גם לי יש שאלה

היי למתבונן

- מחברת ליד המיטה ולנסות לרשום כל בוקר מה שעולה. בימים שאתה לא זוכר תרשום מה שעולה לך בראש. תתחיל כל בוקר בנוסח "חלמתי ש..." אחר כך יש טכניקות של עבודת מדיטציה עם החלום...ועוד כמה טיפים אם תרצה שלח מסר... אני עוסקת/"מלמדת" בחלימה- בעיקר מהמקום של לתת לאדם כלים להבין ולפרש בעצמו את החלומות... הילינג בחלומות... טכניקות של לעבוד עם החלום ככלי למעבר בין מימדים, כלי תיקשור, כלי ריפוי. חלומות פז... אה ועוד משהו קטן, לפני השינה תנסה להתכונן "אני מבקש מסר על..."

princeOFdream

New member
נק' מבט מעט שונה...

אני כל חיי מתעסק בחלימה ולמרות שאני יודע להמשיך חלומות שאני נהנה מהם מהמקום בו הם נקטעו לי, אני לא עוסק בחלימה במובן שאתה מתכוון אליו (אני לא מנסה להיות בעל חלומותי כעת כמו שדון חואן מלמד את קרלוס קסטנדה), אני עוסק בעיקר בפשר החלומות. אז אתה רוצה לדעת במה אני משתמש? השתמשתי בספר אחד על חלומות שבסופו היו קצת פירושים של סמלי חלומות (בתסריט שעשיתי לעבודת הגמר של כתבתי סצינת חלום שלמה לפי הסמלים הללו- יצא מעולה), אבל עכשיו אני משתמש בספר שנקרא 'המילון הענק של פשר החלומות' (ספר מעולה על סמלי חלומות). ועכשיו סתם כדי לעורר את תשמות לבך למשהו מעניין אם אתה עוסק כרגע בחלומות- תקרא על חוני המעגל את הסיפור המקורי ושני שירים העוסקים בו: שיר של נתן זך בשם 'חוני המעגל' והשיר של אהוד בנאי בשם 'זמנך עבר'.

למעלה