גם לי מגיע מזל טוב...

גם לי מגיע מזל טוב...

ממש לאחרונה נולדה לי בובה חדשה, שכרגע שמה רותי, למופע מיוחד לשבוע הספר. נכון שהיא מתוקה???

תודה, קינמון, פיולה ושחרזדה...

הלידה הייתה ארוכה מאד - כמעט שנתיים! הראש יצא לפני כשנתיים, והגוף רק לפני שבועיים... מזל שזה לא מהבטן שלי...

אכן הריון ארוך מאוד ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ארוך ארוך אבל שווה כל רגע ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היא פשוט מ - ק - ס - י - מ - ה מתוקה שבא לאכול אותה אני מאוהההבבבבבבבב גם הפוזות שבחרת לצלם אותה מעצימות אותה...איך שהיא שוכבת במיטה ומחבקת את הדובי!!!!!!! ומציצה בשובבות מאחורי קרש המיטה!!!!! ועם הספר שנראה שווה כשלעצמו... מאוד מאוד אהבתי את הגוונים השונים שבחרת לתת לה כשיער!!!!!!!!!!!!
באיזה סיפור היא הולכת לקחת חלק בשבוע הספר?

תודה לכולכם, מתוקים בעצמכם! ../images/Emo24.gif

רותי (הבובה המתוקה) משחקת בתפקיד הבת שלי שאני משכיבה לישון. כמובן, היא חייבת לשמוע סיפור לפני השינה, ובחיפוש אחר ספר מתגלה פתאום הספר הקסום, שמלא אבק (נצנצים) וחלק מהסיפורים יוצאים מתוכו ממש (עשיתי אותו חלול). במופע הזה יוצאים ממנו סיפור על הארנב שנשא נסיכה לאישה, סיפור מצחיק על חושם, ועוד מעשיה יהודית חביבה שנקראת "איזה חיים נפלאים!". ואל דאגה, בסוף אחרי שלושת הסיפורים, רותי הקטנה נרדמת... הצגתי את זה בשבוע שעבר פעם ראשונה, וב"ה היה טוב מאד. מקווה שגם מחר ומחרתיים יהיה מוצלח, ולכל אורך שבוע הספר. תחזיקו לי

למעלה