גם נועם צבי יודע להגיב למשמיצו

apy ape

New member
עברה כבר חצי שעה ופרג לא הגיב? מה קורה פה?!

אוח, זה הולך להיות שרשור חופר

ורגע לפני שזה יהפוך לשירשור תפלצת בחסות

הטוקבקיסט הבלתי נלאה שלנו חבר הכת פרג, שכמובן רץ לטיקבק בכתבה.

נגיד כמה מילים עקרוניות.
נשים בצד לרגע את הסכסוך בין האיגוד לירושלים-רבתי, אני מניח שיש מידה מסוימת של צדק וניואנסים לכאן ולכאן.
נתייחס לרגע למילות הטוקבקיסט "עדי יהוה והגלימות" : " יש לבדוק האם דברי המנכ"ל ("ההחלטות ההזויות והמצוצות מהאצבע של ועדת ברון" ) אשר פוגעים בשופטת מחוזית בדימוס, אינם בגדר בזיון בית משפט. לפני שנה התבטא יו"ר האיגוד על שופטת זו כך: אינני מאמין שהשופטת תתנהג כמו גנבת בלילה" (מעריב 14/4/11). "

ובכן, חבר הכת ימשיך לנשק קמעות וגלימות שחורות של כמרים וקרדינלים, ולספר לנו על "ביזיוניות כנסיה/ בית משפט" ושאר לחשים חמסה חמסה, ג'ינקס ו"חוקי מרפי" של הכנסיה השופטת.

ועכשיו לעולם המציאות:
ביקורת נוקבות על החלטות בתי דין ספורטיביים, אנחנו מכירים למשל מהכדורגל זה מכבר, ובצדק.
מדובר בבית דין ספורטיבי שבמקרה ישבה בו שופטת. הלגיטמיות של בית הדין הזה לא עולה או יורדת מזו של בית הדין בכדורגל
ולא משנה בכל אם שם יושב עו"ד ופה שופטת.

יתר על כן, לא חסר ביקורות נוקבות הרבה יותר על שופטים בעניינים רגילים, החל משופט שלום זוטר ועד נשיא בית משפט עליון.
החל מ"ביזיון" ועד "שודד לאור היום".

הנה מה שנכתב על לא פחות מראש הכנסיה בן האלוהים בכבודו ועצמו, אהרון ברק .
: "אהרון ברק הוא שודד ים משפטי... ומסכן את הדמוקרטיה בישראל".

http://www.haaretz.co.il/misc/1.1559062

הכותב אגב, שופט פדרלי בכיר.

המאמר נכתב והסיפים לא זזו, האומר לא נשרף ולא קרה דבר.

אלכס 2501

New member
נראה שפרג מתחיל להראות לנו את פרצופו האמיתי

לאחר שלא הצליח לשכנע אנשים בצידקתו, עבר לאיומים. גם פיזיים.

תזכורת, זה מה שכתב לי כאן בפורום הזה:
"רק תביא את הציטוט של ההבטחה הזו-שקרן בן שקרן

אלכס אני מזהיר אותך - תפסיק לשקר כאן לפורום.
אתה לא מכיר אותי כשאני כועס-וגם לא כדאי לך להכיר!"
עדי פרג

"אצלי הכל לפי החוק. ויהיה לך זמן לחשוב על זה" עדי פרג

וזה מה שכתב בטוקבק לאהרון איסרס:

"הייתי ממליץ לאדון איסראס, להזהר קצת יותר בדבריו. הוא יודע היטב למה אני אומר זאת ומומלץ שלא ימתח החבל כך שיכרך על צווארו." עדי פרג

וזה הפרצוף של מי שרוצה להביא לשינוי בשחייה?

עדי פרג

New member
אני מבין שפר/אלכס תומכים באמירות מהסוג של

צבי/איסראס שאמרו על שופטת מחוזית שמתנהגת כמו גנבת בלילה, ושהחלטותיה "הזויות ומצוצות מהאצבע".
ישפוט הפורום אם אמירות כאלו נראות לו סבירות והאם זה שהתנהלותו היתה יותר ממכוערת וזה שהורשע בזיוף פרוטוקול (ואח"כ זוכה מעבירה זו בערעור במחוזי אך מבלי! שנסתר עצם הזיוף!) מקובלים עליהם כאנשים שראויים להוביל איגוד המאגד ספורטאים בני נוער ובין מטרותיו חינוך להגינות ויושר כנהוג בספורט.

