גם קיטורים על גיסות נחשב??

smagi

New member
גם קיטורים על גיסות נחשב??../images/Emo4.gif

אצלי היחסים עם חמותי נהדרים אבל לעומת זאת עם גיסתי (אישתו של אח של בעלי) היחסים צבועים ומגעילים.

וואוו איפה נעלמת לי אחותי../images/Emo3.gif

אני פה בגלל גיסתי !!!!! חמותי היא מצרך נדיר והרבה היו מקנאות בי,
אבל לי השיניים מגרדות תדירות ולכן יש לי את גיסתי
אני חובטת בה השכם וערב (ונותנת לה לשתות נפט
במקום קפה
) ובכלל לאות הוקרה קיבלתי עוד גיסה
(מצד האח) את מוזמנת כאן להישאר
ברוכה הבאה

smagi

New member
יכול להיות שכל הגיסות הן קלפטה???

יש לי גיסה מצד בעלי קטנה ממני בחצי שנה והיא קנאית בצורה שלא תיאמן.... כל מה שאני קונה, היא גם רוצה, אני ובעלי יוצאים לבלות גם היא רוצה לבוא, אנחנו לוקחים את הילדה ללונהפארק גם היא רוצה ויש לה הערות מפגרות כאלה שכאילו היא מנסה להילחם על האהבה של הבת שלי אבל למזלי יש לי ילדה כמו אמא שלה
וכל פעם שהיא רואה אותה היא אומרת לה: אוף אני לא אוהבת אותך, אני לא רוצה שתהיי פה (והיא רק בת שנתיים). אז מה המטומטמת אומרת לה כשהיא מתחילה לבכות? תיכף אמא שלך תלך תעזוב אותך ולא תחזור יותר... אז תגידי לי היא סתומה או לא?!

אמאלהההההה

תגידו לי, אני חייבת לשאול אתכן... מאיפה הבאתן חמות וגיסות כאלו? חבל שאי אפשר לעשות מבחני חמות/גיסה לפני החתונה כי אז המצב היה הרבה יותר טוב
גם בגיסה בורכתי יש לי שתי גיסות, אחת גרה בצפון הרחוק ואני לא מתה עליה, לא בגלל מה שהיא כי היא דיי בסדר אלא בגלל שאין ביננו קשר, רואים אותה פעם פעמיים בשנה, יענו לא מריחה לא מסריחה
הגיסה השנייה, היא נכס לאומי, אני מתה עליה ואנחנו נפגשות המון וגם עוזרות אחת לשניה כשצריך איך אפשר אחרת? אחרי שאני קוראת את הסיפורים פה אני ממש בשוק! מרגישה כמו הסנדלר שהולך יחף
אני לא חושבת שהייתי מסוגלת לחיות עם אחת מהחמיות או הגיסות שלכן, זה פשוט סיוט ופחד אלוהים...

smagi

New member
האמת היא שאם היה אפשר..

לבחור את המשפחה של הבעל הייתי בוחרת בדיוק את אותה משפחה, אבל את גיסתי הייתי מנפה במסננת עם חורים גדולים מאד!

סמגי, סתומה תקראי רק אם ..

