גם פליסיטי נגמר

חדשה../images/Emo3.gif

היילו
תמיד עקבתי אחרי פליסיטי, אבל לא ראיתי ממש עונה שלמה, תמיד זה היה פרקים-פרקים, ותמיד נהניתי מהפרקים האלו
זו הייתה סדרה מעולה לדעתי, אבל גם אני התאכזבתי מהסוף
אתמול בלילב ישבתי מול הטלוויזיה ופתחתי ערוץ 3, אחרי הרבה זמן שלא ראיתי, זתומרת מאז הפרק שבן גילה שפליסיטי ונואל שכבו, וראיתי את הפרקים הישנים האלה...עם ג'ולי
וכל מיני דברים מוזרים אחרים
וממש לא היה ברור לי מה קורה, למה החזירו את העונות הראשונות, ולמה פליסיטי מגלה את העתיד בפרקים הישנים - התסריטאים באמת ידעו מה הולך לקרות עד העונה הרביעית???
ואז נואל מת
ורק אז קלטתי מה קורה, המשכתי לצפות בפרק האחרון שהיה יפיפה בזכות הפלאשבקים שקצת נתנו לי רקע על הסדרה
אבל הסוף..קצת התאכזבתי והיה לי עצוב
כי נואל......
נואל
רציתי אותו ואת פליסיטי...חבל שהיא לא בחרה בו! זה מרגיש כמו החמצה כזאת
בכל אופן, נהניתי ממעט הפרקים שראיתי מהסדרה הזאת, ואני מקווה לתפוס אותה שוב בשידורים חוזרים..{ויהיו, זה ערוץ 3, אחרי הכל
}

../images/Emo182.gif../images/Emo7.gifהפרק האחרון../images/Emo7.gif../images/Emo182.gif

שיווו איזה פרק מדהים היה כל כך רציתי שהיא תיבחר בנואל למה בן סתם מגעיל (היא הייתה צריכה להבין שמי שבוגד פעם אחת בוגד תמיד) בכל מקרה כמעט בכיתי שנואל מת וגם אני לא הבנתי מאיפה אלנה וטרייסי צצו פתאום
??????..

balbalina

New member
היא מבינה טוב מאוד...

היא הרי גם בגדה..פעם אחת בנואל ואז בבן...

Dancer 4ever

New member
פליסיטי!!!

מישהו ראה אתמול את הפרק האחרון??? דווקא בו נרדמתי.. תספרו לי!!!

A d i d a

New member
התסריטאים האלה..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוף! הפרקים האחרונים היו כל כך מאכזבים! קודם כל, פליסיטי, מה לעזאזל קרה לגבות שלך? היה לה כל כך יפה עם גבות עבות. שנית, אלנה חייה, אלנה מתה..? מה נסגר? וגם.. חלום?! כאילו, זה הפתרון הכי מעצבן וחסר מקוריות.. קצת דמיון..! זה עיצבן! כי נוח לחשוב כאילו זה לא היה חלום וזה באמת קרה, אבל אז.. איך היא הייתה ממש חולה? כלומר, גוף שלה היה בהווה, אז איך היא הלכה לעבר? בדרך כלל לחזור בזמן זה כאילו.. אתה לגמרי.. גם הגוף וגם הנפש. זה שהיא זיכרה בכל מני דברים רק גרם לי לחשוב איזה סידרה מהממת זה היה בהתחלה ואיך עכשיו זה הדרדר. ותסבירו לי רגע, ג'ולי לא הייתה עם בן?! אז איך בעבר היא מבקשת שהם יצאו כאילו הם אף פעם לא היו ביחד?! זה כל כך מוזר.. בכלל, התסריטרים פיתחו רק את נואל-פליסיטי-בן והשאר היו פשוט..רקע. אני ידועת שהם אמורים להיות רקע, אבל זה כבר לא היה אמין שחוויאר ככה... ואלנה..! וואי, מדמות ממש מפותחת הם צמצמו אותה כל כך..!! ממש התפחאתי גם, שאם היא כל כך חיה עכשיו, למה היא לא הייתה עם כולם מול המיטה של פליסיטי?! אוחחח פרק אחרון גרוע

