גם לכם זה קורה? גם אתם כאלה?

goldy

New member
גם לכם זה קורה? גם אתם כאלה? ../images/Emo41.gif

יושבים כל היום עים החלון של הסטטיסטיקות פתוח, לוחצים F5 כל שתיי דקות ומיתבאסים שהמונה לא עולה?

אומנם לא כל שתי דקות

משום שאני לא בטוח שהמערכת של תפוז (ובכלל של מערכות סטטיסטיקות אחרות) מתעדכנת ממש אונליין, אבל כן לעיתים קרובות מאוד - כאשר אני מפרסם פוסט חדש, בימים הראשונים של אותו פוסט אני נכנס דיי הרבה לסטטיסטיקות לעומת ימים "יבשים" ללא פוסטים חדשים. האם כשהמונה לא עולה, אתה מתבאס והמוטיבציה לכתוב פוסט נוסף עולה או יורדת?

goldy

New member
זה לא משנה

המטרה שלי היא לימנוע מההודעות שאני כותב בפורומים לרדת לטימיון. אים אני כותב משהו יפה, הפורום ניסגר והנהלת הפורומים עונה לי "מיצטערת, אין לי איפה לישמור את זה" אז אני הופך להיות המבואס בגולשים. אני שמח ליכתוב ולקבל כמה שיותר כניסות
.

goldy

New member
הסבר

מטרתי היא שהודעותיי יחיו כמה שיותר זמן. אים יש אפשרות גם להרוויח מהן אז למה לא?

דנטל

New member
למה?

נעזוב את הבלוג, ובמילא דיברת על הפורומים - הודעות יכולות לקפוץ עד 72 מרגע פתיחת ראש השרשור. אתה לא חושב שיש הודעות שאחרי זמן מסוים (לפעמים אפילו באותו יום) הן כבר סתמיות/לא מענינות/לעוסות/מאוסות וכו'?

goldy

New member
אני משקיע ../images/Emo45.gif

בנוסף אני כולל את התגובות של אלו שענו ומשכתב הכל לידי מאמר מושלם שיכול ליחיות המון זמן. זאת לא סתם תגובה אלא עתידה ליהיות מאמר מושקע. חוץ מיזה שיש לי יידע וניסיון חיים שאני רוצה להעביר הלאה כדי שאנשים לא ייאלצו להמציא את הגלגל מחדש (כפי שאני נאלצתי לעשות לא פעם).

mary lou

New member
זה מאוד תלוי...

בדרך כלל, אני שמחה להגיד שלא אבל בימים שאין לי שום דבר אחר לעשות אני נוהגת לרפרש כל מה שעובר בדרכי בלי שליטה. אני יכולה לרפרש במשך שעות את דף הכניסה לבלוג, דף הסטטיסטיקות, הפורום הזה ושאר פורומים ולהתבאס לגמרי מזה שכלום לא קורה ומ-ש-ע-מ-ם. אגב, פעם אמרתי שאם אתה מרפרש את הסטטיסטיקות יותר פעמים ביום מאשר הגיל שלך- אתה בבעיה חמורה. מתחת לזה זה עוד איכשהו (איכשהו...) בסדר.

goldy

New member
לא הבנת

היתכוונתי לזה שאני עושה כל שבייכולתי כדי לימשוך כניסות כגון כתיבה לעיניין בבלוגים ובפורומים ובכ"ז אין כניסות. לא דיברתי על מצ'עמם לי.

לא

בגלל שאני בישראבלוג ואין לי מנוי פרו אז אני לא יכולה לראות את הסטטיסטיקות גם אם אני רוצה. בכל מקרה הבלוג שלי לא פופלרי, ככה שזה לא כזה משנה.

mary lou

New member
אבל את יכולה לראות כמות נכנסים...

ז"א, היא אולי לא מסודרת יפה כמו אצלנו בדיאגרמת עמודות, אבל יש מונה...

מבחינתי קורא שלא הגיב לבלוג שלי

הוא קורא שלא קיים. אני לא בודקת מספרים, כי אני לא סופרת אנשים שנכנסו בטעות לבלוג שלי בגלל איזה מנוע חיפוש כמו גוגל. אני רק בודקת תגובות. היתה לי פעם חברה שהייתי מספרת לה משהו אז היא הייתה אומרת לי, "כן קראתי את זה בבלוג שלך". אז שאלתי אותה: "איך זה שאף פעם לא ראיתי תגובה שלך?" היא ענתה לי: "כי אני לא מגיבה." בכלל זאת שאלה פילוסופית. אם אני גולשת בפורום, ולא מגיבה אלה רק קוראת סמויה, האם צריך לספור אותי בין חברי הפורום? לדעתי לא. ככה אני מתיחסת גם לקוראים סמויים שהחליטו שהם מעולם לא מגיבים.

את טועה, כי הרוב

קוראים ולא מגיבים. אני קוראת המון בלוגים ומגיבה מעט מאד. תגובה היא גם סוג של חשיפה.

אני מסכים

יש הרבה מאד קוראים שלא מעוניינים להגיב אבל כן מעוניינים בתוכן של הבלוג או הפורום. לא הייתי מתעלם מהם, למרות שהייתי מעדיף שאנשים יגיבו קצת יותר, בטח בבלוג שלי...
מה גם שכמות הכניסות אליו לא מרשימה אותי כל כך (כן... למרות שזה בלוג חדש) ------------------------------- בלוג כסף באינטרנט http://blog.tapuz.co.il/profit

TaxiMedia

New member
נצל"ש

מישהו יודע או שמע על חזרתם של הרובוטים? בשבוע האחרון הכניסות שלי נהיו כמו פעם, אז תהיתי, הרובוטים חזרו? או שסתם נהייתי פופולרי?

למעלה