"גם לצפונים מגיע earthquaqe"

מיץ פזי

New member
"גם לצפונים מגיע earthquaqe"

רונה: "אבל יש לזה שם בעברית..!" כך התחיל ההדרן, לפחות. הייתה אחלה הופעה. נראה לי שזה הפורמט האהוב עלי להופעות. הופעה מלאה, כלומר עם בס ותופים (למרות שבאקוסטית יוצאים דברים אחרים שאין בהופעות רגילות, ולהפך), אבל בפאס כזה, מקום קטן יחסית ואינטימי שאתה ממש רואה אותה מקרוב. גם היו לי מקומות ממש טובים. היו כמה פעמים שממש הרגשתי שהיא מסתכלת עלי.. בכל אופן, הפלייליסט היה די דומה להופעות הקודמות, אבל זה עדיין היה מרגש וכיף ומדהים. כי זאת רונה, והיא מדהימה. גם ראו, כמו שיעל כתבה על ההופעה בירושלים, שהיא פשוט נהנתה. היא חייכה המון, גם לקהל וגם לנגנים. היא הגיבה כמעט על כל מה שצעקו מהקהל, והיא צחקקה לעיתים. האמת שהיה איזה רגע שממש ראו שהיא עוד שנייה מתפקעת מצחוק והיא איכשהו התאפקה... בקיצור, היא הייתה ממש נינוחה, וזרמה.. ואני חושבת שבאמת היה לה כיף. חוץ מזה שהיא הזיעה בטירוף..
אבל החלק הכי נחמד היה המיני מפגש פורום!! יי! אמנם לא תיעדתי (ולקחתי את המצלמה פשוט שכחתי כמו מטומטמת!), אבל היה בכל זאת נחמד למי שהיה! - זוהר, שירה, עתליה ושלי היה ממש כיף לפגוש את הפרצופים מאחורי הכינויים! שאלתי אותה מתי ההופעות הבאות: ב- 7/8 היא מופיעה בכפר המוסיקה של קוקה קולה ויום למחרת ב- 8/8 היא מופיעה בסוזן דלל. מקום קצת מוזר להופעה שלה.. אני לא יכולה לבוא בכל מקרה אבל מי שיהיה שיספר! ולהן הפלייליסט: בתוך אגם קפוא נס טיול בהיר במערכת הדם הקול שקורא לי (פעם ראשונה שהיא עשתה סולו משלה!! היה ממש טוב, למרות שאין מה לעשות עם ערן, באמת חוץ מלהתבונן בפליאה) מיהו המילל ברוח הפעם האחרונה שינה ישנה my prison by the sea עיניים זרות קאבר- five years של דיוויד בואי, אחד הקאברים המוצלחים ביותר. לא מכירה את השיר אבל היה ביצוע מעולה היא ממש נכנסה לזה.. לחיות נכון- היה כיפי במיוחד הפעם גלויה עשר שניות המעיין הזוהר/מים זוהרים- שעל פיה עד היום יש מחלוקת על שם השיר. הוא מופיע בשני שמות שונים בדיסק והיא תצטרך "כנראה לחיות עם זה.." לדבריה ירדה מהבמה- הדרן: מי מפחד מהזריחה מבול wait שיהיה לכולנו לילה ויום טוב- ונתראה בהופעות!!

כמה נחמד היה לפגוש את כולם

שירה ואני ישבנו בשורה הריאשונה ואני בדיוק על הרמקול הרגשתי את כל הבומים של התופים בסאונד קצת צרם לי אבל מ''לחיות נכון ''עד הסוף ממש נהנתי את הקאבר באנגלית ממש אהבתי כל קאבר שרונה שרה באנגלית נשמע טוב
משהי שישבה לידי צילמה את רונה והיא תהכופפה אליה וביקשה לא לצלם נראה לי היא לא רוצה שיצלמו אותה בהופעות כי גם בירושלים לא נתנו לצלם בגלל שישבתי קרוב מידי לא יכלתי להסתכל לה בעיניים יש לה משהו בעיינים שמספר סיפור אני חושבת ממש נהנתי לפגוש את כולם זוהר מיץ פזי ושירה שירה תודה על התרמפ
ניפגש במרתף איזה כיף שההופעה הבאה גם באמצע השבוע ביי בנתיים אני