תראו חברים(לא פראלכס..), האיגוד ונעם צבי באופן אישי הגישו בג"צ נגד החלטת ועדת ברון. הבג"צ טרם נדון ומטרתו האמיתית הינה למשוך זמן (שרת הספורט הודיעה לי שהיא מנועה מלפעול כנגד צבי כל עוד הבג"ץ לא הוכרע)
מה שצבי כנראה לא מבין זה שיש לנו זמן, ענף השחייה ישאר ספורט חשוב גם בעוד שנתיים-שלוש כשיוכרע הבג"ץ.
מצופה שמי שמגיש בג"צ ימתין להחלטה ולא ינסה לקבוע תוצאותיה על ידי הטלת דופי בערכאה שנתנה את ההחלטה נשוא הבג"ץ.
לא רק זה - מצופה מאיש ציבור לפעול על פי החלטות שיפוטיות חוקיות, גם אם הן לא נראות לו. אם אדם מהישוב (לא כל שכן איש ציבור) סבור שאין לקיים ההחלטות שיפוטיות ויש לעכבן עד סיום הדיון בערעור, עליו להגיש בקשות לעיכוב ביצוע.
אפילו אנסי קצב, שזעם על הרשעתו באונס, וסבר שכל העולם היה נגדו , התכבד והגיש בקשה לעיכוב ביצוע עד לסיום הדיון בערעורו (בקשתו נתקבלה ועל כך היתה ביקורת ציבורית נוקבת)
לא כך נהגו צבי/איסראס והם יאלצו לשלם את מחיר התנהגותם.
read my lips

אנחנו נמשיך לשמוע את חבר הכת "עדי יהוה"

מסלף עובדות .ברמה נלעגת.
אגב במשטר תקין למשל בארה"בה, היתה נשקלת שלילת רישיונו עקב ניסיונו לשלול את חופש הביטוי וחברות בכת מסוכנת.
כאמור אני לא בהכרח תומך במר צבי או להיפך או באמירות שלו, אלא בעצם הזכות שלו לאמר אותם.
מה שבלתי סביר ומעיד על משיחיות מצד הפרג, הוא ניפנוף בשלטון אינקוויזציה על מי שמבקר החלטות בית דין ספורטיבי לשחיה( על אחת כמה וכמה) בדיוק כמו שביקרו במילים הרבה יותר קשות המוני בית ישראל את בית הדין לכדרוגל, רק לפני שבועות מספר כשהוא החליט החלטות של גנב בלילה המצוצות מהאצבע בתחום הכדורגל ע"ע מכבי פ"ת (שתוקנו בלחץ ציבורי*)

זה בכלל לא משנה מי ישב באותו בית דין לשחיה.
בין אם זה ישב אפילו הלבלר הנחות ביותר, שפרנסתו היא בהוצאה לפועל אחד שמו פרג, לחילופין השופטת שתועמד לדין בימים אלה אלשייך ועד אפילו היה זה שליח האלוהים עצמו ראש כנסיית הבג"צ עצמו.
כן, מותר במדינה דמוקרטית להגיד שההחלטה היא גניבה בלילה, ומצוצה מהאצבע. זוהי זכות דמוקרטית ראשונה במעלה.
זוהי דמוקרטיה.

נבחן זאת בכלים אובייקיטיבים: אם מותר להגיד על המשיח ישוע הקדוש, בן האלוהים העצמו מקים כנסיית האקטיביזם השיפוטי בשם אללה, הלא הוא אהרון ברק שהוא לא פחו מ "פיראט משפטי ... השודד את הדמוקרטיה הישראלית"
http://www.haaretz.co.il/misc/1.1559062

אזי מותר גם מותר להגיד על מי שישבה בבית דין לשחיה שהיא מוציאה החלטות המצוצות מהאצבע.

doron62

New member
רק נזכיר שבעניין ההתאחדות לכדורגל

גקי בן זקן הבעלים של אשדוד הועמד לדין הורשע ונענש בגין הביקורת שהשמיע.אבי לןזון היור בעצמו שהשמיע דברים קשים כנגד בץי הדין טכן לא הועמד לדין ולהזכירך היתה על זה ביקורת ציבורית
לא קונה.

