גם לכם יש כל הערב בעיות

מיכי 10

Member
גם לכם יש כל הערב בעיות

בפורומים של תפוז? (בווינט אין בעיות. נכנסתי בקלי קלות).
נפלה לי טעות באספרנטו באחת התשובות לחידה. כתבתי איפשהו C במקום K. וכשערכתי מחדש, ההשהיה של תפוז היתה כל כך ארוכה, שנגמר הזמן (15 דקות) לעריכה!
אני גם לא יכולה לפתוח את ההודעה שלי כדי לתקן בתגובה אליה.
בכלל, לא מצליחה לעשות כלום, ולא להיכנס לפורומים, כולל לא להיכנס לפורום מנהלים כדי לברר אצלם מה הבעיה.
באופן מפתיע, הצלחתי כרגע לפתוח כאן הודעה חדשה. מקווה שאצליח גם לשלוח אותה, ואז אכנע לתפוז, ואעזוב את המחשב.

מיכי 10

Member
'רעוע ביותר' זה בלשון המעטה. האתר היה בלתי נסבל לגמרי!

הבוקר יש שיפור. לא בכל, אבל הרוב השתפר בינתיים.
ואם ב"הוסף תגובה" אין אפשרות להיכנס לכתיבה ב"תוכן", כי ההטענה שלו אינה נפסקת, מומלץ לכתוב ב"הוסף תגובה מהירה".

Eldad S

New member
הרגשתי שיש בעיה

עם תפוז, כשלא הייתה תגובה מידית כשניסיתי להעלות הודעה (למעשה, עד כמה שזכור לי, גם ראיתי שממתינים שניות ארוכות והאתר לא עולה), אז הפסקתי, והמתנתי כמה שעות עד שניסיתי שוב.

מיכי 10

Member
עשית בשכל! אבל לא היה מדובר בשניות, אלא ברוב

המקרים, היה מדובר בערכים של דקות ארוכות, כמו עשרים, שלושים דקות ויותר.

וגם מהבוקר יש תקלות שונות, כולל העובדה שכל ההודעות שכבר נפתחו והיו תכולות, חזרו להיות שחורות.
אנחנו (כמה מנהלי פורומים עצבניים), מדווחים כל הזמן להנהלה. הם מעבירים למתכנתים, וההמשך - אללה יודע...

Eldad S

New member
כן, כמובן. לזה שמתי לב.

כל ההודעות שכבר קראתי הן שחורות, כאילו לא נכנסתי אליהן.
טוב, שאלה יהיו הבעיות שלנו בפורום.

DoronModan

New member
למה בלתי נסבל?

מה כל כך דחוף שחייבים לנסות בכח? כמו שאלדד כתב, אפשר בהחלט לנסות, ואז לעזוב לכמה שעות ולנסות שוב.

מיכי 10

Member
כי אמש היה לי חשוב לקרוא ולכתוב בכמה פורומים.

כולל שאלות טכניות מסויימות. וגם לא הייתי מודעת בהתחלה שזאת לא בעיה פרטית של המחשב שלי. כשהתברר לי שהבעיה של אתר "תפוז", סיימתי את העניינים הדחופים, וכיביתי את המחשב. בסדר?

בדיעבד התחרטתי. להבא, אזכור שיש לי מחשב טוב, הבעיות לא שלי, ולא אתעקש להיכנס בכוח להודעות, לפורומים ולאדמין.

מיכי 10

Member
והשעון במחשב שלי, שוב עבר לשעון חורף, אחרי שאתמול כבר סידרתי

אותו. כך שיש גם בעיות במחשב, שלא יהיה לי רגע דל, חלילה.

למעלה