גם לכם הייתה תקלה בתפוז?

magy

New member
גם לכם הייתה תקלה בתפוז?

אז בוקר טוב....של אחרי החגים...... לגל - עמית........תתחדש....ותהנה בחופשתך..... אחותו....בעניין אלוהים....אני לא נוהגת להדביק פה את השירים שלי.. אבל דברייך ממש תאמו שיר ישן שלי.... יש לי עוד כמה על אלוהים... הדבקתי את הראשון..... שקדיון.......הי הי .....מה שלומך היום??? ותזהר מאנטרקס...... תפסיקו למכור לי כל יום אלוהים…. תפסיקו למכור לי - כל יום אלוהים הרי הוא מפלסטיק - עטוף הבלים תפסיקו בלי הרף - אותו לשווק עם הרבה הנחות - אבל בלי לנמק… איפרתם אותו - בהמון קישוטים כיניתם אותו - בשמות מפוצצים פעם הוא רב - ופעם רופא פעם סדנא - או צמח מרפא… פעם אנרגיה - חייזר - או עב"ם אחר כך זה "וודו" - מסוף העולם מודרני כעת - מחר כבר "פסה" אתם מבטיחים - עם יד על חזה… מוכרים אמונה - מוכרים גם תקווה עושים הון בבנק - על חשבון המצוקה תפסיקו למכור לי - כל יום אלוהים זה נהיה מעייף - להאמין לפעמים…

שקדי

New member
האלוהים היחידי שאני מאמין בו מגי...

הוא זה שמקנן אצלי ....אצלך....אצלנו.....עמוק בראש ובלב ומדריך אותנו בכל מעשינו ומחשבותינו ואפילו הוא מתגלה לפעמים כבשר ודם.....וטועה......
אגב השיר יפהפה......אהבתי

11a2

New member
למעלהמ-%20 מהעם הזה מתפרנסים ../images/Emo46.gif

מהשם אלוהים,והשאר עובדים כדי שהם יתפרנסו, סידור מהמוצדקים ביותר,

שקדי

New member
אבל ישנם גם חבר´ה מצוינים ידידי בעל

בצבא היה לי צוות שחלקו הגדול היה מורכב מחבר´ה דתיים ותיקי צנחנים שבגיל 35 נפלטו בגלל זיקנה כביכול ממש מלח הארץ מהסוג שלצערנו כבר לא עושיים עברנו יחד המון ובמצבים שחייבו פתיחות והבנה הדדית בין השאר בעניני אמונה וקיום מצוות האמן לי ידידי בעל השם המוזר הלואי ורבים מעמנו היו כמותם ובהזדמנות יבואו בטח כמה סיפורים נוסטלגים בענין

11 - הברקת הפעם, נשמה שלי, יה

אללה, השארתי עכשיו הודעות לך ולשקדי באקטואליה אתה יודע מה? הייתי פה ב11 וחצי ואתם הייתם בדיוק שם אבל הייתי שקועה בפורום העיקרי הקלאסי שלי ואחר כך הייתי חייבת ללכת ופספסתי אתכם און ליין מזל שיש פה את מגי כי לפחות הדפים לא עוברים אחורה במשך יום יומיים שלושה שם זה מכה, משאירים הודעה ואין צ´אנס שמישהו יראה אותה 11 הבטחת לי אימייל לוואלה ונישט גורנישט אני לא מסוגלת להיכנס לאורט אקט אם אתה או שקדי או אשור לא נמצאים שם פשוט לא מרגישה בנוח, כאילו נכנסתי לסלון של זרים...

11 בקשר ליורם מבית השיטה, יש לך

איזו נוסטלגיה משותפת איתו? יש לי חברה טובה מבית השיטה אני יכולה מיד להתקשר אליה ולשאול אותה על אותו הינמן האם הוא כן או לא... רוצה? אני אישית לא מכירה את השם הזה אבל מכירה לא מעט אנשים מבית השיטה

שקדי

New member
בדקתי בעמק ואכן.................. ../images/Emo11.gif

אותו יורם היינמן ז´´ל מת באופן טרגי איך שזהע נקרא על רקע מצוקה שנקלע אליה.....יהי זכרו ברוך ידידי בעל השם המוזר.....אם בא לך אנא כתוב כמה מילים על חברך זכרו לברכה

אשור

New member
הנני כאן מאדם! מה קורה עם שידור

האופרה דל לה מרמור ,שאמור להיות משודר במקום משחק הכדורסל?

MADAM BI

New member
על מה אתה מדבר אשור ידידי? אני

ראיתי שיש משחק בערוץ ראשון אז איפה הלוציה דה לה מרמור! אני מתה לראות את האופרה הזאת! איפה היא משודרת? ב-33 אולי? תיכף אבדוק אם אתה יודע -מיד לעדכן את המאדם זמרת האלט....

אשור

New member
אל תקחי את זה ברצינות!

את לא זוכרת את המערכון מ"לול" עם אורי זוהר ואריק איינשטין?

שקדי

New member
מה זה פה....סודות בחברה????. ../images/Emo46.gif

לא יפה פנטזיה את יודעת שאני מתענין בתורת הניקוד ובמורות ללשון...........

magy

New member
אני אלך לשם, ואביא משם את הלינק

לפההההההההההההההההההה טוב.........שקדיון??????????????

magy

New member
או ככה - שזה פשוט יותר

מאת: גלי10 עשר הודעות אחרונות של כותב זה נושא: אה.....זה קלי קלות ועכשיו נראה מה יוצא כאשר מעתיקים ישר ממסמך וורד. 1. קודם יש להקליד את הטקסט 2. הסמן צ"ל אחרי האות שתקבל את הניקוד 3. מקש Caps Lock ע"ל דלוק 4. לוחצים על Shift ובו זמנית על אחד המקשים משורת המספרים שמעל האותיות במקלדת: ~ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 - = ויתקבל הניקוד הבא: ~ בְ שווא 1 בֱ חטף סגול 2 בֲ חטף פתח 3 בֳ חטף קמץ 4 בִ חיריק 5 בֵ צירה 6 בֶ סגול 7 בַ פתח 8 בָ קמץ - וֹ חולם \ (מעל מקש ה Enter) בֻ קובוץ = וּ שורוק = בּ דגש 0 שׁ נק´ ימין 9 שׂ נק´ שמאל ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ נִיסָיון........... טוב, אין לי סבלנות......כדאי להדגיש רק מה שמוטל בספק........ אבל כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף

וגם רציתי לשלוח לך הסבר אישי

אבל אין לך כתובת מייל אתה יכול לפתוח משהו מאלה שניתנים בחינם וואלה או הוטמייל

"אם בן אדם נופל באמצע הלילה .......

רק אלוהים יכול להציל אותו"?????? אהבתי את השיר שלך מגי. לילה טוףףףףף ו-
מ-Aני.

למעלה