בהחלט דוגמה מצוינת

זו רק דוגמה עד כמה ביזיוניות של גנבים בלילה ומצוצות והאצבע יכולות להיות החלטות של בתי דין.
אם מעמדים את בן זקן לדין, על אחת כמה וכמה היו צריכים להעמיד את לוזון.

זה יכול לקרות בכדורגל, זה יכול לקרות גם בשחיה.
וזה בכלל לא משנה איזה תואר מחוץ למסגרת הזו נושא מי שיושב כשופט באותו מוסד, החל מהלבלר המשפטי הנחות ביותר ועד ראש הכנסיה המשפטית.

אם ההחלטה ביזויונית אז היא ביזונית, נקודה.

ההחלטה הזו אגב, היא הוכחה איך ההתנהלות של

כנסיית בתי משפט מנוגדת לעקרון חופש הביטוי בדמוקרטיה.
האופן שבו התנהל בית הדין לכדורגל מזכיר את מה שמכונה בעגה המקצועית "טירור משפטי" / "אינקוויזציה משפטית" או התנהלות גנגסטרית משפטנית" - ע"ע דבריו של השופט שטרוזמן על מקרים דומים במערכת המשפט.

הצביעות והאיפה בה היא רק סימפטום לכך.
כאמור לא רק לוזון וזקן ירדו על בתי הדין גם אחרים.

בנוסף ביקורות חריפות מגיעות מצד משפטנים ושופטים שאינם משתייכים לכנסיה גם על החלטות בתי דין רגילות ובמיוחד על האקלים המדכא של "אקטיביזם שיפוטי".

בדוגמה שהבאתי, המביאה ביקורת קטלנית שופט פדרלי מהבכירים ביותר בעולם ,על אהרון ברק שיסד את הגילדה האקטיבסטית בישראל נאמרים בין השיטין דברים חריפים אפילו יותר, גם אם במילים עדינות. כולל הסכנה לדמוקרטיה של ההתנהלות שהוא יסד.

הוא לא היחיד נשיא בית המשפט העליון לשעבר משה לנדוי, אמר דברים בעלי עוצמה לא פחות חמורה על כך.

עדי פרג

New member
הלך הפר אצל הלוזון

והזרזיר אצל העורב...
יש לנו כאן עסק עם פר שבטוח שאם הוא חושב שהחלטה של שופט היא "ביזיונית" אז במקום לערער עליה ולהסביר בנימוס מדוע היא שגויה וגם לשכנע, צריך לרוץ לעיתון ולצעוק שההחלטה ביזיונית.
אם כולם היו נוהגים כמו פר, לא היה צריך ערכאות ערעור - במקום זה הערעור היה נדון באופן "אובייקטיבי" על ידי מי שהפסיד בדין. לוזון היה מודיע מה דעתו על עצמו או ממנה שופטים כלבבו, וגם בן זקן.
וגם אנסי קצב היה מחליט שהוא חף מפשע ואומר על השופטים במחוזי שהם "גנבים בלילה" והחלטותיהם "מצוצות מהאצבע" כי הוא מה זה עצבני עליהם - הרי הוא אמר להם שהוא לא אנס אז מה פתאום הרשיעו אותו ??
ולמה שיערער לעליון - אפשר במקום זה לרוץ לעיתון ולומר שהשופטים היו "הזויים" , ו"גנבים בלילה",
אפילו אנסי הבין שכך אי אפשר.
אבל צבי ואיסראס יכולים לומר על ערכאות משפטיות מה שהם רוצים, ויקבלו תמיכה מהפראלכסים ובטח גם מרבני יש"ע שהפר היפנה אותנו אליהם בפורום זה לפני כשבועיים.
לצבי/איסראס זה ודאי מותר - אחרי הכל הרי מדובר במי שמערכת המשפט קבעה עליהם שאחד הוא זייפן פרוטוקולים והשני "התנהלותו מכוערת", ולמה שיאמינו במערכת המשפט ??

