גם לכם זה קורה?

גם לכם זה קורה?

שבא לכם להעלם לכולם להכנס למערה ולהשאר שם אני נטולת אנרגיות לחלוטין. עושה מדטציה ולא מתחברת. מציירת מנדלה וזורקת את הניר. שומעת מוזיקה מרגיעה ולא נרגעת בכלל. קשה לי להסביר למה כי אין סיבה לדאגה זה ככה מהיום בבוקר. שיהיה שבוע נפלא. אמן ואמן .

שנטיפי האחת קרה קרה

אך הסתכלי על השמש המאירה את הכול על פרח פורח בשלל גונים על השמים התכולים העוצמה של הבריאה הים .שנע ללא הרף. הכול יפה מסביב להודות ליקום שקמתי בריאה והיום אנסה להיות אחרת לא אחת שמתרגזת.על כול דבר היום אף אחד לא יצליח להרגיז אותי . הלוואי שיקרא בדרכי משהו טוב משהו מועיל או שאני יועיל למשהו ואז העולם יראה אחרת. בברכה מתמדת אלמוגית1

סיריוס1

New member
איזה יופי זה עולם הבריאה ?! מדהים ביופיו/ה !!

../images/Emo42.gif ../images/Emo141.gifצהריים טובים שנטיפי../images/Emo140.gif

זה ועוד איך קורה. אל תלחמי בהרגשה הזו. קבלי אותה באהבה . כשאת מרגישה שזה קורה לך פשוט תכנסי להרגשה הזאת של האי נוחות. תבדקי מה זה עושה לך בגוף. תתבונני לאן זה לוקח אותך. תכנסי לתוך הגרעין הזה של האיכסה הזה. תגידי לעצמך שכמו כל הדברים הרגעים שקורים לנו ועוברים גם הרגשה זו תעבור. תתבונני במחשבות שעושות לך את זה ובתחושות של הגוף שלך כשזה קורה לך. תעברי ממחשבה למחשבה ותגידי לעצמך שמה שקורה לך מתחיל ממחשבה לא נעימה. תנסי בשקט בשקט ובסבלנות ללטף את התחושה הזו ולהגיד לעצמך שיש לך רגעים כאלה ויש לך גם רגעים אחרים. תעטפי את זה במחשבה חיובית אחרת עד שהבועה של הכעס או של ההרגשה הלא נוחה הזו תתפוגג. עדיף לעשות את זה במפגשי מדיטציה בקבוצה. בכל אופן לי זה עוזר. אם לא עוברת לי התחושה הזו לאחר תקופה מסוימת של התבוננות אני פשוט יודעת שמה שעושה לי טוב זאת חברה טובה או אנשים כדי לדבר איתם אז אני מרימה טלפון ומשנה את התחושה שלי. בהצלחה. מקווה שהרגשה לא נעימה זו תחלוף לך ותספרי לנו גם על התחושות האחרות שבך שבטוח קיימות בזמן זה או אחר.

סיריוס1

New member
תנסי אוליי...|áđăđ&auml

...להתכסות בסדין גדול ולשבת מכוסה כולך למשך כמה דקות, אולי גם לקרא משהו מתחתיו עם פנס.
לעיתים ההתנתקות הזאת שאת רוצה הוא הנכון רק שקשה לעשות בפועל ( לנסוע רחוק, לעזוב הכל וכו' ), והדרך הקלה לעשות התנתקות זאת הוא על ידי ישיבה באוהל (בבית ) או להתכסות בסדין גדול ולהיות שם לכמה דקות או שעות, ואפשר להכניס בפנים אבן יפה או ספר מעניין יחד איתך... כמו ילדים קטנים שעושים "מחבוא" ומרגישים מאוד טוב שם...זה אכן נכון ובאמת מגן.

שנטיפי אני מחזק את ידיך

ושופך עוד טיפה של אור לנשמתך...אולי כך נוכל לשפוך קצת אור על כל העינין..

שנטיפי שלום רב

כן, זה קורה לעיתים כאשר נתקלים בחומת חוסר הטעם. מה הטעם במדיטציה, בציור, ברוחניות, מה הטעם בכל זה? למי זה עוזר? האם אני סתם משלה את עצמי? אלו מחשבות שבאמת יכולות להכניס אותנו לתוך סדק בקיר. אז מה באמת הטעם? אין טעם. אין טעם מלבד עצם העיסוק בהם. הם הטעם. המדיטציה, הציור, החיים, כל דבר עומד בפני עצמו ונעשה למען עצמו. שאת עושה דבר למען משהו אחר, הרי שאת עושה דבר למען משהו גדול ממנו. וכאינך יכולה להגדיר לעצמך מהו אותו הדבר, הרי שאובד הטעם מכל מה שאת עושה. עשי כל דבר למען עצמו, וכולם יתחברו יחד למשהו נפלא, וזה הטעם. יעקב

למעלה