גם פורום מתכונים והחברתי

גם פורום מתכונים והחברתי

משהו קרה להם,זה לא כפי שהיה פעם,שקט מעיק,עצבות,רוגז,עצבנות. חבל כל כך שיש אנשים שאינם יודעים היכן הוא מקומם. חבל שיש אנשים שאינם יודעים להתעלם,להבליג,אלא רק לעקוץ להתחרות באחרים על איזה תואר מטופש של חביבית הפורום,מקובלת הפורום,מוצלחת הפורום,פפולארית הפורום,שפית הפורום,ואני הכי טובה. יום טוב.

אכן, לאחרונה נוצר מצב שמי שקורא

בפורום חושב שהוא בתחרות מתכונים,או כמו שכתבת, מי יהיה מלך הפורום. לא אנקוב בשמות, אבל זה הופך את הקריאה למשהו מלוקק, משהו שאין חשק לקרוא, כי כבר הכל צפוי מראש העוגה המדהימה שלי, העוגיות האלוהיות שלי, הזה המדהים שלי, זה לא פורום "הלל ושבח" זה פורום של כולם. ולא פעם הייתי פותחת הודעה שעיניינה אותי, ומהר מאד הרגשתי צורך להקיא מהאהבה העצמית שנשפכת שם. כן, צריך למגר את התופעות האלה. חושבת שגם מי שלא יודעת לבשל או לאפות ברמה כזאת או אחרת,צריכה לקרוא בפורום ולנסות, ולהנות מבלי לחשוב שיש טובות ממנה. מה גם שזה מגיע למלחמת כוחות, וגולש להתבטאויות לא נעימות אחד כלפי השני, זה בכלל ממאיס, בסך אוכל בסך הכל מתכונים שמשתפים אחד את השני. מאד לא נעים לקרוא הודעות של אהבות עצמיות מסכימה איתך

טלאית321

New member
ובנוסף

ישנה תחרות נוספת...מי כותב יותר הודעות, שאותי אישית זה מאוד משעשע. ופתטי

מה ז'תומרת מי כותב יותר הודעות../images/Emo35.gif

אני........... קחו את הכל בקלות חברים לא צריך להתרגש , ואין מה לעשות אנחנו אסופה הטרוגנית של חברים ותמיד יהיה משהו שיגיד משהו שמשהו לא יאהב.... אוף אפילו אני לא מבינה את מה שכתבתי אבל במרוץ הזמן לספור מי מקליד יותר הודעות אז הכנסתי עוד אחת טוף שיהיה יום נעים יקיריי

אהובה.א

New member
מה זאת אומרת

מי מקליד יותר הודעות? כשאני נכנסת לפורום - אני עוברת על ההודעות. שאלות שאני יכולה ומסוגלת לענות עליהן - אענה ואעזור. לא יענה על שאלה בכדי לאמר - עניתי. אז יש לי המון הודעות בפורום מתכונים. זה מפריע פה למישהו? וצדק מי שאמר שלאחרונה יש בפורום מעין ליקוק תח וחת (כמו שהמורה לספורט אומרת לנו) שזה כבר נראה גועלי. אבל עזבו. שאלה יהיו הצרות. יודעת שבת אחותי היום נאלצת לעזוב את ביתה באלי סיני והיא מרגישה נורא. בוכה כל היום. כואבת כל הזמן כאילו משהו נעקר מליבה. יום נעים ובוקר מקסים לכולם.

למעלה