גם פה דיי מת,

גם פה דיי מת,

נעתיק גם לכם שאלון שכתבתי ביהודים :) שיר של דנה שהכי מחמם אתכם בחורף: שהכי מקרר אתכם: שהכי מזכיר לכם חורף: אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: שוקו חם או תה?! מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה?

GO ../images/Emo204.gif

הרגת אותי.
שיר של דנה שהכי מחמם אתכם בחורף: חמימות חולפת. שהכי מקרר אתכם: מקרר? מחכה לו שהכי מזכיר לכם חורף: גן מאיר אדם שהכי מזכיר לכם את החורף:
סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: בעיקר ג'קט גינס ספוג בגשם. <האופציה היותר כיפית בחורף> שוקו חם או תה?! רק קפה
. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? לחייך.

..

שיר של דנה שהכי מחמם אתכם בחורף:מחכה לו שהכי מקרר אתכם:שוב מוותרת שהכי מזכיר לכם חורף:מחשבות של חורף אדם שהכי מזכיר לכם את החורף:אין הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף:נמרוד שיקלר באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם?נמרוד שיקלר נראלי איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה?איפה?בבית שלי:] סיטואציה שמזכירה לכם את החורף:לאדעת שוקו חם או תה?!תה ברור.חם! מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה?שיהיה לי חמים ונעים והמון גשם! חח

../images/Emo182.gif

שיר של דנה שהכי מחמם אתכם בחורף: צבעי הערב שהכי מקרר אתכם: להתגעגע שהכי מזכיר לכם חורף: כשתבוא אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: אגט הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: התמונע עם רעות באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? ^ איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? תמונע זה תמיד טוב, אבל לא משנה במיוחד.. סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: לאכול מרק שוקו חם או תה?! בטח ששוקו
מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שלא יהיה לי כל כך קר

למעלה