גם לנכים מותר...

NoNa5000

New member
גם לנכים מותר...

בכל אופן אני מקווה שאני בפורום הנכון, יש לי אחות נכה השנה יש לה בת מצווה והחלטנו לחגוג בחו"ל.. כרגע אחד הרעיונות היותר מוצלחים זה בכיוון פריז ויורודיסני. מבחינה לוגית נראה כי לא פשוט לארגן טיול כזה ובחברות לא מוצעים מסתבר טיולים לילדים נכים ומשפחותיהם. וכאן בתקווה נכנסת העזרה שלכם. תכנון מסלול, אולי המלצות של מקומות לטייל בהם עם גישה נוחה לילדים בכיסאות גלגלים, מכוניות להשכיר, מסלול מענין.. או כל פרט אחר. תודה. ניתן לפנות גם במסרים.

NoNa5000ברוך הבא אלינו../images/Emo24.gif

אתה בפורום הנכון בזמן הנכון מוזמן להישאר איתנו לספר עליך ועל אחותך ולהרגיש בבית תהנה כאן שיהיה המון
לילה טוב ויום של שמחה לכולם

נִירִית

New member
לא יודעת לגבי אירופה

אבל מנסיון של מישהי אחרת אני יכולה לומר לך שארה"ב היא גן-עדן לנכים. כל אתרי התיירות שם מותאמים לנכים. במיוחד דיסנילנד.

../images/Emo24.gif../images/Emo45.gifNoNa5000 יקרה ברוכה

ב"ה קודם כל את צודקת בכל מילה , גם לנכים מותר ! רק חבל באמת שאין גוף שמדריך נכים לחו"ל בלי להכיר אתכם אני רואה שאתם משפחה מקסימה שמשקיעה באחותך היקרה ! אז קודם כל, שיהיה לכם המון
והמון בעז"ה ורק
על הפנים וב
ולגבי שאלתך , אני באמת שמעתי שיורודיסני -פריז , נגיש ואפילו משאיל כסאות גלגלים להסתובב שם ... , וגם ששוויץ נגישה מאוד , גם בתחבורה ציבורית , וכל זה מחברה טובה שמאז סיום י"ב - כבר 9 שנים בערך ,רוצה לנסוע איתי - ואני נכה - לטייל בחו"ל וזה נתקע בגלל הבעיות הנ"ל ועוד... ככה שתשובה ממש אין לי אלייך , ומה שייתן לך במקרה הזה יעזור גם לי ולעוד הרבה חבר'ה ...
ענבל

למעלה