מיץ פזי

New member
"לצפונים מגיע earthquaqe" זה מה

שצעקו לה מהקהל...
אבל יכול להיות שהיא בכל זאת קוראת כאן לפעמים :) לי אישית אין תמונות. אולי למישהו אחר? ואיש המרתף- לא יפה לנצל"ש כך סיקור הופעה.. צק צק צק. בשביל זה יש את כל ההודעות מההנהלה של תפוז וכאלה.. אבל נשמע טוב- מקווה להגיע :)

נשמע שממש נהנתם... :)

אמנם לא הייתי (עדיין) בהופעה אקוסטית אך לא יכול להיות שיש כזה הבדל בביצועים לא? ועדיין לא הבנתי מה זה הדרן

מיץ פזי

New member
יש הבדל בביצועים

תחשבי שאת כל העיבודים שהם עשו לשתי גיטרות חשמליות, בס, תופים וקלידים הם מעבדים לשתי גיטריות קלאסיות וקלידים. זה שונה, זה איכות אחרת. יש שאוהבים את זה יותר. אני גם ממש אוהבת אבל אני חושבת שאני בכל זאת מעדיפה את הרגילות. ולא הבנתי מה זה לא הבנת מה זה.. זה הקטעים שהיא מבצעת אחרי שהיא יורדת מהבמה.. ואז היא חוזרת.. הדרן.

bזוהר

New member
וואי הייתה פשוט הופעה מדהימה!!!!!!!

וואי!!! גם ממש אהבתי את המקום... ההופעה הייתה פשוט מדהימה.. אחת ההופעות הכי טובות שהייתי בהן, רונה הייתה כל כך בתוך השירים זה היה פשוט מדהים לראות, ישבתי מהפונטת כל ההופעה עם חיוך תמיד אני נהנית אבל הפעם...לא יודעת למרות שהייתי בהמון הופעות הפעם זה לא היה צפוי, הסולו שהיא נתנה! זה היה כ"כ כיף לראות, איזה מלכה היא עם הגיטרה ו..היא פשוט הייתה שם, כמו שאמרת, ראו שהיא נהנית, נראה לי שזה עושה את הכל! פשוט נהניתי מכל רגע, זה היה כזה.. קצת שונה וואי וזה היה ממש מצחיק שכשנסעתי ברכבת קיבלתי סמסים מכולם שהם גם ברכבות אבל מכיוונים אחרים.. וזה היה כזה שכולם באים במיוחד לרונה ברכבות מכל הכיוונים:) נחמד וכל כך שמחתי לפגוש אותכן!!!!! וואי אתן פשוט מקסימות אחת אחת, את שלי לא ראיתי לצערי, אבל שירה עתליה ויעל, איזה מתוקות אתן היה פשוט כיף גדול לראות אותכן
וגם את מיכל, שהיא לא ממש כותבת פה אבל גם אותה פגשתי (זאת שצעקה "גם לי יש יומולדת!") ואז רונה אמרה "אתם מפריעים לי! למי עוד יש יומולדת?" וגם לה אמרה מזל טוב:) וגם שמחתי לפגוש את אסנת (אני מקווה שאני זוכרת את השם נכון חח אמרת לי אותו רק פעם אחת והיה רעש!), שהיא קוראת סמוייה ובאה להגיד לי מזל טוב ולשאול אם אני מרגישה טוב, איזה חמודה!! תודה! תזדהי ותכתבי!
זהו... היה לי באמת כיף גדול ההופעה הייתה פשוט עצומה. רונה מלכה

