גם לכם זה קורה?

מנשה23

New member
גם לכם זה קורה?

יש לי ביום בערך 160 כניסות ולגבי תשלום רק 40 היום 60 כניסות ורק 20 לתשלום איך זה אצלכם??

מנשה23

New member
אני יודע את זה אבל

אני רוצה לדעת מהבלוגורים אם להם גם זה כל כך הבדל גדול של רבע או שליש??

wranger

New member
תראה,

אם איכשהו רוב הכניסות שלך לבלוג הן מחו"ל דווקא - לא יודע, אם בחרת לכתוב את הבלוג שלך דווקא על החיים הנפלאים בגואטמלה, ויש לך מיליון חברים משם שנכנסים כל הזמן - אז ההפרש אצלך יהיה יותר גדול מאשר מישהו שרוב הכניסות שלו הן מהארץ. או דוגמה אחרת - אמא שלך* יושבת ומרפרשת את המסך כל כמה שניות כאשר הבלוג שלך מופיע עליו: זה מעלה את סטטיסטיקות הצפייה, אבל לא את החישוב לתשלום. יכול להיות שאמא שלך* תרפרש 300 פעם, מה שיוסיף 300 צפיות, אבל רק 10 כניסות לצורך חישוב התשלום. *טוב, אמא שלי, בסדר? היא עושה את התעלול הזה מדי פעם. אני לא מצליח לגרום לה להפסיק. "שיהיה לך כניסות", היא אומרת, "מה אכפת לך?".

wranger

New member
כמובן, בהשוואה למישהו שאמא שלו*

לא עושה את זה. *אמא שלי, בסדר, בסדר.

braininyair

New member
אם כבר אמהות...

מה קורה אם אמא שלי מחליפה כתובת IP בכל 10 ריפרושים, ומרפרשת ללא הפסקה במהלך כמה שעות טובות ? האם זה אומר שיש לי אמא ריווחית ?

wranger

New member
וואו, מערבים אמהות. ../images/Emo6.gif

זה אומר שיש לך אמא רווחית, כן. כמובן, לפי חישוביי המסובכים, 10 כניסות שוות 8 אגורות מכל IP, מה שאומר ש"אמא רווחית" זה מושג יחסי...

motior

Member
כמעט שיכנעת אותי להירשם לשרות!

אבל אז חישבתי את התאריך שבו אקבל שמונים ש"ח... אולי פעם אחרת

seymore butts

New member
אם כבר העלית את נושא התשלום - מישהו יודע

איך אני יכול לסדר שהכסף שמגיע לי על הבלוג יילך למטרות צדקה ישירות, ולא דרכי ? חבל, אני לא רוצה את זה בשביל עצמי. זה מתבזבז סתם.

wranger

New member
עוד פעם צדקה?

זה יופי של רעיון, קח את הכסף ותרום אותו לצדקה. כרגע אי אפשר ישירות.

מנשה23

New member
תשובה לא קיבלתי אחרי כל הדיבורים פה!!

אני ידעתי מראש שיש 2 סינונים אחד, מי שגולש מאותו מחשב יותר מ10 כניסות נחשב רק ל10 שנית, לא נחשב מי שגולש מחו"ל. אני לא מפגר לומר לומר למישהו (אמא שלי לא יודעת מחשב אז לא שייכת לפה) שישים מקל בf5 ויקפיץ לי את הכניסות, וגם לא נראה לי שמישהו שנכנס אלי לבלוג יש לו לקרא יותר מ10 דפים שיהיה יותר מ10 כניסות, וחוצ'מזה בכניסות יש לדוגמא 89 שורות של מאיפה גלש שזה אנשים אחרים ועדיין לתשלום רק 40 . אז אם תפסתם ראש עד כאן, האופציה הראשונה יורדת ורק נשאר שגלשו מחו"ל רוב הגולשים, וע"ז אני מתפלא באמת רוב הגולשים מחו"ל, לכן ביקשתי לעשות סקר מהגולשים על הענין. ומידע על זה עוד לא קיבלתי. אני לא שאלתי "למה זה פחות" זה אני ידעתי. אני בכלל לא חושב שאקבל איזה כמה שקלים מפה בכלל, אבל מעניינת אותי הסטיסטיקה, לדעת לכתוב הבלוג בהתאם לגולשים.

עזוב את זה שנושא זה בכלל לא קשור לפורום הזה

אלא לפורום השני http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=807 , וטל גם קישר אותך לשאלות הנפוצות בנושא, אענה לך על שאלתך - כן, אצל כולם יש הפרשים וזה כי חלק נכבד מהכניסות הם מהבטים השונים של מנועי החיפוש, כניסות שכמובן לא נספרות לתשלום. הבנתוס?

מנשה23

New member
מה הפירוש "מהיבטים שונים של מנועי חיפוש"

הדבר מענין אותי. כי אני רוצה לדעת מי הגולשים. ובעיקר רוצה לדעת אם סתם אני שמח שראה כזו כמות גדולה של גולשים בסטיסטיקה. אם יתברר שבקושי קוראים אז אולי חבל כל כך לעבוד קשה.

למעלה