גם לי מגיע שיהיה לי קצת מזל לפעמים

Papito

New member
גם לי מגיע שיהיה לי קצת מזל לפעמים

בלוף שלי שהלך ממש רע...הבנאדם עשה רייז לפני פלופ, אני ברירייז נפתח פלופ הוא בצ'ק אני באול אין הוא מייד משווה...והתמונה תדבר מכאן....

nadd

New member
ציפים או כסף אמיתי

מה יש לך לפחד מלשים את השם ניק בפול טילט

Papito

New member
אני לא מוסר שום פרט מזהה עליי

כשזה נוגע לכסף שלי באינטרנט, בשום צורה, בשום דרך ובשום מצב. ממליץ אגב לכל אחד לנהוג ככה. מכיוון שזה נוגע לכסף שלי, אתה יכול להסיק אם זה צ'יפים או כסף אמיתי.

nadd

New member
איזה שטויות

האם משהו יכול לקחת ממך את הכסף. האם זה משנה אם יש לך 1000$ או 100,000‏$ בנק רול ? במה זה יכול להזיק לך ?

Papito

New member
וואלה יפה שאתה קובע שזה שטויות

יכול להיות שזה שטויות, אבל כדי לשמור על הכסף שלי ומכל מיני חטטנים שייכנסו לאתרים מה הבנקרול שלי ואיפה אני משחק, אני מוכן לעשות שטויות, אני מוכן ללבוש גם חליפת ליצן, וזה ממש שטותי.

nadd

New member
כדאי לך לשחק בסתר

ככה אף אחד לא יראה אותך משחק. ואת הכסף תשים מתחת לבלטות - אף אחד לא יחטט לך שם. אתה נכנס לשולחן ובודק שהיריב לא יגע לך בכסף ? ליצן אהה.

Papito

New member
זה מה שאני עושה

אם לא שמת לב, משחק בסתר שאף אחד לא יראה אותי משחק. שונא את כל החטטנים הקטנים האלה שאין להם משהו אחר לעשות אז הם נכנסים לבדוק מה הבנקרול שלך ואיפה אתה משחק

Papito

New member
אהבתי את זה גם

שבחרת להיטפל לדבר הכי שולי וחסר משמעות בשרשור הזה שפתחתי, למה?

napox

New member
מותר לאדם לשמור על האנונמיות שלו

צריך לזכור שבישראל הנושא של הימורים הוא עבירה פלילית אפילו אם ההימורים נעשו באינטרנט על שרתים בחו"ל. ואם בודקים את ה IP שלו כאן ניתן להצליב את השם שלו מול שם המשתמש שלו ב full tilt במידה והוא פרסם אותו. (זאת מחשבה קצת קודרת ולא מידית מבחינה משפטית כיוון ששום אתר אינטרנט לא יתנדב לתת מידע כזה ושופט לא ימהר להוציא צו כזה, אבל אפשרית בצורה קלה מבחינה טכנולוגית). אז אם הוא רוצה לשמור על מינימום של אנונמיות מותר לו ורצוי.

Papito

New member
תודה רבה

עכשיו בוא נקווה שהוא יפסיק להטריד אותי בנסיון החטטני שלו לדעת כמה ואיפה אני משחק

yoyo5999

New member
חחחח

אתה חושב שלמישהו אכפת מהבנקרול שלך ואיפה אתה משחק? אז לא... וגם אם מישהו ידע הוא לא יכול לעשות אם זה כלום.. ממליץ לך לצאת מהפאניקה..

nadd

New member
תרוצים

ממש לא מזמן היה טורניר של ישראלים בפול טילט. יש גם פורום באינטרנט שאנשים מפרסמים מספר טלפון ואי מיילים בתמורה להפקדה. פגשתי הרבה ישראלים שמשחקים על כסף. אני מקווה שיום אחד פוקר יוכר כספורט עולמי ויכנס למשחקי האולימפיאדה.

modz0r

New member
ובכל זאת

זכותו של אדם לא לפרסם את הסכומים שהוא משחק עליהם, ואת הכינוי שלו. גם אני כשאני מעתיק לפה דברים, אני אומנם רושם את הסכומים, אבל תמיד מוחק את הכינוי. למה? כי ככה אני מעדיף. אם מישהו באמת ירצה לדעת, הוא יוכל לשלוח לי הודעה פרטית ואני (אולי) אגיד לו. בסופו של דבר אם הוא מעדיף לא לפרסם, זכותו.

Papito

New member
בטח שאני ארד, אני לא מצדיק

אף אחד שאומר שזה טוב לשחק מדי פעם ככה. ועוד מנסה לגרום לנו לחשוב שהוא צודק. וכן אני חושב שהמשחק אחרי פלופ שלי מספיק טוב כדי שאני אוכל לעמוד מול שחקן עם יד זבל ועדיין לקחת את הסיבוב רק ע"י הימורים בסכומים הנכונים ובמקומות הנכונים. מה שקרה כאן זו יד שהתפקששה לי ובנס ניצלתי. וזה בסדר גמור שהיא התפקששה, אין שחקן פוקר אחד בעולם שלא נתפס בבלוף, אז גם לי מותר לבלף. ואגב, אם בא לך להיות סרקסטי, אז אני אתן לך את מלוא המידע על היד ועל המצב הנתון באותו S&G. כדי שיהיה לך במה להרהר לפני שאתה מנסה להוציא אותי קטן.

הבנתי

אז כשמישהו אחר עושה re-raise עם זבל לפני הפלופ זה מהלך מטופש - "בטח שאני ארד, אני לא מצדיק אף אחד שאומר שזה טוב לשחק מדי פעם ככה. ועוד מנסה לגרום לנו לחשוב שהוא צודק." וכשאתה עושה את זה זה מהלך לגיטימי - "אני חושב שהמשחק אחרי פלופ שלי מספיק טוב כדי שאני אוכל לעמוד מול שחקן עם יד זבל ועדיין לקחת את הסיבוב רק ע"י הימורים בסכומים הנכונים ובמקומות הנכונים." העיקר שאתה צנוע...

Papito

New member
צודק, אין מה להגיד

אני אפסיק להרוויח כסף בגלל שאני מצליח לשחק ברמות מסויימות.. העיקר שאני צנוע? לא, העיקר שאני כנה.

יש לך כישרון נדיר לעוות כל מה שאומרים לך

שחק איך שאתה רוצה ואם זה מצליח לך - סבבה. רק אל תהיה צבוע. אתה לא יכול להגיד במשפט אחד - "אני חושב שהמשחק אחרי פלופ שלי מספיק טוב כדי שאני אוכל לעמוד מול שחקן עם יד זבל ועדיין לקחת את הסיבוב רק ע"י הימורים בסכומים הנכונים ובמקומות הנכונים." ומשפט אחרי זה - "כל עוד מי שמתקן אותי הוא אחד שעושה רירייז עם 73o אני רגוע".

למעלה