מיץ פזי

New member
אכן רונה מלכה ../images/Emo47.gif

רונה באמת הייתה ממש בתוך השירים.. והיו כמה שפשוט היו להם ביצועים טובים מהרגיל! הסולו בהקול שקורא לי, כמו שציינו כבר, הקאבר שהיה מדהים!! היא כמעט צעקה אותו היא ממש נכנסה לזה.. לחיות נכון היה מעולה. דווקא מבול, שתמיד הוא מרטיט הפעם היה קצת פחות. לא ידועת למה אבל היא פשוט הורידה חלק מהצעקות בסוף, שזה מה שעושה את כל השיר! היה באמת אדיר..! גם באתי אליה אחר כך, ושאלתי אותה אם היא זוכרת אותי, והיא אמרה שכן!! יי!!

SheIIy

New member
הקאבר באמת היה מדהים

קלטתי במיוחד את הקטע שהיא שרה בו `את יפה ואני רוצה לנשק אותך` או משו כזה.. וואו. הייתה הופעה נחמדה. לא נהנתי במאה אחוז כי ישבנו חצי מטר משני הרמקולים העצומים שהיו שם, זה עשה לי בחילה וחברה שלי כמעט התעלפה אז כל ההופעה בערך דאגתי לה.. מה עוד..? אה, אני עיזה. זיהיתי שם כמה אנשים מהפורום אבל הביך אותי לגשת ולהציג את עצמי. ראיתי את עתליה ועוד שתי בנות שישבו לידה שנראה לי שגם הן מכאן. יעל הייתה חמודה וצילצלה, חבל שלא יצא לנו לדבר אחרי ההופעה... רק רצינו ללכת לישון.

SheIIy

New member
אני הקלטתי,

באם פי 3 שלי, אבל ההקלטה יצאה באיכות ממש לא משו.. חוץ מזה, צילמתי את `נס`, `הקול שקורא לי` ו`גלויה`. יצא נחמד, לא שמתי לב שהיא ביקשה לא לצלם.. בכולופן, אני מוכנה להעלות הכל, אבל אין לי מושג איך, אז אם יש מישו שיתנדב להסביר - בשמחה.

DeepThoughts

New member
יש כל מיני אתרים

שאפשר להעלות בהם וידאו ואודיו www.transferbigfiles.com www.yousendit.com www.sendmefile.com או www.youtube.com צריך חשבון משתמש שם (אני יכולה להעלות במקומך אם את רוצה) www.badongo.com כנ"ל או בסולסיק או במסנג'ר גוד לאק!

SheIIy

New member
יום שלישי אני מגיעה הביתה,

ואז אני אנסה להעלות הקבצים דרך אחד האתרים שכתבת לי. אני מקווה שזה ילך, כי הקבצים בטח שוקלים הרבה... תודה!

Sheeesh

New member
"למישהו יש מפית"?

צחקתי כשכרובי אמר לרונה "תעשי כמו אלביס, תחזירי לה את המפית" טוב כבר אין לי ככ מה להוסיף אחרי כל מה שכתבתן דיי כיסיתם הכל! היה מעולה, נהניתי מהביצועים במיוחד מWait ומהקאבר שהיא נכנסה ממש לתוך השיר.. מהגיטרות כמובן.. ערן וייץ הזה... איך שהוא מנגן רק בשביל זה היה שווה לשבת ככ קרוב לראות אותו פורט על המיתרים..
(זה רק אני או שהוא היה נראה ממש משועמם? ) וכמובן שהמיני מפגש פורום היה ממש מגניב.. יעל זוהר ועתליה גם אתן מקסימות!!!
היה ממש נחמד להיפגש... ובעיני אני נהנית באופן שווה גם מהופעה אקוסטית וגם עם הלהקה פשוט כי זה נורא שונה... אסור להחמיץ!! ואולי נתראה במרתף... שבת שלום!!

למעלה