גם לי יש חידה בהצלחה !!! ושוב...מי זאת מי ??
O omer wild New member 18/8/02 #1 גם לי יש ../images/Emo42.gifחידה../images/Emo42.gif בהצלחה !!! ושוב...מי זאת מי ??
F Freed From Desire New member 18/8/02 #3 מכות?! זה או אשלי או מרי קייט פשוט העתיקו את התמונה הפכו אותה ושמו אותה ככה שזה ניראה ששתי התאומות מצטלמות... זה תאומה אחת, פעמיים!
מכות?! זה או אשלי או מרי קייט פשוט העתיקו את התמונה הפכו אותה ושמו אותה ככה שזה ניראה ששתי התאומות מצטלמות... זה תאומה אחת, פעמיים!
מ מ ו ר ל ו י New member 18/8/02 #6 נכון ו... אם מסתכלים טוב טוב בתמונה כשהיא בהגדלה אפשר לראות את הקו החוצה את ההכפלה!!!
F Freed From Desire New member 18/8/02 #7 לא צריך לראות את זה... תראו שהכפלים של הבגדים הם אותם כפלים, העיניים אותו דבר, וכו וכו וכו וכו... זה שטויות אבל ניסיון יפה עמר
לא צריך לראות את זה... תראו שהכפלים של הבגדים הם אותם כפלים, העיניים אותו דבר, וכו וכו וכו וכו... זה שטויות אבל ניסיון יפה עמר
O omer wild New member 18/8/02 #14 אמממממ.....ברור שזה לקוח מאיפה שהוא ובגלל שאי לא יודעת מאיפה אז שאלתי אותכם !! חחחחחחחח....אני משתגעת קצת אחרי השעה 2:00 אין מה לעשות !!
אמממממ.....ברור שזה לקוח מאיפה שהוא ובגלל שאי לא יודעת מאיפה אז שאלתי אותכם !! חחחחחחחח....אני משתגעת קצת אחרי השעה 2:00 אין מה לעשות !!