרם באמצע- יש קרמים

שאין בעיה לשים, ממרחים, קרם חמאה למשל... בכל מקרה אין שום בעיה עם קרם כמו שהזכרתי או ללא קרם עם ציפוי בצק סוכר שתעמוד בחוץ ( מחוץ למקרר, לא בגינה
) יומיים שלושה.
 
למעלה