גם ציור חדש... וגם הגיבור החדש...

The Crusader

New member
גם ציור חדש... וגם הגיבור החדש...

הנה הגיבור שחשבתי עליו בשרשור למטה... כמו שאתם רואים קוראים לו נס או miracle (שם שניתן לו על ידי האנשי שפגשו אותו....) בכל אופן זה פחות או יותר הלוק שחשבתי עליו... אגב נראה אם תצליחו לגלות את המשמעות של העץ בצד שמאל והקבר בצד ימין... (תחשבו על... עליו) בכל אופן... תהנו ותנו לי תגובות.. כי אני חושב שאולי אני ממש אעשה תסריט ואצייר קומיקס מלא... בכל אופן תגיבו ^_^

Humus_Chipsalat

New member
אוקיי... הציור טוב...

אהבתי מה שעשית עם המעיל, אני עדיין חושב, שמה שאמרתי לך, היה עובד יותר טוב, כדי להראות את היציבה בצורה אמינה יותר... הידיים... קצרות מידי, בנויות ממש לא טוב.. גוציות... ו... הוא מחזיק את שתי הידיים באגרופים קצת לא אמינים... כאילו הוא מחזיק סכין דמיונית... הפנים , מעולות.. לשם שינוי מעבירות לחלוטין את מהות הדמות, והסיפור בעצמו... מעולה... כל הכבוד, מחכה לעוד...

The Crusader

New member
תודה אח שלי...

אבל לא יכולת לומר לי את זה כשהיית אצלי??? חח לא נורא בכל אופן לגבי אורך נידיים לדעתי זה בסדר כי עם תיישר את הרגליים ותפת את כף היד ותיישר אותה תראה שהיד מגיעה גמעט עד אמצע הרגל שזה בסדר... ובקשר ליד ימין שלנו... היא הרי טיפה מקופלת ולכן זה נרא קצר יותר... אבל אולי אחרים לא שמים לב לזה והייתי צריך לטפל בקפלים על מנת שזה יראה ככה יותר... נו מילא... תודה אח שלי... נדבר מחר.. אמממ... היום חחחח

PurpleGoat

New member
אהבתי, אבל..

אם אתה שואל אותי הוא צריך להיות קצת יותר רזה וגבוה.. אבל, כמובן, אף אחד לא באמת שואל אותי, אני סתם נדחפת =)

chatenoire

New member
תגובה

קודם כל, סלח לי על שגיאות כתיב/הדפסה, אני קצת עצבנית כרגע. דפקתי אתמול את האוטו של אמא ועכשיו אני מחכה שהיא תתעורר... בכל מקרה. 1) אני אוהבת את המעיל שלו. טאץ´ של הבחור הזה מפריצ´ר שמסתובב בעולם והורג אנשים (שם?). 2) הידיים שלו אכן נראות קצרות מדי. הדרך היחידה שזה יכול לעבוד היא אם הוא מקפל אותן לאחור ואנחנו לא רואים את זה בגלל המעיל. אין הצדקה שהידיים יהיו מקופלות אחורה בציור הזה, לכן אם הקיפול הזה - נכון אנטומית ככל שיהיה - יוצר אשליה שהידיים קצרות מדי, כדי לוותר עליו. עוד לגבי הידיים הוא הזווית הלא טבעית של כפות הידיים: אני יודעת שקל יותר לצייר את הזוויות הישרות האלה של יד מאוגרפת, אבל עמידה בתנוחה זו (בהנחה והעמידה טבעית ולא מאולצת) ומהזווית הזו דורשת שביד הקרובה אלינו נראה את כף היד מאזור הזרת, ומכף היד הרחוקה נראה פחות מהזרת. כרגע זה נראה כאילו הוא מחביא משהו ביד אחת ועומד לגלות מה יש ביד השניה. 3) אני חושבת שהנעליים קצת קטנות בשביל הגודל שלו, והרגליים מפושקות טיפ-טיפה יותר מדי, עד שהוא עובר מפוזה הירואית לפוזה קצת שחצנית או מצועצעת. כמו כן, אולי נעליים כבדות ורציניות יותר יעבדו טוב יותר - הנעל הרחוקה מאתנו מזכירה קצת נעל-באולינג. 4) הקפלים טובים יותר מבדרך כלל, אבל יש שתי בעיות מרכזיות: א) הקפלים ביד הקרובה אלינו יוצאים מהמקום ההפוך להיכן שהיית מצפה שיהיו קפלים (מאחורי היד במקום באזור הקיפול עצמו). יכול בהחלט להיות שקיפול שכזה במעיל כזה גורם לקפלים להופיע דוקא שם, אבל אני בטוחה שהם קיימים גם באזור הקיפול עצמו, לפחות איזה קפל משמעותי אחד או שניים. ב) אתה עדיין מתעלם מסוג החומר כשאתה מצייר את הקפלים. מה הכוונה? אני בספק גדול אם המעיל והמכנסיים שלו עשויים מאותו סוג חומר, ועדיין הקפלים בהם נראים אותו הדבר. למעיל מעור יהיו קפלים גדולים וגסים יותר מלחולצת משי, והם יפלו על הגוף בצורה שונה. כדאי לבחון את הדברים האלה. 5) הפנים שלו לא רעים, חוץ מהפה, שגורם לכל ההבעה להראות קצת מגוחכת, כאילו הוא עושה פרצוף כעוס או באמצע אכילה של משהו ממש לא טעים. 6) אני מנחשת שהסימבולים המרתקים של הקבר והעץ נועדו לסמל את הדואליות של הכוחות שלו - מצד אחד מוות ומצד שני חיים (שנופלים מהם תפוחים שנראים כמו קישוטי כריסטמס טרי). אני מתחננת שלא תחלוק על דבריי, גם אם התכוונת למשהו אחר לגמרי, כי אז שש שנים של תולדות אמנות וניתוח יצירות אינסופי ירדו לטמיון.