פר,תעשה טובה לפורום תצטרף לרבנים שלך, יחד עם האומן שקיבל נובל, אבל לא על דרך ארץ, אולי בתורת המשחקים שלו אפשר לעשות ניסויי ולבדוק מה יותר טוב-לכבד את מערכת המשפט ולנהוג לפי כללי משחק מוסכמים, או לטעון שהשופטת הזויה, מוצצת וגנבת, בתורת המשחקים אפשר להגיע לכל מיני תוצאות, במציאות זה משחק קצת מסוכן.
אפילו השופט האמריקאי שפר מצטט יודע מצויין שדברים כמו שהוא אמר, הוא יכול להגיד על מערכת משפטית של מדינת פראלכסים ורבנים - חס וחלילה לא על מערכת המשפט האמריקאית - שם יודעים לדבר בכבוד כלפי כל אחד, אפילו כלפי שופטים...
אתה פר דוגמא מצויינת מדוע מדינתנו נראית כפי שנראית, ומדוע איש שהתנהלותו מכוערת יכול למנות לו זייפן פרוטוקולים כמנכ"ל, ולשבת במשך 8 שנים בראשות איגוד המאגד אלפי בני נוער שכל רצונם לשחות ולעסוק בהגינות וביושר בספורט.

עם אנשים כמו פר, לא מפתיע שבמדינת ישראל יש איזה 15% שחושבים שרצח רבין היה מוצדק.
אני יודע שתכף יגידו לי שמה זה קשור - רבותיי זה קשור מאד!
מי שאיפשר לכייסים וגונבי אופניים להסתובב חופשי ברחובות ניו יורק, גמר את זה עם מאות מקרי רצח בשנה, ומי שעצר את הרצח היה זה שהקפיד על הכייסים וגונבי האופניים.
ולכן, גם זייפן פרוטוקולים עלוב וזה שהתנהלותו מכוערת יש לסלק מהעיר בבושת פנים, שאם לא כן - כולנו פר/אלכסים.

קשה מצבו של מיסיונר כת "עדי יהוה"

קשה אך מה שנקרא ממשיך להתלוצץ עם רפאיו...הלום אדי צמח הפרג..
כל שנותר לו הוא לשפוך את עצמו לדעת עם ידע כללי נחות שמצדיק את היוזר השני שלו בן ה-17 שעושה בו שימוש.
נלך הפעם לסיפא של האוויל המשרשיש, שמזכיר לנו שבאינפלציית תארי "משפטן" בישראל יכולה גם צובעת לקה להיות עו"ד..
האוויל מנופף ביצחק רבין ז"ל, לא פחות(שאגב בן דודי היה אחד ממאבטחיו..שלא ביום הרצח).....
רבין שבז לרועץ המשפטי לממשלה אהרון ברק בוז מר ומוצדק, וכינה אותו בספרו "פנקס שירות" במילים דומות לאלה של השופט הפדרלי פוזנר הבין שמדובר בטיפוס המסוכן לדמוקרטיה ומדינת ישראל, כפי שגם נשיא ביה"מ העליון לשעבר לנדאו ביקר בצורה קטלנית את התערבות היתר המכרסמת והזוחלת שבו שופטים החלו לדחוף אפם לכל מקום ועניין בבחינת "הכל שפיט".
רבין בהקשר הספציפי זה היה נבון בהרבה למשל מבגין התמים.(שיש לי הערכה רבה כמובן כלפיו בהקשרים אחרים)

ראו מחקרו של ד"ר אברהם וולפסון.

צריך להבהיר, בית משפט ככלל חשוב בדמוקרטיה, בית משפט עליון גם הוא חשוב וצריך להחזיר אותו לימים של שנות ה-80' כשהתנהל במימדים של בתי משפט בדמוקרטיות מתקדמות אחרות באירופה, אך הניסיון להפוך שופטים כסוג של קדושים או נישאים מבני תמותה אחרים, שעמדתם לכאורה חשובה יותר בכל עניין מעידה על ליקוי מאורות, על היותו אברך קטן ומסכן, וזה לא מפתיע.
פרג, בסופו של דבר הוא לבלר, מההוצאה לפועל, עובד בעבודה בזויה בשם הבנקים שרודפים אזרחים קטנים, סוג של אוכל נבלות.
מה נותר בחייו של הבחור המתוסכל והאומלל?
לא הרבה, להשתולל , לצרוח, לאיים ולסגוד לגלימות.

עדי פרג

New member
הויכוח על "הכל שפיט" כלל לא שייך לענייננו!

