גם על דידי הררי נפלו

Yakir4179

Well-known member
אחז בידה נשק לה פה ושם ,לפני עשור פלוס לך תזכור,מה אגיד לכם זה מטורף ,בלי תלונה בלי כלום מוחקים לך קריירה וכו

מכירים את הסחבקיה והתקרצצויות וכו ולחוג סביב טאלנטים שיכולים לקדם קריירה ...

מה אגיד לכם בכנות ,אנחנו בדרך להפרדה לגמרי במקומות העבודה בין גברים ונשים,את האמת בתור סלב או איש ציבור או מנהל בכיר לא הייתי מחזיק אישה לידי אם היא לא בת משפחה או בת זוג!
לך תוכיח שהיית חרמן ורמזו לך לזרום או לנסות וכו והתנפלו עלייך לאחר עשור ברשת

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אחז בידה נשק לה פה ושם ,לפני עשור פלוס לך תזכור,מה אגיד לכם זה מטורף ,בלי תלונה בלי כלום מוחקים לך קריירה וכו

מה אגיד לכם בכנות ,אנחנו בדרך להפרדה לגמרי במקומות העבודה בין גברים ונשים,את האמת בתור סלב או איש ציבור או מנהל בכיר לא הייתי מחזיק אישה לידי אם היא לא בת משפחה או בת זוג!
בלי עשן,,אין אש.
שאר הספקולציות שלך לא רלוונטי,לטעמי.

יעיש התימני

Well-known member

יקיר, אחויה - תגיד אתה נזהר שלא תופנה אליך אצבע מאשימה של אשה?
יש בעייה עם כך, שגברים שחטאו בהטרדה-מינית, ביצירת סביבת עבודה "רעילה", כשהם מקבלים ג'ובים רציניים, או אז נשים "נזכרות". העיתונות והמדיה השונות אוהבות ליצור בנו את הרושם שזו "נקמנות קטנונית" שאופיינית לנשים.
כמי שעבר אונס, אני, אני מכיר את החוויה הזו, להיות מספיק חזק כדי לומר זאת. אתה כמה שנים שמרתי את הסוד הזה בבטן?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
יקיר, אחויה - תגיד אתה נזהר שלא תופנה אליך אצבע מאשימה של אשה?
יש בעייה עם כך, שגברים שחטאו בהטרדה-מינית, ביצירת סביבת עבודה "רעילה", כשהם מקבלים ג'ובים רציניים, או אז נשים "נזכרות". העיתונות והמדיה השונות אוהבות ליצור בנו את הרושם שזו "נקמנות קטנונית" שאופיינית לנשים.
כמי שעבר אונס, אני, אני מכיר את החוויה הזו, להיות מספיק חזק כדי לומר זאת. אתה כמה שנים שמרתי את הסוד הזה בבטן?
כמוני שהותקפה מינית בגיל הילדות ע"י בן משפחה,והקיאה החוצה הכול בגיל 40(והתעמתתי איתו) הלכתי לטיפול כי הכול יצא תוך כדי גידול שני בניי האהובים.
משום מה כשנושא הטרדות מיניות עולה תמיד מזכירים את ME TO,
ומי שלא נפגע/ה מינית לא יכול להבין לעולם למה אחרי הרבה שנים מקיאים את זה החוצה.

doriangray011

Well-known member

כמי שעבד שנים רבות מאחורי הקלעים של עולם הבידור אני חייב לומר. יש עשן ויש אש.
אמנים ברובם ככולם אגוצנטרים ושהם מצליחים תרתי משמע השתן עולה לראש וקיימת תחושה שהכל מותר ומגיע לי. מצד שני הטרדות יומיומית (והן הטרדות) מצד עמית לעבודה וכדומה במידה ואשה תתלונן האפקט יהיה אחר. הנפילה יותר גדולה והנקמה יותר כואבת כאשר למטריד יש מעמד. אז דידי הררי שאני מאמין שהטריד בעברו סופג עכשיו את הנקמה ומאחר ומדובר ביותר מאחת אז כנראה יש דברים בגו. ומכאן הדברים מתגלגלים.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
כמי שעבד שנים רבות מאחורי הקלעים של עולם הבידור אני חייב לומר. יש עשן ויש אש.
אמנים ברובם ככולם אגוצנטרים ושהם מצליחים תרתי משמע השתן עולה לראש וקיימת תחושה שהכל מותר ומגיע לי. מצד שני הטרדות יומיומית (והן הטרדות) מצד עמית לעבודה וכדומה במידה ואשה תתלונן האפקט יהיה אחר. הנפילה יותר גדולה והנקמה יותר כואבת כאשר למטריד יש מעמד. אז דידי הררי שאני מאמין שהטריד בעברו סופג עכשיו את הנקמה ומאחר ומדובר ביותר מאחת אז כנראה יש דברים בגו. ומכאן הדברים מתגלגלים.
היו הטרדות בעבר המאד רחוק שלו,ומסכימה איתך בשאר.

