גם לי קשה להתנתק ואני ילדה רעה

spooni

New member
גם לי קשה להתנתק ואני ילדה רעה

פניתי אליו באתר שאנחנו מצ'וטטים בו אבל בכינוי אחר
האמת שזה די משעשע להתשתעשע בו. אבל זה לא בסדר נכון ?

spooni

New member
את חמודה ../images/Emo13.gif

אל תקחי אחריות על כל העולם, רק על עצמך. זה קרה לפני שרשמת את ההודעה בפורום

חחח, אגב אני גם עשיתי לו את הקטע

הזה של לדבר איתו בניק אחר, 3 פעמים פעם אחת זה נגרר בעל כורחי להתכתבות ארוכה ארוכה של חודש שבמהלכה הוא אמר לי שהוא התאהב בי בלי לדעת שזו אני... הרגשתי מה זה נפגדת שהוא בוגד בי עם.... עצמי

spooni

New member
ובכן היתה שיחה מעניינת

אכן גיליתי דברים מעניינים. שאבתי כוחות חדשים למה אני לא צריכה לשוחח איתו. ןזהו , אני ממשיכה הלאה. גם את נכון ?

לא ממש../images/Emo4.gif

גיליתי שאני מוכנה להסכים לכל התנאים שלו ולוותר על כל העקרונות שלי , רק בשביל להיות איתו ועכשיו הכנסתי את עצמי שוב לאותו מצב שהייתי בו מקודם - ואני מחכה שהוא יתקשר
אני ממש מקרה חסר תקנה

Betterfly

New member
לא את לא!

את פשוט מצויה בפלונטר רגשי. את צריכה רק להתחזק ולהניח רגע את הרגשות בצד וללכת בהיגיון. זה תהליך ואל תאשימי את עצמך אם זה לא בא תוך 5 דקות באופן טבעי, תתחילי לעשות צעדים קטנים כמו להימנע בכל דרך ובכל מחיר מקשר איתו, ולעשות אפילו דבר אחד קטן שעושה לך טוב בכל יום. לדבר הרבה עם חברות ולקשור קשרים חדשים.

מהם התנאים שלו?

ועל איזה עקרונות ויתרת...? בואי נבדוק, אולי עשית את עיסקת חייך ואנחנו סתם נטפלות אליך?

הוא לא רוצה קשר

הוא לא מאלה שיתקשרו כל יום אמרתי לו שאני רוצה מישהו שיהיה החבר הכי טוב שלי שנישן אחד אצל השני נהיה הכי קרובים הוא אמר לי :"את רוצה מחוייבות" אמרתי , אני רוצה איכפתיות הוא אמר : אכפת לי , גם אם לא רואים את זה בהתנהגות שלי ממש עסקת חיי

חכי רגע..

אני הולכת לצרוח רגע בצד כדי לענות לך בשלוות נפש... אז זהו, אני יוצאת לחלון ועושה אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה- טוב. עכשיו אני יכולה לענות לך בשקט. נשמתי היקרה , ענית לעצמך נכון? עשית עסקה מחורבנת למדי.... לא נורא , למזלך הגדול לא חתמת על שום דבר שמחייב אותך (אולייז לוק אט דה ברייט סייד אוף לייף) וזה צד שאנחנו אף פעם לא מתבוננות בו: הדלת קיימת שם כדי שגם אנחנו נתעופף דרכה החוצה כשלא טוב לנו. יללה, תרימי את הראש היפה שלך וצאי החוצה - את לא הראשונה ולא האחרונה שנתנה עוד סיכוי לגבר ונאלצה לאכול את הדייסה המחוממת מאתמול...

אני כזו חלשת אופי

מקודם חברה שלי סיפרה לי שהיא גם התחילה להתגעגע לדביל שלה ושעה הרצתי לה ואמרתי לה בדיוק את כל הדברים שכולן כאן אומרות אחת לשניה ולרגע אפילו נשמעתי שפויה
וחזקה וכאילו עברתי את זה , כשבתכלס אני הכי מבינה אותה שבעולם ומרגישה בדיוק כמוה. הרגשות האלה, אם הייתי יכולה פשט לחתוך אותן החוצה

מיכל יקרה, אל תלכי לשם

את לא חלשת אופי. זה גם לא קשור לאישיות שלך. זה קשור לנטיה אובססיבית שלנו לרדוף אחרי משהו שימלא את החור השחור שיש לנו בלב. משהו שיאפשר לנו לברוח מהחיים. וכן, מה שאת עושה בשביל החברות שלך נקרא "העצמה" ותתפלאי, אבל למרות שאת מרגישה אותו דבר ההעצמה של אחרות עובדת גם עליך. אין כמו מכור כדי לטפל במכור אחר. בגלל זה אנחנו מחלימות כקהילה. רק אישה מכורה אחרת יכולה לפרק את הבולשיט והשקרים שאנחנו מספרות לעצמנו כדי לחזור לסם הגברי.... כבר כתבתי לך במקום אחר - אל תצפי להפטר מהרגשות שלך! את תתייאשי מייד אם זו תהייה הציפיה שלך. זה הדבר האחרון שישתנה - בדוק ומנוסה! תשני את המציאות שלך , את ההתנהגות שלך ולאט לאט תתחילי להרגיש אחרת. בהצלחה....

כן , קראתי שכתבת שיש את שלבהאופוריה

שכבר על ההתחלה מרגישים פתאום שהכל בסדר והכל השתנה לנו , והחלמנו ואז קולטים שלא , ושם נופלים. אני לא שם , אני במצב של ייאוש, כי אני יודעת שזה תהליך ארוך ומתיש מאוד מתיש הדברים שהכי קשה לעשות זה דברים למען עצמנו אבל גם יש קצת אור בקצה המנהרה

Betterfly

New member
המשפט האהוב עליי ועל חברים שלי

שכולם בסרטים אלו או אחרים זה שחבל שאין כפתור delete במוח, כי אז כולנו היינו לוחצים עליו. אז אין ברירה, אלא ללמוד מהניסיון, לחבק אותו ולדעת לחיות איתו. הרגשות יתעמעמו לבסוף. אגב, ראית את "שמש נצחית בראש צלול?" (המדהים) כי אולי אני אשקוד על פיתוח מכונה כזו כמו בסרט, כך שהמשפט הנ"ל לא יהיה רלוונטי יותר- לא תהיה שאלה אלא פשוט נמחוק וזהו.

Betterfly

New member
אני רק רוצה לספר

שאצלי היה בדיוק אותו הדבר- כל ה"אכפת לי, אבל אני לא רוצה מחוייבות ולא בא לי להתקשר כל יום" (רק כשבא לי *&^% בתרגום חופשי). ואז הגיע משבר והוא לא רק נעלם אלא גם דרך עליי בדרך. תשכחי ממנו עכשיו ולא כשיהיה מאוחר מדי

לא בסדר?

באיזה מובן? דתי? משפטי? או...במובן של החלמה מהתמכרות לאשליית אהבה?

spooni

New member
החלמה מהתמכרות לאשליית האהבה

לא בסדר במובן של כלפי עצמי. אני מרמה את עצמי.

למעלה