"גם לצפונים מגיע earthquaqe"

מיץ פזי

New member
לא סתם מפית- נקייה!

"זאת לא ממש מפית נקייה.. ז'תומרת פשוט היה עליה משקה, אבל זה בסדר..." אחח רונה רונה.. רציתי לצעוק לה- בואי נתחלף, לי היה קריר ונעים עם מאוורר כל ההופעה. למה לאומנים לא דואגים..?

bזוהר

New member
אני רוצה להסביר

רונה הזיעה (וגם אמרה "אתם לא יודעים כמה חם לי") וביקשה אם למישהו יש מפית נקייה (וגם בתמונע זה קרה דרך אגב) ואז מישהי מהשורה הראשונה הביאה לה מפית ורונה לקחה ואמרה "טוב היא לא בדיוק נקייה... לא, כאילו תודה! פשוט היה עליה משקה.." משהו כזה... באמת באסה מתחת לכל התאורה הזאת ממש ממש ממש חם

bזוהר

New member
../images/Emo152.gifבכיף ועוד משהו שהיה חח

היו כמה בנות קרוב לבמה שעשו ביחד בגלים כזה כל הזמן "ווווווואו" אז רונה גם עשתה ככה וואוים, ואמרה "יש לי מקרופון יש לי יתרון על כווולכם"

bזוהר

New member
וואלה,נשמע מוזר?הבנת למה הכוונה בוואוים?

לא wow כאילו, כמו שעושים בהופעות wwwwwwuw ...

bזוהר

New member
מה?

נראה לי שאת כן מכירה את פשוט לא מבינה על מה אני מדברת... אם ניפגש מתישהו אני אדגים לך :)

אה, זהו, עכשיו הבנתי!../images/Emo163.gif

מה שעושים כשמתלהבים, יחד עם מחיאות כפאיים... עברית שפה מבלבלת בדברים כאלה
...

DeepThoughts

New member
גם בב"ש היא הזיעה ביותר

והחליפה את החולצה לפני ההדרן (ומגבת ו"שלמה ארצי")

חחחחח

אני הייתי אומרת לה : "אין לי מפית אבל אני גם לא אתנגד קשות אם תרצי להתפשט.." חחח או בישירות ארסוואטית:"מה מפית?! חם לך? תפשטי!" חחחחחח שמחה שנהנתם.. מישהו יודע על הופעות שבוע הבא או עוד שבועיים?

SheIIy

New member
ומה היה הקטע עם הרינגטון?

צעקו לה מהקהל משו על רינגטונים.. ערן וייץ באמת נראה קצת משועמם, אבל שיעשע אותי שאדם שפלן החליט לעשן סיגריה בחצי מהשיר `מי מפחד מהזריחה`... ד``א, קלטתם שמודי בר און היה בקהל?

0mroosh

New member
נבהלתי לרגע,

הייתי בטוח שהיא עשתה את "חמש שנים" של ביורק. מסתמן שרונה מחזירה את הכבוד האבוד ל"מי מפחד מהזריחה". הידד. :)

מיץ פזי

New member
בהחלט! ושתמשיך כך!

למרות שהיא שכחה איזה שורה.. והחליפה את "לבכות 20 שעות בממוצע" ל "לבכות 20 שעות בלי הפסקה". מכוון? מאולתר? לא ברור. אבל בכל מקרה, שתמשיך להכניס אותו להדרנים.. לדעתי היא התבלבלה כי שנייה לפני זה היא הסתכלה על הקהל וקלטה איזה זוג מתנשקים בלי בושה, מול הפרצוף שלה. זה היה די משעשע..

a10m

New member
זה לא מקרה...

כבר המון זמן שהיא משתמשת בשורה "במקום לבכות עשרים שעות בלי הפסקה" במקום המקוריית...

misheani

New member
זאת לא פעם ראשונה שהיא עושה סולו בקול שקורא..

היתה כבר לפחות פעם אחת, בצוותא. נשמעת הופעה מצויינת... ברכותי

מיץ פזי

New member
לא זכור לי סולו בצוותא

כאן ישבתי מולה, אז אולי זה היה לי יותר בולט

למעלה