תרצי להחמיא לה
יש לי גיסה
שעד עכשיו למעלה משתים עשרה שעות ואני צרודה בגללה.
ה"בטטה"
הזאת ישבה לכולם על המצפון והעבירה מסרים לכל המשפחה כמה ביתה אומללה מחוסר בתשומת לב. ביום שישי הגב´ הקטנה והמתוקה (אחייניתי) הרגישה לא טוב והובלה אחר כבוד אל חדר המיון.
הקטנטונת נשארה להשגחה וחוברה לעירוי של נוזלים. משפחתי מסוג ה "לא עונים לטלפון בשבת" (אני כן) אבל אם חלילה יש מקרה חירום והטלפון בכל זאת מצלצל הם יענו. טוב.
גיסתי
כמובן הלכה לישון עם ילדתה בבית החולים ועידכנה את אחותי הגדולה במתרחש. סיפרתי כבר שאחותי "קדחה לי בראש" ביום שבת וגם סיפרה שהאחיינית אושפזה להשגחה, לשאלתי למצבה הבנתי שהכל בסדר ואפשר בהחלט ללכת לבקר במוצ"ש. הגיע מוצ"ש ואימי התקשרה ורצתה לספר שהקטנטונת מאושפזת, אמרתי שקיבלתי את הידיעה ושוחחתי איתה (עם אם הקטנטנה) טלפונית, הכל בסדר ומחר ב"ה יקבלו את תוצאות הבדיקה. אימי אמרה שהיא צריכה לעלות לבית החולים היות וביום ראשון היא נוסעת ובכדי שגיסתי לא "תתפרצף" עליה. הבנתי מתוך השיחה שגיסתי כבר הודיעה לנו (וגם לאימי) "עד כמה הילדה אומללה ורגישה וחושבת שאף אחד לא אוהב אותה כי לא באו לבקר" אבל באותה נשימה (לפני שתינשך על ידי אימי) הוסיפה:"אבל אני אמרתי לה שסבתא בטח תבוא במוצ"ש וחוץ מדודה אחת (אני) כולם כבר היו". תביני מה גיסתי מכניסה כבר בגיל זה לילדה (8 שנים) איך לסחוט ריגשית ואיך להכניסה ל"סטרס". אני כבר במשך יומיים (אתמול שוחררה) שומעת את רס"ן שמועתי נוקש בכל הבתים של משפחתי ומעביר אינפורמציה ממה שגיסתי הודיעה. אתמול בערב התקשרה ואמרה שהילדה שוחררה והיא בבית והוסיפה באנגלית (בכדי שהקלפטע הקטנה לא תבין) שהילדה שואלת למה לא התקשרו אליה אם כולם כבר יודעים שהיא בבית.(ותביני שהיא בבית בקושי חצי שעה, ריבונו של עולם !!) ווואווווווווווווווווו,
פה נשרפו לי כל הפיוזים
בראש והרעמים
התחילו לרעום.
פתחתי לה משפט שדה שבחחחחחחחחחחחיייייייים שלה היא בטח לא תרצה שזה יחזור על עצמו. את כל תולדות מיכנהאוזן, פרויד וכו´ דקלמתי לה ובצרחות אימה ושאלתי אם בכלל "הילדה כרעה ללדת ואנחנו לא ידענו, כמה רעש וצילצולים סביב הנושא ומי חייב לה ומה?" הבטטה" נבהלה וניסתה להכניס את אחי לשיחה, הזהרתי אותה לבל נכניס את אחי למערכה כי גם אותו "אנשך". אז חמודתי,(ולא אלאה עוד איך נמשך ונגמר) ואחרי כל הסיפור הזה (שאני עדיין לא רגועה מימנו) דבר אחד יש לי לומר : גיסה זו תופעת לוואי של חתונהסדגש| אין מה לעשות, צריך ללמוד לחיות עם זה ולנשוך הכי חזק, כי להבדיל את החמות אפשר לרכך אבל גיסה זה משהו לא מהעולם הזה !! (הה יצא לי חרוז)

amitmom

New member
האמת, סתומה זה לא מילה.

איזה מן דבר זה להגיד לילדה שאמא שלה תלך, תעזוב אותך ולא תחזור. אני בחורה לא אלימה אבל בכזה מצב הסטירה היתה מתעופפת לה ישר על הפרצוף. אני מבליגה על המון דברים שקשורים אלי אבל כשזה מגיע לילדים שלי זה בל יעבור.

maya1001

New member
אין אין כמו גיסתי!

אני שמחה שהפורום הזה משותף לחמות ולגיסות כי אני "התברכתי" בשתיים נפלאות כאלו שאם משהי מחפשת מתנה לחג´יומהולדת אני מוכנה לתת לה במתנה את שתיהן מבצע 1+1 !!!!! עם גיסה כמו שיש לי לא צריך אויבים! היא אחות של בעלי, שמבינה/יודעת הכל אי אפשר להתווכח איתה כי כולם טיפשים והיא חכמה.. היא הכי רזה/יפה/מיוחדת/מושלמת/ נפלאה וכו.. אנחנו עובדות באותו מקצוע אך למזלי לא באותו מקום עבודה ובערים שונות אתן מכירות את המצב שאני מקטרת כי... ואצלה הכל ורוד, נפלא , מזהיר ומושלם והיא ממש לא יודעת על מה אני מדברת.. אמפתיה הבנה והקשבה הן קללות עבורה. אז תארו לכן לאיזה קרב אני יוצאת בכל סוף שבוע של מפגש משותף איתן.. להת´ MAYA1001

bell2002

New member
אוי, גיסות...

