גם לי יש שיר

טלגיל

New member
גם לי יש שיר../images/Emo79.gif

זה שיר שכתבתי לגילי שלי כשהייתי בחודש השלישי להריוני איתה: אוקטובר 2001 לגילי שלי את שוכנת בתוכי ומתפתחת לאט ובשלווה את ממלאה את כולי ברוך, בעדנה ובאהבה ואני מתלוננת פה ושם לא כי באמת קשה לי אלו מעין צביטות עצמיות כי קשה להאמין שאושר כזה יכול להיות אומרים שגבר לא מרגיש מושלם בלי אישה ולהיפך מי שאומר את זה הוא בטח גבר כי אין תחושת שלמות גדולה יותר מזאת! אני לא מעניקה לך חיים את מעניקה אותם לי! אמא שלך

ימים קצת נוסטלגיים

עוברים עלינו כאן כנראה. ימים של זכרונות. זה הסתיו? עם הענן? תשמרו על החיוך
אמא , אבא , ילד , הן מילים מרגשות.
מילים מתחברות.

גם לי! גם לי!! ../images/Emo6.gif

איזה כייף המפנה הזה באווירה
שיר הלל ליהונתן - נכתב ליום הולדתו החמישי ילדים יקרים, אספר לכם סיפור מדהים על משפחה מיוחדת שיש בה רק אימא וילד קודם הייתה אישה בשם נאוה שרצתה מאוד להיות אימא כשהזמן היה נכון היא הלכה לה למכון שם מצאה תורם מתאים וזכתה ביהונתן בפנים יהונתן נולד בעצלתיים בעיר ירושלים יש לנו חיים מאוד מעניינים כי אנחנו כל הזמן נודדים יש לנו חברים וידידים בכל מקום ובעיסוקים שונים אימא נאוה מאוד עסוקה מרפאה ומדריכה לחיים יותר יפים לחיוכים ולנישוקים ובכל זאת,ליהונתן נותנת לב רחב וגם משענת מלמדת לאהוב מלמדת לחשוב מפגישה עם החיים מגינה עם חיבוקים יהונתן ילד מקסים שקצת מתפרע לפעמים שימו לב! ראו הוזהרתם! תיפגעו אם לא נשמרתם! יהונתן מפתיע את כולם ביכולת להמציא דברים בכמות התעלולים אח"כ בחיוך רחב ייתמם ולא יבין על מה הכעס בפנים ואם עדיין מתעקשים לשמור על פנים זועפים יהונתן, ברגישות ובידיעה יחלק לכם מחמאה ויוציא מכם חיוך נפלא ממיס לבבות באהבה יש לו ליהונתן כשרון קטן לדעת לב אנוש ולגרום לו לעלוז מי מכם שלא חווה כדאי לכם במהרה לקבל חיבוק גדול מהחבקן הכי יכול לסיום סיפור חיים יהונתן חבר עם מלאכים עם דמיון מאוד עשיר ורצון מאוד אדיר מספר הוא סיפורים מורכבים ומרתקים שמסדרים את המציאות במיטב הנוחות גם סבא וסבתא מאוד חשובים את משפחתנו הקטנה הם מגדילים בכל שמחה, בכל מכאו בהם שם אותנו לאהוב תודה לכם הורים טובים מי ייתן ותמשיכו להיות בריאים אנחנו אתכם מאוד אוהבים ושולחים לכם נישוקים וחיבוקים יהונתן יקירי מחמד ליבי אתה עכשיו גדול ובהחלט יכול לנהוג בבגרות ולקחת אחריות להיות אדיב עם חברים להגן באבירות על הצעירים אתה ילד מלא אהבה שבקלות מאוד גדולה יכול לגרום לכל אחד שמחה להזכירך אני רוצה שאני מאוד אוהבת אותך אימא נאוה

רותם111

New member
ומבלי משים מתהווה לה כאן

חוברת שירה מדהימה
. לכל המשוררות, מה דעתכן לצאת מהארון ולפרסם שירים אלה בפורום השירה ב"בננות"? (סתם רעיון).

למעלה