גם לכם זה קרה?

גם לכם זה קרה?

לפעמים מרטין היה מסיים פרק בצורה כזו שלא היה כל כך מלהיב לראות מה קורה אחרי זה. אבל לפעמים - הפרק היה נגמר כך שהייתי חייב, פשוט חייב, לדעת מה קורה הלאה. אז הייתי מדפדף ומחפש מתי הדמות מופיעה שוב וסופר כמה פרקים עוד נשארו לי לקרוא עד שאני מגיע אליה. כמובן, שלפעמים עוד לפני שהגעתי לפרק שייחלתי אליו, נתקלתי בפרק ששלח אותי לחפש שוב את פרק ההמשך הרלוונטי... זה קרה בפעם הראשונה שקראתי את הספרים, גם בפעם השניה ואני בטוח שזה יקרה גם בפעם השלישית הבאה אלינו לטובה (כדי לא לשכוח דברים לפני שמגיע הספר הרביעי).

BarmaLena

New member
בדיוק...

קרה לי מלא פעמים, במיוחד בסופת החרבות, ובמיוחד בפרקים של סאמוול ואריה. אבל גם בדקתי את הפרקים של שאר הדמויות, רק לוודא שהם עדין בחיים...

NJS

New member
זה קרה לי

רק פעם אחת עם ג`ים (אני לא יגיד מתי כדי לא להגיד ספוילרים)

Hodor

New member
כל הזמן!

בסופת החרבות זה קרה לי עם ג'ון, עם סאם, ולפעמים גם עם בראן (בשביל הודור כמובן). נראה לי שבזכות זה קראתי את הספרים כ"כ מהר... כל פעם ראיתי שיש לי רק עוד חמישים עמודים (למשל) עד לפרק הבא, אז קראתי אותם...

המממ... קרה לי רק פעם אחת

לעימות המלכים רק כדי לבדוק האם בראן באמת מת

גם לי זה קורה..המון..

אבל אני משתדל להתאפק... לא תמיד מצליח.. אבל יש לי שאלה אחרת... קרה לכם שריפרפתם בספר וגילתם לעצמכם דברים? לי זה קרה כשווסריז מת... וגם כשנד...

LA LI HO

New member
כן..

עשיתי לעצמי את הספויילר הכי נורא שאפשר, דיפתדפתי מוקדם מדי לחתונה האדומה..

לא נורא..

אני מתחיל עם סופת החרבות... ואני מגלה לעצמי המון המון המון...דברים שאני לא צריך לדעת!!! וזה ממש ממש מעצבן!!!

Arya Stark

New member
כל הדברים הנ"ל

קרו לי וימשיכו לקרות... כשתיאון "הרג" את בראן וריקון ישר דיפדפתי לראות אם באמת אין פרק של בראן כשגיליתי שיש כמעט התחלתי לבכות
*גילוי מרגש* טוב נו, אל מי אני מנסה לעבוד התחלתי לבכות.

חחחחח...אני ידעתי שהוא לא הרג אותם.

מכיוון שידעתי שבראן חי...הרסתי לעצמי.. וזה היה לי ממש מוזר... איך בראן "מת" ? הרי הוא צריך לחיות.. המשכתי והמשכתי לקרוא...ואז התבררה לי האמת...

mydas

New member
אתה צוחק?

קראתי את כל 'אריה' הרבה לפני שגמרתי את שאר הספר!

למעלה