גם לכם יש ילדים שאתם יודעים בוודאות

yanivrasta

New member
גם לכם יש ילדים שאתם יודעים בוודאות

שהם אינם מתאימים למסגרת בה אתם עובדים? לצערי גם בכפר נוער שבו עבדתי וגם בפנימיה הקהילתית בה אני עובד כעת תמיד יש חניכים שידוע לכולם שהם לא מתאימים אבל מאלף ואחת סיבות (בעיקר של המנהל) הם נשארים שם.אתם יודעים בירוקטיה וכול ילד חושב וכאלה. מישהו מזדהה? שלא לדבר על המחיר ששאר הילדים משלמים.

מרלו1

New member
ודאי מזדהה!!!

בשנה שעברה היו לי כמה בנות בקבוצה שכולם ידעו שהן ממש "תפוז רקוב" שחייבים להעיף בשביל לא להרוס את כל הקבוצה, אבל מהסיבות הידועות (בירוקרטיה וכדו') נאלצנו להשלים עם היותן חלק מאתנו. אך למזלי הרב, ולמזלה של הקבוצה כולה, אותן בנות הגיעו למסקנה, לבד, שהן לא מתאימות אלינו ופשוט עזבו מרצונן האישי בסוף שנה!!! אני, כמובן, נהנית מכך השנה, כי הקבו' מתקדמת מעולה ואפשר להגיע איתן לדברים ששנה שעברה אפילו לא יכולתי לחלום!!! אבל לא תמיד יש ת'מזל הזה...וזה כנראה המצב אצלך... לא נראה לי שיש ממש מה לעשות נגד זה..

joyjoy

New member
זה באמת מצער

ומאד מתסכל, גם לדעת שאין לך את הכלים להתמודד עם הילד הזה כי הוא צריך דברים אחרים בכלל, גם לדעת שאנחנו לא עוזרים לו בכלל, וגם לדעת שזה פוגע בו וגם פעמים רבות בילדים האחרים בקבוצה...אחת הילדות שאני זוכרת שהגיע אלינו והיתה צריכה מלכתחילה להגיע לפנימייה לא קהילתית אלא סגורה עם יחס מספרי יותר טוב ותנאים יותר מתאימים גרמה לנו להגיע לפעמים למצב שבו שלושה אנשי צוות מרוכזים ועסוקים בילדה אחת בלבד , מעבר לפגיעה בהתנהלות הכללית של היום של שאר הילדים , הרגשנו את ההבדל כשהיא עזבה איך פתאום יש לך זמן ואפשרות לשים לב לדברים שלא יכולת להבחין בהם . והכי עצוב היה לי ללמוד שכמו בכל דבר גם בזה אחת הסיבות היתה כסף, ותקציב. כואב באמת.

my sTar

New member
לצערי גם מכירה את התופעה

ואין לי יותר מדי מילים להוסיף על זה, מעצבן, מקומם ומרגיז...

למעלה