גם קלייסטרס הלכה פייפן...

hillly377

New member
חבל...

חבל ששתי שחקניות (הנין וקלייסטרס) שהיה נראה כאילו יש להם סיכוי טוב מאוד להגיע לחצי הגמר (הגיעו בשנה שעברה, קלייסטרס הגיעה לגמר) נפלו בשלבים כל כך מוקדמים של הטורניר... אני עדיין נשארת עם ההימור הקבוע שלי על ג´ניפר קפריאטי, על גראנד סלאם היא לא מוותרת בקלות רבה, נראה כאילו הולך להיות חצי גמר מעולה בינה לבין סרינה, רק שנראה לי שהפעם התוצאה תהיה שונה. בטח אתם חושבים שאני כרגיל סתם אופטימית ואורן בטח יגיד שסרינה הולכת לקחת את זה, אבל לא נראה לי... נחכה ונראה...

oren987

New member
סרנה סרנה בהחלט!!! ../images/Emo47.gif

כבר אמרתי מזמן שזו השנה שלה!!!! יאללה סרנה..... חוץ מזה הילי התגעגעתי!!

oren987

New member
שמינית הגמר נשים:!! ../images/Emo47.gif

ונוס נגד שאנדה רובין (שהדיחה את קרמר, ונראה שממש חזרה לעצמה). הנטו´צובה (ניצחה את פנובה) נגד סלש פרננדז (שניצחה את קלייסטרס) נגד דמנטייבה מורזמו נגד סוארז (שניצחה את דסי) פארינה אליה נגד המנצחת בין פירס לקאפרוס המנצחת בין סרנה להוסרובה לבין המנצחת סהיבונה נגד זבונרבה דוקיץ בין המנצחת בין סרובוטניק ללואיט ושניידר נגד קפריאטי!! בהצלחה לכולם!!!

אלון222

New member
לכולם חוץ מסקיבונה..

לא מספיק שגנזה לסמשנובה את התכנונים היא עוד קיבלה יריבות בלתי מדורגות ועלתה עד שמינית הגמר.היא "ה"שנואה" הרשמית של הפורום.

hillly377

New member
אורן.... גם אני!

התגעגתי ומצטערת שלא יצרתי קשר, לא היה לי זמן כל כך... יש לי רק עוד שבוע לקורס ואני מקווה שאח"כ יהיה לי יותר זמן אבל אני נהנית בינתיים. וקפריאטי, כל כך קפריאטי! היא הרבה יותר מתאמצת בגראנד סלאם והיא הולכת לקחת את הדבר הזה! עוד מחשבות שלי (אם זה מעניין אתכם): קפריאטי הולכת לפגוש ברבע הגמר הראשון את דוקיץ וכמובן...לנצח. ברבע הגמר השני סרינה ויליאמס נגד פירס כשסרינה מנצחת. רבע הגמר השלישי יהיה בין אמילי מוארסמו לדמנטייבה וכמובן שמוארסמו לוקחת ופוגשת בחצי הגמר את דניאלה הנטוצובה שמנצחת גם את סלש בשמינית וגם את ונוס ברבע (אני יודעת שזה נשמע מופרך, אבל אני כרגיל אופטימית ומפתיעה). אז חצאי הגמר: קפריאטי נגד סרינה הנטוצובה נגד מוארסמו מה קורה אח"כ?!? אני משאירה אתכם במתח עד יום שישי הבא! אוהבת, מתגעגעת וחושבת עליכם הילי

למעלה