גם משהו שרציתי לבנות

artagel

New member
גם משהו שרציתי לבנות

ועם רצון גדול זה מצליח,וכמובן בעזרת חבר ותיק -יגאל, מגיע לו תודה גדולה.זה החל עם כמה ברזלים זרוקים והסתיים ביצירה.

yulevi

New member
סוף סוף

יותר טוב מאלפי השקלים שביקשו ממך לפרס,מה המידות נראה מרשים ויעיל ביותר,ותגיד ליגאל שיפסיק להתקמצן ויראה יותר מיצירותיו

artagel

New member
לא קניתי עדיין

סך כל הריתוכים בכלי היה באורך כ 30 ס"מ

artagel

New member
המידות

40 ס"מ בין העמודים ו 40 ס"מ גובה עם אפשרות שינוי והורדת הגשר ונעילה עם 2 פינים בצדדים.

artagel

New member
את הפרופילים

תתפלא לשמוע מצאתי אותם באחד השדות בקרבת מגוריי יום אחד אני רואה שני חברה מוציאים מהרכב שלהם ברזלים ופשוט זורקים אותם לאחר שהלכו ניגשתי למקום ראיתי ולקחתי זהו.

zvika f

New member
הצעה

כדאי להוסיף פלטת מתכת שטוחה ורחבה בקצה התחתון של התבריג כדי לחלק את כח הלחיצה ע"פ שטח גדול יותר

artagel

New member
צביקה הצעתך מתקבלת

יש לי פלטה כזאת כבר מזמן ואני משתמש בה,זו משקולת שפורקה ממכונת כביסה ,לפני שאתה זורק מכונה כזאת זכור שצריך לפרק חלקים חיוניים.

arsar

New member
לא ראיתי שהתענינת כאן לבנות פרס. חבל.

אני בניתי פרס והוא עדיין אצלי ובשימוש (להדפסים) עם כוח של 32 טון. Pice of cake . בהזדמנות אשלח תמונה או שרטוט.

artagel

New member
לבנות פרס

האמת זו הייתה התעניינות שטחית בייני ויהודה האחרון גם שלח לי דוגמא לכלי כזה. בדקתי גם את הרעיון שלך ובאחד המיקרים לא המליצו על ג'ק הרמה ויש לי מכשיר כזה ,היות ובעזרתו קשה לשמור על לחץ קבוע לאורך זמן (אני לוחץ את הטבעות לאחר מריחת דבק ביניהם עד להתייבשות סופית בערך 24 שעות (אני לא ממהר יש לי זמן למכביר).אריה בכל אופן תודה .

artagel

New member
בניית פרס

היות וכל הזמן חיפשתי את הבורג המיוחד אתמול יצאתי לל.כ לבדוק את אוסף המלחציים הישנים ,הבורג שם מתאים ביותר אך מחיר המלחציים הישנים,ישנים גבוה 380 לפני מע"מ ביקשתי מהמנהל אפשרות לבדוק את מצב הכלי ,בתחתית קיימים שני ברגים לשחרור האום(לא קיים בכל כלי) תשובתו הייתה שלילית ביותר,עזבתי קצת כועס וכך השתמשתי בבורג של קליבה ישנה שהיתה קיימת אצלי זמן רב.מה שבאתי לומר גם מלחציים ישנים לא זורקים.

למעלה