גם לי יש תמונות!

שחמטית

New member
גם לי יש תמונות!

תמונות מהאוכל שהכנתי לבת מצוה... בצק ממולא ירקות- סמבוסק לפי מתכון של יוכי.

שחמטית

New member
הלחמניות מהפרשת החלה שהבת שלי עשתה

מנת פתיחה היתה סלטים אח"כ הסמבוסק במילוי ירקות או פירה, מנה עיקרית היתה עוף עם אורז ותפו"א. לקינוח הכנתי סלט פירות עם קצפת מעל ואגוזים- נרשמה התלהבות ולקינוח סופי חתחנו את עוגת הבת מצוה.

שחמטית

New member
ההפתעה שקיבלנו מחמי וחמותי

הם גרים בחו"ל ושלחו לנו את זה בהפתעה העוגה היתה טעימה אבל הקרם היה מלא מרגרינה, מלמעלה זה ריבת חלב וזה מאוד טעים! השוקולדים הם רוזמרי- דליקטס!

רותי410

New member
איזה יופי, שחמטית. הכול נראה

מגרה וטעים. ורוב ברכות לבת המצווה ולכל המשפחה, ושירבו השמחות בביתכם ובכל בית בישראל, אמן

יוכי68

New member
שחמטית, איזה מעדנים הכנת - כל הכבוד../images/Emo24.gif

שפע ברכות והמון הצלחה לבתך המקסימה.

cial 1

New member
יפה וגם קיף לקבל משהו? מתתוק מרחוק../images/Emo77.gif

אחרי האיחולים זה גם יופה של אריכה הכול מסודר ויפה באמת קיף
לקבל מרחוק עוגה זה משהו? אחר משלנו הכול יפה שחמטית אבל לא הכנת לנו את הטארלטים אפילו לא אחד ואני ויכוי ועוד נלחמנו להציע לך מבחר גדול. כאן אני צוחקת כי הרבה פעימים רוצים לעשות את מה שהוצע ובסוף הכול משתנה ללא כוונה. אני אחד מאלה רוצה להכין משהו.. שונה בסוף הולכת על הכי קרוב באמת שוב מזל טוב
לבת והרבה נחת והמשך בגרות מוצלחת לבת החוגגת לה ואימא המשקיעה. שיהיה במזל

שחמטית - שאלה לגבי השוקולדים

גם אני קניתי את התבניות האלה, להכין לבר המצווה של בני. שאלתי היא: איזה שוקולד המסת? האם הוספת לו דברים נוספים שיהיה טעים יותר? (חלבה, חמאת בוטנים וכד') אני מחפשת מתכון שהשוקולד יהיה משובח יותר מסתם שוקולד מריר.

שחמטית

New member
המסתי שוקולד מריר של ורד וצימקאו

כמות של חצי חצי בשווה. לא ניסיתי להוסיף עוד דברים, הספיק לי לחכות עד שהשוקולד ימס לגמרי ויהיה חלק
הטעם היה מאוד טעים, כולם אהבו

pirge

New member
נפלא. תודה ששיתפת. העוגות יפיופיות והכל

נשמע טעים וחגיגי. תמיד בשמחות

למעלה