פר מנסה למשוך את הויכוח למקום שאין בו ויכוח (איתי) - גם אני חושב שהתערבות בית המשפט (העליון!) בנושאים מסויימים עברה (לעיתים רחוקות !) בתקופת ברק את הגבול הנכון (ולמרות שתיאורטית היתה שם זליגה ממה שרצוי - היו לכך גם יתרונות רבים בכך שההתערבות הזו הבהירה לפוליטיקאים שלא הכל מותר "בכח" ואין מקום שהרוב - גם כשהוא "צודק" - "ידרוס" את המיעוט).
לידיעת פר-הטענה העיקרית כנגד ההתערבות המשפטית באה דוקא מהצד ה"אזרחי" בנושא פרשנות יצירתית מדי של חוק החוזים וחוקים אזרחיים אחרים (פסק דין בעניין אפרופים ולאחריו פסה"ד בעניין אירגון מגדלי הירקות). התערבות בנושאים פוליטיים במדינתנו לעיתים הינה בלתי נמנעת - רק לדוגמא - האם סבור פר שפניות של אזרחים לבג"ץ בתקופת הפינוי מרצועת עזה היו צריכות להיחסם כי מדובר בעניין "פוליטי" ?? הנושא של שמירת זכויות המיעוט עובד לכל הכיוונים ומי שהיום נמצא ברוב ובקואליציה יכול מחר להיות בצד השני, כך שהטענה כולה לגבי ההתערבות המוגזמת של בית המשפט בנושאים "פוליטיים" - ממילא "לא מחזיקה מים".
ההבדל ביני לבין פר הוא שפר חושב שמה שהוא חושב זו האמת היחידה האפשרית, ולכן אם לדעתו בית המשפט עבר את הגבול - אז מה שנכון לעשות זה למרוח אותו בזפת ולהכריז מעל כל במה שהשופטים גנבים, החלטותיהם מצוצות מהאצבע והזויות. עובדה - פר תומך באלו שאמרו כך ועוד מצדיק זאת בנמוקים "מלומדים" של רבנים (שסבורים שאין לשעות לדברי בית משפט מקום בו הם אינם עולים בקנה אחד עם דין התורה...).
לעומת זאת במקום שבו אני חושב ששופט עבר את הגבול - אני לא ארוץ לעיתון עם הצהרות שהשופט הזוי מוצץ וגנב. במצב כזה יש לשכנע את הכנסת שתשנה את החוק, ולקבוע בחקיקה את הגבולות של מה שמותר לשופטים. (זה מה שקורה היום בכנסת בנסיונות של נאמן להגביל את בתי המשפט - דעתי אינה נוחה מכך כי המקומות ש"עברו את הגבול" היו מועטים מאד ושווים את הbenefits של הגבלת הפוליטקאים משימוש ציני בחוק).
בקיצור, ההבדל בינינו הוא ש פר חושב שדעתו תמיד צודקת ולכן לדעתו אמנם "בית משפט ככלל חשוב בדמוקרטיה" אבל מרגע שבית המשפט לא חושב כמו פר אז "צריך להחזיר אותו לימים של שנות ה-80' "
לעומת זאת אני קצת יותר צנוע, וחושב שהערך של בית המשפט ככלי לפתרון סכסוכים הוא כל כך גבוה, שיש לשמור על התייחסות האותה כלפיו גם כאשר לדעת מישהו ביהמ"ש ממש ממש טועה.
יש מצבים שבהם כללי המשחק חשובים יותר מהמשחק עצמו אבל זה כבר יותר מדי מסובך למח צר
דוקא אוהד ספורט צריך להבין זאת- הרי הספורט כולו יאבד את ערכו אם לא ישוחק לפי הכללים שנקבעו והוסכמו - איזה ערך יש לכדורגל כשהכללים הם שמי שמרגיש שהשופט טעה כשלא שרק לטובתו מרשה לעצמו להכות את היריב ולבעוט בו ולאחר מכן זוכה לתמיכת הלוזונים. האם זה מפתיע שהכדורגל הישראלי מאבד את שארית הצופים שנותרו שם??

אתה יצור משעשע. דמות טרגית-קומית

אתה אכן טיפוס שלא מבין מהי דמוקרטיה.
יצור חשוך ובזוי(אך משעשע) שמשמש כאוכל נבלות בשם הבנקים כנגד אזרחים קטנים שכאילו הועתק-הודבק מימי הביניים, עם הבנה של היוזר בן ה 17 שאתה עושה בו שימוש.
הניפנוף שלו ב"פולטיקאים" כמורחת לקה בשוק, רק מראה עד כמה היצור גרוטסקי.