dark ch0s3n

New member
תגובה ...

הידיים שלו לא נראות ביחס לגוף שלא קטנות מידי לדעתי ,התנוחה הרגילה של כל אחד מהגיבורים שאני מכיר אם המעיל שמתעופף לו ברוח ... בכל זאת ציור מאוד יפה פרטים מצוינים .

The Saint of Killers

והוא לא סתם "הבחור הזה שמסתובב והורג אנשים" אלא מלאך המוות הנוכחי שאפילו הרג באקדחיו את השטן בכבודו ובעצמו... והוא מגניב לאללה! Long Live the Ennis! Praise be to the Dilon!

The Crusader

New member
אין מה לחלוק את דברייך

זה בדיוק מה שהתכוונתי כשעשיתי את העץ ואת הקבר... את צודקת בקשר להכל חוץ מלחומר המעיל... הרעיון שהוא לא יראה מצועצע.. ולכן המעיל הזה הוא לא מעור אלא מבד "כבד" כלומר... מעיך עבה כזה אבל שעדיין מתנופף ברוח.. אבל בכל אופן זה לא עור זה מבד... והמכנס גם כן מבד עבה וכבד.. ככה שכן חשבתי על זה ^_^

chatenoire

New member
כנ"ל לגבי בד

בד משי יצור את הפסים הדקים האלה, בד כבד יותר יצור בד"כ קפלים כבדים וגסים יותר.

אם זה מעיל מבד כבד,

תבדוק את ההתמודדות של פרנק מילר ב SIN CITY לגבי בדים כאלה וטקסטורות של הקפלים שלהם. מילר הוא אומן די מדוייק וריאליסטי, ובכל סיפורי SIN CITY יש די הרבה דמויות קודרות עוטות מעילי גשם/אופנוענים וכ"ו כבדים ולא מעור. אם אין לך גישה אפשר להגיע אליו על ידי קישורים מהאתר של DARK HORSE או דרך חיפוש תמונות במנועי חיפוש שונים תחת השמות: SIN CITY, A DAME TO KILL FOR, THE BIG FAT KILL, FAMILY VALUES, THAT YELOW BASTARD, HELL AND BACK וגם BOOZE BABES AND BULLETS. גם עבודות של סיימון ביזלי בחלק מהדמויות הגבריות של HEAVY METAL יספקו השראה הולמת, אבל ביזלי מצייר פחות ריאליסטי ויותר "מנפח" את הדמויות שלו בעודף פרוגסטרון וטוסטסטרון.

PurpleGoat

New member
ועוד משהו...

רק תהיתי.. אם זה בסדר לבקש- אכפת לך שאני אנסה גם? פשוט זאת דמות נורא מסקרנת... תחשוב על זה בתור fanart
... ... ... אפשר?
נ.ב השם.. לא כל כך מתאים לי פה אולי לא מסתורי מספיק? פשוט זה מעלה לי יותר אסוציאציות של מכשפה זקנה.. טובה, אבל עדיין מכשפה...

Supermans girl

New member
איזה כיף לי

שמעת לעצתי לכתוב את שם הדמות במחשב. כעת זה בהחלט יותר אסתטי. הפנים שלו טובות, הזכירו לי את אבא של לקס לות´ר מ"סמולוויל". הבגדים מתאימים, בקיצור- טוב. חוץ מהיד הימנית שלו שמסובבות יותר מדי- לא בתנוחה טיבעית. משמעות הקבר הוא קבר של מישהו שהוא הרג. משמעות העץ היא משמעות עץ שגרם לו לצמוח. יש לציין שלא קראתי תגובות אחרות לפני שכתבתי תגובה זו. מי יהיו אותם אויבים של הבחור בכל אופן? לי הוא נשמע בן אלמוות ובלתי מנוצח. אם אתה מתכוון לכתוב קומיקס, תמציא לו נקודות תורפה.

למעלה