גם לשבע!!!

booly16

New member
חלאס

נמאס כבר מההודעות האלו... כל שבוע תעשי שירשור רק בשבילך ותפרסמי שם מה בראש שלך... הנה.. - עם חיוך

מה יש לכ?!

כל שניה פה פותחימ הודעות חדשות שבכלל לא קשורות לנושא הפורומ!!! עד שסופ סופ יש הודעה שקשורה לנושא... הנה- עמ חיוכ

האמת שבלי שום קשר למה שהיא כותבת

היא די מעצבנת אותי... כאילו... מצטערת אחותי אבל את נותנת לזה להישמע כאילו את לא קשורה.... אמרתי לך כבר... אם את רוצה להצטרף לפורום אז בכייייף.... אבל אל תבואי לכתוב רק כשלך יש מה להגיד כי אם את לא מגיבה לאף אחד אחר זה קצת לא יודעת... לא יפה קיצר! ואם בא לך סתם לפרסם ת'דברים שאת עושה שקשורים לשוטי אז פנאןן אבל למה פתאום את באה בהודעה של "שימו מסנג'רים".... לא יודעת זה מטריד אותי! זה קצת מוזר את לא חושבת? 0_O בכל מקרה... כיף חיים...
הנה- עם חיוך
(לא הבנתי למה אנחנו עושים את זה...
לומשנה)

booly16

New member
קשור לנושא... - מסכים.

אבללל... את חייבת להסכים שיש בזה המון... קיטצ'יות, אם אני טועה תקני אותי... פשוט לא נראה לי שממש האתרים האלה והקומונות תורמות למשהו, גם ככה אפ'חד לא נכנס...

DidjiT

New member
../images/Emo45.gif..

דוגרי גם אני איתך בדעה! זה מפריע שהיא כל הזמן באה עם האתרים שלה.. בלאט.

חחח..מאוד מצחיק...

אולי זה פורום של השוטים???!! אז מה אסור לי לפתוח קומונה עליהם ולפרסם אותה?!? יש פה גם אוהבי שבע ומוש אז שקט!

מה שכתבתי לא קשור?

1. כבר אמרתי שאני מצטערת ושאני לא יעשה את זה שוב! 2. לפתוח קומונה שלהם זה לא קשור לשוטי הנבואה??

חחח אני בעדכ!!! אני אומרת

שתכתבי מה שבא לכ כל עוד זה קשור!!! אינ לכ על מה להצטער!!! המ צריכימ להצטער בפנייכ

חחח אני בעדכ!!! אני אומרת

שתכתבי מה שבא לכ כל עוד זה קשור!!! אינ לכ על מה להצטער!!! המ צריכימ להצטער בפנייכ

booly16

New member
ברור שיש פה מעריצים שלהם

אבל לא רק פה... אני לא אהיה בשקט אני אגיד מה שבא לי.. ואם זה לא היה כל כך שאנטי ומגניב לאהוב את שבע אני בספק אם היית מכירה אותם חוץ מ2-3 שירים... אז את תגידי מה שבא לך ואני אגיד מה שבא לי, העיקר ששנינו נהנה מהזמן איכות שלנו בפורום :) Jah bless

למעלה