ונזכיר שוב שכאן לבית הדיון הוא החלטת בית דין ספורטיבי, שתיאורטית החלטותיו יכולות להיות הזויות כמו למשל, "אי הפחתת נקודות למכבי פ"ת" שבה כל עיתונאי ובצדק ביקר אותה (שאח"כ התהפכו), יכול להיות תקף גם בשחיה.
נאמר את המובן מאליו:

השמירה על החוק והסדר היא חובה של כל אזרח ועליו למלא את אחר פסיקה גם אם הוא לא מוצא חן בעיניו וגם אם אתה חושב שהשופט טיפש כפרג.
מאידך, הזכות לבקר במילים קשות החלטות שופטים(שאינם נבחרי ציבור) לא פחות מנבחרי ציבור מאידך במילים היא לחם חוק בדמוקרטיה שטיפוזים מסוג צרכן הפרג מתקשים להבין.
גם משפטנים וגם שופטים הבכירים ביותר, כולל נשיא בית משפט עליון(לנדוי) לשעבר או שופט פדרלי בכיר מהנחשבים בעולם(פוזנר), שופט מחוזי בכיר (שטרוזמן) שופט בית משפט שלום(פולק) תקפו במילים קשות פסקי דין ספציפיים וגם בכלל את את רמיסת עקרון הפרדת הרשויות כמו גם מעשים אחרים.

מת האמון בבית משפט עליון ע"פ מחקר שבוצע ירדה לפני 25 שנים מ 84 אחוזים ל כ-41 אחוזים. כלומר רמת האמון שהציבור
נותן בה קרסה בחצי. ולא בכדי.

מאחר שפרג הוא לא הטיפוס "הכי חד בקופסה" , הוא מתקשה לקלוט שהדרישה להחזרת הבג"ץ למימדיו הטבעיים כבכל דמוקרטיה כפי שהיה בשנות ה-80 איננה שלי "פרטית", אלא עוברת כחוט השני בין רבים מאוד כולל השופטים שהזכרתי, שאף אחד מהם מן הסתם כמוני איננו חובש כיפה, הם משקפים.
ונזכיר את העובדות:

האוויל המשריש העובד בעבודה בזויה של אוכל נבלות בשם הבנקים הרודפים אזרחים מן השורה,טיפוס כורע על ברכיו ומסתובב סביב האבן הקדושה מנשק גלימות, מלחך עפר רגליים.צורח "אללה הוא אכבר" ו"לסתום את פיו את מי שמעז לא לקדש את הכנסיה הקדושה".
עדי פרג, צריך לומר את האמת עובדת ניקיון פשוטה מהקניון עובדת בעבודה שמכבדת את בעליה.

עדי פרג

New member
אמור לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה

מי שתומך במכוער ובזייפן, נתמך על ידי רשימת רבנים כפי שמפורטת באתר האינטרנט http://www.sos-israel.com/index.asp?catID=39192&am , אתר התומך בביקורת של פר על בתי המשפט, כפי שפר עצמו הציג בתגובתו מיום 26/5/12 שעה 21:17 ,
והנה הרשימה לנוחות הפורום:

הרב דב ליאור רבה של חברון ויו"ר רבני ארץ ישראל.
הרב יעקב יוסף בנו של הרב עובדיה יוסף.
המקובל הרב יורם אברג′ל מנתיבות.
הגאון הרב מאיר מאזוז ראש ישיבת "כסא רחמים".
הרב זלמן מלמד רב הישוב בית אל.
הרב דוד דרוקמן מראשי רבני פיקוח נפש ורב העיר קרית מוצקין.
הרב מנחם פרוש נשיא "אגודת ישראל".
חתן פרס נובל פרופ′ ישראל אומן.
פרופ′ עזרא זוהר.
עו"ד ד"ר אליקים העצני.
אל"מ משה יוגב.
ח"כ פרופ′ אריה אלדד.
ח"כ אורי אריאל.
ח"כ הרב מאיר פרוש

אמור לי מי הם חבריך (ותומכיך) ואומר לך מי אתה

חבר כת עדי יהוה, בפירפור ליצני נוסף

שום קשר לעניין, אני הרי נתמך לא רק בידי קרוב ל 70 אחוזים מהציבור הישראלי אאל לדבר שופט פדרלי בכיר, נשיא בית משפט עליון לשעבר, שופט מחוזי בדימוס ושופט שלום בדימוס ... לעומת יצור כמוך המשתייך למיעוט העלוב והעוור של גילדת מנשקי גלימות.

