גם רונה בקמפיין של אוראנג'

bleeding guitar

New member
גם רונה בקמפיין של אוראנג' ../images/Emo168.gif

היום היתה מסיבת עיתונאים של חב' אוראנג' לרגל 60 שנות מוסיקה, והחסות שלהם על פרויקט עבודה עברית 2. בקיצור הם הראו את הקמפיין שעומד לרוץ בקרוב בערוצים השונים בו מס' אומנים חידשו את השיר אני ואתה של אריק איינשטיין, ובין האמנים כמובן נמצאת רונה
. שאר האמנים הם: מאור כהן, מוש בן ארי, שמעון בוסקילה, רמי קליינשטיין, שרון קרלן ודין דין אביב. בקיצור תהיה פרסומת לאוראנג' שבו כל השמות שהזכרתי משתתפים ושרים את אני ואתה כולל קטעי ארכיון משולבים של אריק איינשטיין, יצא ממש יפה.

SheIIy

New member
מגניב!

נחמד ששמו אותה.. נחמד גם שבחרו אמנים שהם לא הכי מיינסטרים.

bזוהר

New member
כן סבתא שלי אמרה לי שהיא ראתה!

היא כל הזמן אומרת לי דברים שהיא רואה עם רונה בטלוויזיה:) השתדלתי לראות פרסומות אבל עוד לא ראיתי אותה... רק ראיתי על זה בגיא פינס, מראים את רונה לקצת שרה את השיר..

SheIIy

New member
ראיתי!! היה הרגע בטלוויזיה..

היא עם התסרוקת החדשה... יפיופה!

מיץ פזי

New member
אני חשבתי

שזה שהיא שינתה את הקוקו זה מראה שהיא הבינה שאפשר לשנות תסרוקות! וזה אדיר! וזה גם כל כך יפה לה.. אבל עכשיו זה אומר שהיא יותר לא תהיה עם קוקו? כאילו היא החליפה תסרוקת אבל עכשיו היא תהיה רק עם זאת?

SheIIy

New member
גם אני חשבתי על זה..

בכלל, נראה שמאז שהיא עם האבועגלה-קוקס-עגבנייה (
) הזו, היא הרבה יותר שמחה ומאושרת.. בפרסומת היא נראית אפילו די מתלהבת (תודו שהקטע שבו היא סוג של מצביעה לעבר אריק כשהם שרים ביחד, די מתלהב חחח) בכולופן, אני בעד קוקו גבוה.

פאט וון

New member
ידעתי

שהיום הזה יגיע בליווי תסרוקת חדשה, בכל אופן http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,607,209,20938,.aspx

noa08128

New member
ואיי ../images/Emo13.gif

איך שראיתי את הפרסומת ישר פיזזתי בחדר. וכל הבני גרעין שלי לא הבינו ממה אני מתלהבת בפרסומת.. אז אמרתי להם אתם לא רואים? רונה החליפה תסרוקת..... הם עדיין לא מבינים מה אני רוצה. אבל רונה מדהימה ככה וכה יפה. מתי יש הופעה בקרוב?

למעלה