גם לכן קורה שנשים רזות יותר...

Blue Rose

New member
אחוות נשים...

אני חושבת שקודם כל זה מגיע מההשערה שנשים באופן כללי לא טוב להן בגופן- לא בהכרח בגלל משקל, גם אולי לפי גיל או מה שלא...אז זה נושא שיחה זהה ל- קשה בעבודה, עובד יותר מידי ולא נמצא עם הילדים.. עייף....וכו'...

אבל לי מפריע שגם נשים כמו שאת מציגה, בעמדות כח, בעמדת השפעה - נופלות פה...
יש להן קריירה טובה, הגיעו להישגים בחייהן, אבל בסופו של יום- הכל מתגמד לעומת צעירה בבקיני (שחושבת שהיא שמנה וחששה גם לבוא בבגד ים).
כאילו שבגלל שהן לובשות משהו שמדגיש את הגוף שלהן- זה הדבר היחיד שמייצג אותן.
בגלל שאני לא בר רפאלי בבגד הים זה אומר משהו עלי? ההישגים שווים פחות? כשאני מביטה לאדם אחר בעיניים - האם הוא פחות שווה כי אני רואה שהוא שעיר ויש לו כרס- כשהוא לובש בגד ים?

לפעמים יש לי הרגשה שאני רואה את העולם אחרת לגמרי מכולם- ואני תוהה מה לא בסדר בי...עד שאני מבינה שזה שאני לא מרגישה רע בקשר למשהו/מישהו/מה שלא...לא יכול להיות לא בסדר...

רוזי! שאכלה סנדביצ'ים עם הילדים בבריכה אתמול...אחרי הרחצה...וכל כך נהנתה שלא שמה לב איך הזמן עובר...וגם כמובן נשרפה קצת...

עקשנית25

New member
אני מנסה להבין בהקשר שלך

תשמעי, אני עבדתי שנים בחברת גברים, יש רק פקידה פה ושם,
אבל מקצועית, אני הבת היחידה.

ואחלה קריירה, אחלה הישגים, אני לא מתביישת בשומנים שלי, אני עם המון ביטחון עצמי, ברוך ה' :)

היה יום חברה בים, והייתי ממש אני והפקידה וכל הזכרים החברים שלי,
וממש ממש התביישתי להיכנס לידם לים, פשוט השתלטו עליי כל העניינים האלה, מה זה לא התאים לי מול הבנים בעבודה.

והם יש לציין הבינו את זה, ניסו ממש לשכנע אותי, אמרו שיביאו לי מגבת מהר וכל מיני, ואני עמדתי על סירובי.

בסך הכל בכללי, ממש אין לי בעיה עם בגד ים ובריכה וכאלה. ממש כלום.

עד היום לא מובן לי למה לא הצלחתי שם :)

סתם גרמת לי להיזכר...

Blue Rose

New member
זה באמת מעניין....

מעלה השערות על בסיס כלום:

האם זה בגלל שזה אנשים מהעבודה שאין לנו איתם קשר בחיים האישיים? ההיכרות היחסית שיטחית ועם זאת יומיומית מעלה את החשש בהרבה נקודות - אם אשאיר לכלוך על השולחן, אם לא אעזור לבחור שאוסף משהו שהפיל..? מה ההשפעה של החלטות ואפילו סגנון דיבור על הקשר שלי עם אנשים בעבודה?
ואז מגיעים לזמן כייף...(לא יודעת- אני לא נהנית בדברים האלו..אולי כי הגברים של המחלקה שלי (מתוך כ- 40 אני האשה היחידה) יוצאים תמיד ליקב בחסות המנהל חובב היין שלנו. אולי כי הם רובם צעירים אחרי צבא וגם אין לי הרבה קשר איתם כי אני במשרד כל היום והם ליד המכונות....) ונפגשים איתם בתנאים אחרים מהעבודה היומיומית.... זה מוציא אותנו מה- COMFORT ZONE...

רק שבוע שעבר היתה לנו ארוחה מחלקתית. הם כולם החליפו מבגדי עבודה, נראים שונה - ואני אותו דבר (וגם שאר אנשי המשרד). הרגשתי בהתחלה לא מתאימה, כשמולי צעירים אחרי צבא שבקושי יוצא לנו לדבר, אבל אחרי שהעברנו כוסות וצחקנו קצת על המסעדה האוירה התחממה והיה לי נחמד יותר. היה גם טעים! ממש לא הפריע לי לנקות את הצלחת של ההמבורגר 250 צ'יפס והראשונות הטעימות...ואח"כ להתקדם עם חלקם לאכול גלידה במקום ליד (לא היה קינוח במסעדה). ** זה סתם כי באיזה שירשור דיברו על לאכול מול אנשים**

אין לי זמן לסיים...עבודה...

רוזי! שמקווה שיהיה לה זמן לזרוק השערות לאויר אח"כ...

נשים הן מורכבות...

הן לא רק נשות קריירה או גוף כזה או אחר - אלא גם וגם. לכן ישנן נשים שיכולות לפתח קריירה - ועדיין לקנא באלו עם גוף יותר יפה, או לרוץ למנתח פלסטי למקצה שיפורים ברגע שהן חסכו מספיק כסף. ומביחנתן השווי שלהן לא מסתכם בזה שהן נשות קריירה אלא מכל ההיבטים שלהן - ההיבט המקצועי, והחיצוני, והעובדה שהן בנות זוג ואמהות...

למעלה