גם מה שאני רוצה!!!!!

אניהו

New member
גם מה שאני רוצה!!!!!

וכל המילים שלי...הן חוזרות בריבאונד. ואני לא רואה את זה אבל מרגיש. אני יכול לחוש את זה ממש על ידי אבל ראבאק...אני לא יודע מה זה. אני כל כך רוצה את זה. כמו עיוור שרוצה עיניים...שזה משהו שהוא סוף סוף והוא כל כך כזה...וזה מרגיש חזק ומה זה?? לא ברור לי. עוצם עיניים וזה מתחבר לי אט אט אבל עדיין מטושטש. עיניים,שיער,לובן טוהר,חיוך,תנועות,הרגשות ומחשבות וזה מה שאני רוצה!!! וזה רוקם עור וגידים ויהיה מוכן לקראתי כמו שאני מוכן לקראתו כבר כל כך הרבה זמן אבל מה יהיה ואיך...אני כבר אגלה רק תנו לי את זה. הדבר שלי. מה שאני צריך. החלום שלי שלא חלמתי אפילו בבהירות. וזה זורם לי בידיים ממש עכשיו בכתיבת שורות אילו והיא ומה שהיא אמרה ועוד אנשים ומה שהצטבר בי ואלי זו לו יותר מעודף השראה...ודי? ---- עודף השראה? הרי לזה אני מייחל. למלא שורות ודפים ומילים...הרבה מילים...רק בשבילה וגם...אבל..מה שבא לי כעת. מה שאני עורג ומשתוקק וזה מתנגש לי ומלאכים קטנטנים מאויר מגרים לי את הדמיון. שופכים עלי כמויות של אופטימיות קוסמית וממלאים אותי במה שאי אפשר להסביר במילים.שוב מילים. והפעם בשימוש הנכון ולא לריק והבל!! אבל מה זה הדבר שאני רוצה ועורג לו ומשתוקק כל כך? האם הוא באמת טווה לעצמו כעת עור ונשמה ואולי זו היא? ואולי זו אחרת? האהבה הישנה שלי..? אז מה לעשות? אני כבר לא יודע... אולי יש איזה סוד שיודעים רק מעטים? כמו אידיוט אני רץ תמיד אחריה ואומר לה בואי בואי....בואי כבר ותיהי איתי.שלי.. אז עד שימצא הסוד שיודעים רק מעטים.אם בכלל. כך או כך...רגעים מעטים.קטנים.בלתי ניראים לעיתים.ברורים בפעמים אחרות אבל כך או כך...אני חי!!! אני. חי. עידן. שלך תמיד.באשר אהיה.

למעלה