בהיותך בתחתית שרשרת המזון, אוכל נבלות כעו"ד של בנקים הרודף אחרי אזרחים, כל שנותר לך הוא להאחז בניסיון כשל פחזנית, מאתר שממנו עולים שמות כמו זוכה פרס נובל לכלכלה, קצין רפואה ראשי לצה"ל במיל. ד"ר למשפטים ואלוף לוחם בצה"ל.
כל אחד ואחד מהם,

אתה הרי יצור חלש וכעלוב שמאיים בלא פחות מחבל תליה על ברי הפלגותא שלך, כפי שציטט אלכס כשפנית לאיסרס, אתה עוד פוער את פיך על "לשון לא נקיה".
אם איסרס היה מתייחס אליך ברצינות היה גורם להשליך אותך בלי רישיון עורך דין לחוק ממנו יצאת.

עדי פרג

New member
פראלכס - ניצחתם - אני נכנע!

אתם צודקים לגמרי וההוא שהיה מכוער בהתנהלותו אכן ראוי גם ראוי לניהול איגוד של אלפי בני נוער,
ועוזרו - שהורשע בבימ"ש בזיוף מסמך, הוא ממש אות ומופת לחינוך בני נוער,
וכל דבריהם דברי אלוהים חיים בתמיכת רבני יש"ע, וקצין רפואה (אלדד) שמצטיין בעמדותיו ההומאניות, אך בית המשפט חשב שדוקא לא מגיע לו פיצוי על פציעתו בארועי עמונה כי הפריע לשוטרים במהלך מילוי תפקידם...
http://www.news1.co.il/Archive/001-D-194394-00.htm
אמנם זה קצת מזכיר את צבי שהשופט איזקסון נימק שהתנהלותו המכוערת כללה את העמדה שלדעת צבי הנ"ל, אסור בתכלית האיסור לשוטר לתת לו דו"ח תנועה, על עבירה שהשוטר חושד שנעברה,
אבל אני לא אתן למחשבות מסוג זה להפריע לי ואגרש מייד מראשי את ההשוואה הזו... אלדד צדיק תמים - וגם צבי ! ורק השופטים איזקסון, ופריש וברון לא ראו את זה וגם השופטים בתביעה של אלדד (יצחק ענבר, נאוה בן אור ורפאל יעקבי) לא הבחינו בגדולתו,
ואני טיפש שכמוני האמנתי לשופטים, ולא ראיתי את האור הבוקע מצבי, איסראס ואלדד, אנשים משכמם ומעלה..
ומה עוד שגייסו את המומחה לכלכלה, שחושב שצריך לנהוג בשכניו הערבים בהתאם לתורת המשחקים ולא בהתאם להומאניזם הכללי - אני מיד ממהר להסכים לעמדה זו כי ביסודה היא מאד פשוטה ורציונאלית, מה גם והוא חתן פרס נובל ומי אני...
ובכלל מי שמומחה בתורת המשחקים למה שלא ילביש את התורה הזו על כל דבר בחיים?? מה יש, גם קופטי ערבי אז בואו נראה לו שאסור לוותר לערבים כי הם מפרשים לא נכון את הדיבורים שלנו על שלום...
ורק פר לא הבחין שאפילו אומן שהינו ימני קיצוני מוצהר, מספיק חכם כדי להבין ש"ככל מדע, גם תורת המשחקים איננה מתיימרת לחוות דעה בנושאים ערכיים ומוסריים" http://www.jsc1.org/?CategoryID=321&ArticleID=180
אבל עניין זה איננו חשוב ולא אפריע לעניין פעוט כזה להטריד את שלוותי ואת טוהר צדקתם של הפר, האלכס, האיסראס והצבי,
פראלכס, אתם צודקים מליון אחוז ואני מתנצל, ובפעם הבאה אצביע למכוער לזייפן ולרבנים, באישור הבד"ץ, והקרפ"ר.
ככה תהיה לנו מדינה נאורה!!
ואבקש גם שתדליקו שניכם משואה ביום העצמאות - לתפארת איגוד השחייה !
רק בקשה קטנה לי - אני כבר נכנעתי אז תעשו טובה לפורום ואל תגיבו - נראה אתכם גברים...
אם תגיבו - אני מתחייב מראש - לא אענה - השרשור הזה באמת נהיה קצת מעיק

למעלה