גם קליס מגיעה להופיע בישראל!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

ערן1987

New member
וגם טוני בנט!

אמנם הוא פחות פונה לקהל של הפורום, ובכל זאת זה כבוד כי מדובר בלא פחות מאגדה. בכל מקרה, שניהם רק מוסיפים עוד כבוד ל-2014 שכנראה תיזכר כאחת השנים הכי מטורפות בארץ מבחינת הגעת אמנים בינלאומיים.

ערן1987

New member
אני חושב שקליס היא דמות מודעת פוליטית

וטוני זקן מדי כדי לדעת איפה הוא נמצא בעולם, אז אם כבר היא תבטל ולא הוא

DAN1EL

New member
סי-לו (בירושלים!) וקליס באמת הכי בסכנת ביטול.

אני מאמין שהבקסטריט לא יבטלו (השלוש הופעות האלה נראה לי מסדרות להם חובות של שנים
) וכנראה שאתה צודק גם לגבי טוני בנט.

שאר ההופעות בסכנה.

ערן1987

New member
אני לא יודע עד כמה סי-לו הוא מאותם אמנים

שיבטלו, לא יודע, תחושה.

לגבי ההופעות האחרות, לא זכור לי שיש עוד הופעות גדולות חוץ מגאגא (וסי לו?) ככה שאם יבוטלו הופעות אלה יהיו הופעות קטנות יותר - שכמובן יבאסו אבל אולי פחות ישפיעו על השוק מאשר ביטול של אמן בסדר גודל של גאגא/ג'סטין/הסטונס (הכוונה בהנחה והם היו מבטלים). אני גם ממש לא חושב שגאגא תבטל כאן, היא הכי בראש פתוח להופיע בכל חור בעולם כי כולנו שווים בלה בלה בלה.

DAN1EL

New member
העניין עם סי-לו הוא שזה בירושלים. בגלל זה.

לגבי גהגה - אני גם חושב שהיא עצמה לא תרצה לבטל, אבל היא עצמה לא מעניינת. האמן הוא לא הכי חשוב במקרים כאלה (גם אם נראה לנו שכן) - לדפש מוד לא עזר שהם רצו להגיע לכאן ב-2006 - ההנהלה שלהם וצוות ההקמה של המופע לא רצו לבוא, וחברות הביטוח כנראה לא רצו לבטח אותם (או שרצו ביותר מדי כסף).

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=386683

בקיצור - ליברליים ככל שיהיו גהגה וסי-לו - יש עוד גורמים שיכולים לגרום לביטול מעבר ל"אידאולוגיה" (זה במרכאות כי רוב האמנים שמנפנפים בדגל הזה בכלל לא יודעים אפילו לאיית את המילה הזו).
כמו שהפפרז ביטלו בזמנו באינתפאדה בגלל סיבות בטחוניות. איימו שיעשו פיגוע בהופעה שלהם, אז מה לעשות. ביטלו.

ערן1987

New member
יש בזה משהו.. אבל לא יודע, הוא לא ממש אמן

פוליטי ככה שאני לא מרגיש שהוא יבטל.

ומסכים איתך לגבי גאגא למרות שאין ספק שלאמן עצמו יש say מאוד גדול.

DAN1EL

New member
אבל אני מסביר שזה לא קשור רק לפוליטי, אלא גם

למצב ביטחוני.

גם לאמן לא פוליטי יכולים לעשות פיגוע בהופעה.
או לפחות לאיים בפיגוע.

זה שלאמן יש say זה טוב ויפה.
לדפש מוד זה לא עזר, ה-say הזה.
אם אין צוות טכני הם לא יטוסו לכאן לבד ויקימו במה בעצמם, נכון?
תאמין לי שגם גהגה לא.

ערן1987

New member
ברור, מצב ביטחוני מעורער תמיד יכול להשפיע

אבל בינינו, נראה לי שטרוריסטים יעדיפו לעשות פיגוע בהופעה של גאגא מאשר בהופעה של סי לו גרין

DAN1EL

New member
לא מדבר על טרוריסטים. מדבר על החלטה לבטל.

אם אתה רוצה לדבר על טרוריסטים: הם יעדיפו לעשות פיגוע איפה שאפשר.
עובדה שהיו יותר פיגועים בקניון השרון בנתניה מאשר בקניון עזריאלי בת"א.

די. להתווכח. סתם.

ערן1987

New member
אגב ביטול פוליטי

טאליב קוואלי ביטל את ההופעה שהוא היה אמור לקיים באוגוסט בחדרה (!) "כדי להביע סולידריות עם הפסלטינים", כדבריו.

YEEZUS

New member
אפס.

הוא לא רלוונטי כבר מזמן, אז זה יאכזב בדיוק את כל חמשת המעריצים שעוד יש לו בארץ. מה שהכי מעצבן זה האופן שהוא הודיע על הביטול - מה שהוציא אותו אפס מאופס.

למעלה