גם לי מותר?

• פותח הנושא VooSa
  • פורסם בתאריך

VooSa

New member
גם לי מותר?

נראה כי החברות הקרובה בין שניים מהשחקנים הסקסיים בהוליווד, ג´ורג´ קלוני וג´וליה רוברטס, גורמת לבעיות בנישואיה, הטריים יחסית של ג´וליה. מסתבר שבעלה של רוברטס, דני מודר, הנשוי לה זה ארבעה חודשים, אמר לה כי הוא ממש לא מרוצה מהעניין שהיא קרובה לשובר הלבבות בן ה- 41. מודר טוען כי לדעתו הם ´עובדים ביחד´ יותר מידי. ´ג´וליה מבלה יותר זמן עם ג´ורג´ מאשר עם דני´ אומר ידיד של השחקן לעיתון קלוזר הבריטי. רוברטס וקלוני בילו ביחד את החלק הארי של שנת 2001 בעשיית ובקידום ´ה-11 של דני אושן´ ובימים אלו הם עסוקים בקידום סרטו החדש של קלוני, ´וידויו של מוח מסוכן´, בו משחקת רוברטס. החבר של קלוני ממשיך לזרות מלח על הפצעים של מודר. ´במהלך הצילומים הם היו מאוד מיודדים. הם נעלמו לא פעם אחת ולא פעמיים וכאשר חזרו היו מלאי חיוכים´. אומר החבר. השמועות גרמו לכך שמודר בן ה- 33 אפילו נסע עד טורונטו בכדי לבקר את אתר הצילומים ולפקוח עין על השניים. ´כשדני הגיע ג´וליה צחקה והכחישה הכל, היא אמרה שהם צוחקים כי קלוני כל הזמן אוהב לעבוד על אנשים´. מקור:אתר סרט

d@r121

New member
כנראה המתיחה התורנית שלו היא

רוברטס. שכנראה רוצה להמיתח איתו הרבה מעבר לסרטים השונים.

אז מה, ביג דיל, גם אני יצאתי איתו.

זאת אומרת, ביקרתי אצלנו במלון ועישנו אהבה כל הלילה, אבל אני יותר יפה ומוכשרת מג´וליה.

mprb

New member
גורג´../images/Emo99.gif

איך אפשר שלא להתאהב בו? אני רק לא מבינה למה היא מכחישה?

למעלה