גיסתי בהריון ראשון. חיה עם בעלה כבר 5 שנים, ובכל השנים האלה לא הזמינה אותנו פעם אחת לביתה. בכל חג או יום הולדת שלנו הזמנו גם אותם והם? יוק. אף-פעם. ועכשיו, שלחה את אימה (חמותי שתחיה) לבקש ממני את כל הצעצועים ובגדים שנשארו לי מילדיי. וציפתה לקבל גם את מיטת התינוק שלנו והעגלה. לא אכפת לי לתת, באמת שלא. רק הקטע שזה מובן מאליו שהיא תקבל הכל, גם אם היא לא יודעת לתת - מוציא אותי מהכלים. כאילו שאני חייבת לה משהו - לה שלא הזמינה את אחיה ואשתו פעם אחת לביתה. מתנהגת אתנו כאילו שאנו אויבי הציבור מספר אחת שלה, לא מספרת כלום על ההריון (גם לא סיפרה לנו שהיא בהריון - הכל היה דרך חמותי. המסכנה כל-כך סובלת - היא בהריון) לא משתפת או משתתפת, מתעלמת ממני ומאחיה ומאחייניה. וכעת, כשיש אינטרס היא שולחת את אימה לבקש את הציוד. אני אתן לה, ולו רק כדי שלא יהיו עוד מתיחויות במשפחה. אבל זה כל-כך מרגיז אותי. נראה אם היא תדע להגיד לפחות תודה.

בולי27

New member
האמת, שאני בשום אופן לא הייתי רוצה

לתת, אבל אם אין לך תירוץ טוב את סתם תעוררי מריבה. אני הייתי מחפשת תירוץ מתחת לאדמה.... הבטחתי כבר למישהו אחר... תרמתי לעמותה.... יקר מדי שומרת לעצמי לעתיד..... מקולקל... השאלתי כבר לחברה.... רק אם לא הייתי מוצאת שום תירוץ, היא היתה מקבלת (ואני הייתי מקבלת דיכאון)

maya1001

New member
גיסתך היקרה יכולה לקפוץ לך!

היי! אפילו אם העולם היה מתהפך פעמיים לא הייתי נותנת לה כלום!! אפשר בתירוצים טיפשיים ואפשר פשוט לשאול בשיא האלגנטיות: "מה, את לא קונה ה-כ-ל חדש עבור הצאצא/ית החדש/ה???? השתגעת? חייבים בילד ראשון לקנות הכל חדש. לא אכפת לי לתת, אבל יתכן שאזדקק לציוד בדיוק שתשתמשי בו.. חבל!!" שלא תעיזי אני נקמנית מטבעי ולא הייתי מוכנה אחרי התעלמות כזאת לתת את הציוד היקר הזה.. תפסיקי לנסות להיות "חביבת הקהל" (סליחה עם אני בוטה!!) לא יעזור לך כלום גם אם תתני עדין לא יזמינו אותך ומהוכרת תודה-את יכולה לשכוח!! לא לא לא ולא!!!!

maya1001

New member
גיסתך היקרה יכולה לקפוץ לך!

היי! אפילו אם העולם היה מתהפך פעמיים לא הייתי נותנת לה כלום!! אפשר בתירוצים טיפשיים ואפשר פשוט לשאול בשיא האלגנטיות: "מה, את לא קונה ה-כ-ל חדש עבור הצאצא/ית החדש/ה???? השתגעת? חייבים בילד ראשון לקנות הכל חדש. לא אכפת לי לתת, אבל יתכן שאזדקק לציוד בדיוק שתשתמשי בו.. חבל!!" שלא תעיזי אני נקמנית מטבעי ולא הייתי מוכנה אחרי התעלמות כזאת לתת את הציוד היקר הזה.. תפסיקי לנסות להיות "חביבת הקהל" (סליחה עם אני בוטה!!) לא יעזור לך כלום גם אם תתני עדין לא יזמינו אותך ומהוכרת תודה-את יכולה לשכוח!! לא לא לא ולא!!!! ביי MAYA1001

למעלה