אישון34

Well-known member

אני לא ממש הצלחתי להבין מה היו המקרים.
אם הבנתי נכון, לא מדובר פה באונס או כיפיה של מין... לפי מה שקראתי הוא ביקש לנשק מישהי ובאחרת נגע ביד. ביקש.... נגע ביד.

ללא ספק הטרדה .... אבל שהאירוע היה לפני 10 שנים, זה לא הטרדה זה חיסול חשבונות.

אישוניאיש.
מומחה בחיסולי חשבוונת.

שי12346

Well-known member
נושא בעייתי ומתסכל
מה כל אחד חשב? הבין ? מה היה באמת?
ולמה עכשיו ? ולא אז?
חשוב לחקור
ולהגיע לאמת
אין אדם חסין מחקירה
לא נעים
במיוחד אם מחליטים להפסיק לאדם את הפרנסה
מצד שני אם באמת היו דברים בגו אזי צריך לפעול בהתאם לחוק. כאב לבת לא הייתי רוצה שמישהו ינצל את מעמדו לפגוע בה
רק המחשבה מעוררת חלחלה ..

יעיש התימני

Well-known member
נושא בעייתי ומתסכל
מה כל אחד חשב? הבין ? מה היה באמת?
ולמה עכשיו ? ולא אז?
חשוב לחקור
ולהגיע לאמת
אין אדם חסין מחקירה
לא נעים
במיוחד אם מחליטים להפסיק לאדם את הפרנסה
מצד שני אם באמת היו דברים בגו אזי צריך לפעול בהתאם לחוק. כאב לבת לא הייתי רוצה שמישהו ינצל את מעמדו לפגוע בה
רק המחשבה מעוררת חלחלה ..
.
אז אל תדאג לו.
. לעת עתה הררי בחופשה, לענ"ד בתשלום לענ"ד כמו רבים מהסלבריטאים בני זמננו, ח-ן הבנק שלו והשקעותיו יאפשרו לו לחיות ללא שכר קבוע.

Yakir4179

Well-known member
קודם כל לא שווה את זה ששמך מוכפש ,מלפני עשור וכו יש כאן התנהגות לא מוסרית הוא נשוי,ותאמין לי שהוא ידע ויודע שזה יכול לסבך ,אל תשכח שהם עברו הדרכות לאורך השנים בנושא הטרדה מינית ,אל תשכחו שהוא היה נשוי אז גם לא נעים מול הילדים, צריך לראות בעין ,כי בינינו לא ראינו שמענו נגע ביד או רכן עליה על השולחן,איזה גבר נורמטיבי ישכיב מישהי על השולחן בעבודה מבלי שאולי קיבל רמז לכך או צחוקים ודאחקות באולפן שמובילים וכו
הגבול מטושטש ,יש כאן ביוש רק ,אין רף פלילי,תמיד יש סלב וכו וראיתי גם מנהלים שמתנהגים מגעיל וגם נמשכים אליהם, אני למשל אם הייתי אישה,וסלב יכול להקפיץ לי משכורת בעוד 5000 שח ,הייתי מוצצת לו ובלית ברירה גם שוכבת ומזייפת אורגזמה בשביל הקידום והשכר, הייתי בולעת את הבושה הזאת במצב של היום שקשה להתקדם,כנראה שמישהו חמד את תפקיד המנכל לכן עשו לו ביוש,הטרדות גם יכולות להיות הערות סיקסטיות ,ככה שאין מעשה מגונה ומעבר ,אז זה פחות חמור וכו פשוט כל הרפש ולכלוך יוצא החוצה מכל פיפס במדינה הזאת ,שכבר אין סודות!
גם אני יעיש באורגיה ניסה החבר של הגברת לחדור אלי ולפת אותי וכו ולמזלי לא חדר ,ופיצה אותי אחר כך ב5000 שח שלא אתלונן ,ועשיתי את השיקול שלי בנושא והחלטתי לא להתלונן,פשוט גבר חרמן מידי שנדלק יותר מידי מעבר למה שסוכם בבית קפה איתם

דורון-55

New member
לפני שמכפישים את שמו צריך לברר את העניין לעומק
אבל בואו נחשוב רגע ברצינות ונהיה אמיתים עם עצמנו
" נגע לה ביד " נישק לה את היד
ביקש נשיקה קיבל לא קיבל .
אמיתי כולנו עשינו דברים קטנים
גם ללא כוונה מינית
מה יקרה עם היום תבוא אחת שתטען שחיבקת אותה לפני עשור
או שחשבת שהענינים בינכם זורמים וניסת לנשק אותה וקיבלת סירוב .
בגדול כולנו מאחורי סורג ובריח ושמנו מוכפש בציבור .
לא ירחק היום ויהיו משרד לגברים ומשרד לנשים
תוך הפרדה ברורה בין נשים לגברים .
המשך יום טוב

למעלה