גם ערוץ 33 ישדר מהאולימפיאדה

גם ערוץ 33 ישדר מהאולימפיאדה

אורי לוי יעמוד בראש המשלחת של רשות השידור לאולימפיאדת יוון רוני רחמני | 01.08.04 | 17:29 משדרי הספורט יועברו בערוץ 1 ובערוץ 33 מנהל מחלקת הספורט של ערוץ 1, אורי לוי, יעמוד בראש המשלחת של רשות השידור לאולימפיאדת יוון, שתיפתח ב-13 בחודש. המשלחת תכלול כ-30 איש (שדרים, פרשנים טכנאים ועוד) למשדרים, בערוץ 1 בעברית ועברית ובקול ישראל בעברית ובערבית. לוי ישמש השדר של תחרויות האתלטיקה שנחשבות לאטרקטיביות באולימפיאדה, יואב ברוק יפרשן את תחרויות השחייה ואילו יעל ארד תפרשן את תחרויות הג’ודו. ערוץ 1 ישדר מדי יום בין 10 ל-12 שעות של תחרויות שונות מהאולימפיאדה, החל מהבוקר. גם ערוץ 33 ישדר מדי יום בין שעתיים לשלוש.

עוד כמה עידכונים

היום נימסר לי שהיום בדיוק החלו לעבוד על הקמת אולפן האולימפיאדה (נישמע מעניין - אולי צפיות גבוהות ? ) ערוץ 1 ישדר ביום שני 16.8 את משחק הכדורסל האולימפי בין נבחרת החלומות של ארה"ב לבין יוון , משחק מרתק .

מרתק מרתק אבל...

עדיין לא השיא ומתקשר לשיא של האולמפיאדה:) אורן הולכת להיות לנו חגיגת אתלטיקה!!!

תמיר1991

New member
איזה מבאס שאורי לוי ישדר..

לטעמי הוא שדרן יבש מדי, וצפוי מדי, ויש הרבה יותר טובים ממנו, כמו מולי אפשטיין למשל. תמיר.

lionoftherock

New member
אבל גם הוא משדר לא?

אני חושב שגם מולי אפשטיין משדר בערוץ 1, היה כתוב על זה בפורום לפני כמה זמן והוא באמת הרבה יותר טוב מאורי לוי או שאר הזקנים של ערוץ 1

צר לי לאכזב אותכם

לא אשדר את המשחקים האולימפיים בערוץ הראשון... אני מניח שאני עוד צריך להשתפר ולצבור עוד "קצת" נסיון לאורך עוד כמה אולימפיאדות.....

TalHai

New member
השידורים יהיו מקבילים

ז"א למי בדיוק השידורים בערוץ 33 אמורים לעזור?

למעלה