גם לכם זה קורה: ( לרזים ולרזות )

גם לכם זה קורה: ( לרזים ולרזות )

רציתי לשאול ( אני גם רזה) עם יש לכם התקפים של אוכל כלומר! לי לפעמים בא לחסל הכל כלומר כל מה שיש בו שקולד , סוכר, ופחממות! האם זה רק אני או שיש גם עוד כמוני שכמובן רזים עדיין? ואיך אני נשארת רזה מכל האוכל הזה? כל יום אופניים + פעמיים בשבוע שעה וחצי בחדר כושר. פשוט רציתי לדעת עם גם לכם בא פתאום לחסל כל מה שנמצא בקרבתכם?

אוכללללללללללללללללל

פשוט ביותר מי שרזה חסר לו בפחמימות ושומן בעיקר לכאלה שעושים ספורט כמוני למשל לכן מחסלים מלא אוכל!!!!!! ככה אני חושב לדעתי!

Flickerman

New member
בוודאי..

את צריכה אוכל על מנת לקיים את גופך, ופעילויות ספורט שורפות את השומנים ומשתמשות בשאר החלקים... לכן אנחנו זקוקים להרבה אוכל, כדי להשלים את הפער.

helpout

New member
ברור...

לי יש הרבה התקפים כאלה ואני רזה. אני משחק טניס לפחות פעמיים בשבוע... רץ כמעט כל יום על הליכון שיש לנו בבית (כמו חדר כושר). ולפי שהתחיל להיות ממש חם- הייתי עושה סיבובים רגליים של שעה-שעה וחצי.

הדס3

New member
כןןןןןןןן!!!!!!!!1

אני כל כך מבינה על מה את מדברת!!!!! רק שאצלי זה בלי הספורט ואני עדיין נשארת רזה מידי. אבל באותה מידה אני יכולה לא לאכול ימים שלמים. זה קצת פחות בסדר.

Lady_Voldemort

New member
יש ויש........

לפעמים אני מחסלת כמויות של אוכל............... אבל אממ אם יש לך מבנה גוף רזה רוב הסיכויים שתיההיה רזה אני רוב היום כמובן רובצת על הספה אבל את יכולה להתאמן לצאת לרוץ חדר כושר וכאלה.........

כמו שאמרתי בעבר

את פצצצצצצצצצצצצצצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ווואוו שאת עושה עליה חזרה הביתה לישראל אני יחכה לך בנתב"ג!! ויגורל ידך!! לא מוותר לך!

BlackMist

New member
גם לי זה קורה...

אני רזה... וגם לי לפעמים בא לחסל כל דבר. אצלי לעומת זאת, אין כל-כך את הקטע של הכושר...

גם אני ככה..

אני רזה (גובה 1.60 שוקלת 42 ק"ג) לפעמים אני מחסלת מקררים שלמים לבד.... אצלי יש את הקטע של הכושר, אני הולכת לפחות שלוש פעמים בשבוע למכון כושר (אבל התחלתי רק השנה) ואני מתאמנת כל יום 350 כפיפות ותרגולי בטן כבר שלוש שנים (וכן יש לי ריבועים) ואני עושה מדי פעם ריצה... והמורה המגעילה לספורט נתנה לי 95! אבל אני לא רזה בגלל הכושר, אני רזה בגלל המטבוליזים הטוב שלי (ככה הרופא אמרה ואני עם רופאים לא מתווכחת)... חחח...

טבעי...

את מתארת מצב נורמלי. הצורך למתוק וזלילה פתאומית כנראה נובע מכך שאת מוציאה אנרגיה בפעילות אירובית זו או אחרת וזה טוב. אני מציע לך בזמן שיש לך את ההתקפה הזו לא להתנפל על מגירת הממתקים או המקרר אילה לקחת חטיף אחד ו/או פרוסה עם ממרח מתוק כל שהו ולהמתין כ 10 דקות ולראות אם החשק העז הזה עדיין תוקף. וחשוב מאוד לא להקיא אחרי הזלילות בכוונה מפני שזה מראה על בעיה... שלומי

למעלה