לגביי השאלה של כולם על אלנה

אז.. קראתי את הדברים הבאים באתר הרישמי של פילסטי : (זה חלק מהתקציק של הפרק האחרון ואם להגיד לכם את האמת אני לא זוכרת שראיתי את זה אתמול אולי כי הייתי מסוממת מעייפות אבל אני לא עד כדי כך סנילית!!!) That night, Ben implores Felicity to forgive his transgressions in the future because he never wants to live without her. Felicity suddenly remembers that in the future, Elena is killed in a car accident while attending Columbia University. Before she goes to bed, Felicity tells Elena to attend Duke University. The next morning, Felicity awakens back in the future on the day of Noel's wedding to Zoe. Remembering Ben's words, she forgives him and they get back together. At the wedding, Felicity is ecstatically surprised when Elena and Tracy walk in. Thanks to Felicity's note, Elena attended Duke where she not only avoided the fated accident, but also rekindled her engagement to Tracy

שניינה

New member
חבל שזה נגמר...

וגם אני העדפתי את נואל, הוא כזה ממי. קצת התאכזבתי מהסוף, אבל לפחות לא הרגו את נואל. זה באמת היה מסריח.

daphne86

New member
גם אני לא זוכרת

ואני לא הייתי מסטולה מעייפות בכלל לא זכור לי שפליסיטי הלכה לאלנה ואמרה לה שתיקח תאוניברסיטה השנייה משהו כאן מסריח, אני מורידה את הפרק האחרון של העונה הרביעית רק כדאי לבדוק אם באמת פליסיטי אמרה את זה לאלנה ומשום מה אני בספק!!! היי ADIDA אני גם בראש על הגבות שלה כשהיה לה את השיער הקצר בעונה השנייה היו לה כאלה גבות יפות עבות ומושלמות ועכשיו הם דקות ופרחיות ובננסף מה נסגר עם השיער שלה איך לעזעזל הוא ניהיה חלק שלא נדבר שזה ממש מכוער לה והכי יפה היה לה שיער לא ממש קצר אלא איזה תקופה אחרי שהוא ארך קצת ומתולתל זה הכי יפה!! מי איתי לסקול את התסריטאים של פליסיטי הידד!!

sweetdreams

New member
המממ... פן??

מה ז'תומרת איך הוא נהיה חלק?? היא לא היחידה שמחליקה את השיער או עושה פן..
אני דווקא נורא אהבתי את השיער הקצר שלה. אני יודעת שיש מן קונצנזוס כזה סביב התלתלים הארוכים שלה, אבל אני דווקא חשבתי שהתספורת הקצרה ממש מחמיאה לה, מבליטה את תווי הפנים שלה, ובכלל היא נראית הרבה יותר אישה ובוגרת. ואני הייתי ממש שמחה לגלות מה הסוד שלה לשיער הקצר, כי אצל כל מי שאני מכירה, שיער קצר ומתולתל זה מתכון בטוח לאסון!

פליסיטי ../images/Emo7.gif כמה שאלות...

מה מייגן שמרה בסופו של דבר בקופסת הקסמים שלה? זו האחרונה האחרונה? יש עוד עונות? מתי הם יגיעים לארץ? בנתיים נתנחם בעונה ה-2 בימי שבת

daphne86

New member
LOL ברור ששמעתי על פן

אבל זה עדיין מכוער לה... בטחלס הכי יפה היה לה כשהיה לה שיער קצר מתולתל... ונראה לי שהיא באמת שמה כמויות מאסיביות של ג'ל וכל החומרים האלה לשיער כי האמת תמיד היה לו מראה רטוב כזה ...

יש מצב גם שזה טבעי

היתה איתי מישהי בצבא שהיו לה תלתלים כאלה והיא הסתפרה כמו פליסטי והאמת השיער שלה היה מדהים בלי איזה טיפול מיוחד (עקבתי אחריה בשמירות לראות שהיא לא מרמה..) אין לי הסבר לזה יש כאלה שנולדו עם שיער מושלם (וגוף, ופנים...אבל זה לנושא אחר)

למעלה