גם למנהלים יש בעיות

d@r121

New member
גם למנהלים יש בעיות ../images/Emo13.gif

כן תתפלאו אני פונה לאנשים שיש להם מידע בנוקיות למינהם *שיעול* אורי *שיעול* אז ככה יש לי 5110 באורנג´ ולאחרונה המסך החל מתעוות מה זאת אומרת? השעון למעלה מתחיל לזוז האיקון מתעוות הראש למעלה הזנב מאחור וכו´ המסך נעלם פתאום ועד שלא נותנים בעיטה לבטרייה לא קורה כלום מה יש לנוקיה שלי? הצעות? מישהו? ד
ר

רועי ב

New member
אין לי הצעה כי אני מכיר את הבעיה

מחברים שלי מסקנה אנשים שחררו לחץ מנוקיהההההההההההההההההההההההההההההה

אוקיי אז ככה.

יכול להיות שהמסך נפגם ואני כמעט בטוח שזאתי התקלה. המסך נפגם בד"כ מרטיבות, נפילה או אולי אפילו ממשך זמן. כמו כן אתה אומר שאם אתה משחק קצת עם הבטירה אז זה מסתדר, יכול להיות שהבטירה קצת זזה והמגעים נדפקים... מכאן נובע => או שתלך לסלקום\אורנג´ או יורוקום ותבקש שיתקנו או......... שתחליף כבר פלאפון, למה הפלאפון הזה עבר זמנו!

תשובה

בנוקיות למיניהן יש רכיב שנקרא אלסטרומר שתפקידו לחבר בין המסך עצמו לכרטיס מסך. הרבה פעמים קורה שהרכיב הזה זז ממקומו או מתקלקל וזה מה שגורם למסך להעלם/להשתגע. עכשיו אמרת שיש לך נוקיה 5110 באורנג´... אם יש לך אחריות של אורנג´ על המכשיר, זה תיקון ללא תשלום פשוט תלך לאחת מהנקודות שלהם. אם זה ללא אחריות אך המכשיר בן פחות משנה, לך ליורוקום עם תעודת אחריות(ואם אין לך אז לך לאורנג´ שייתנו לך תעודת אחריות של יורוקום) ויורוקום אמורים לתקן את זה ללא תשלום מכיוון שמדובר בתקלה חשמלית. למרות שעל פי הכרותי עם יורוקום לפעמים הם בעייתיים... אם המכשיר בן יותר משנה ואין עליו אחריות של יורוקום... אז זה יעלה לך כסף... ולא מעט... באורנג´ יעלה בין 100-150 שקל, ביורוקום 200 וצפונה... בהצלחה.

למעלה