גם שחייניות מופלות לרעה?

boon2

New member
גם שחייניות מופלות לרעה?

ראו במאמר המצורף ממדור הספורט של "הארץ" מהיום: "למצטיין:שבוע נופש באיטליה, למצטיינת: חופשה בים המלח" אפשר אמנם להתווכח אם איטליה טובה יותר מים המלח (זו באמת שאלה של טעם) אבל עצם ההפרדה אומרת הכל. אבל אליה וקוץ בה, השחיינית קבלה בונוס כספי יותר גבוה מהשחיין. אני כבר לא זוכר את רמת ההשגים שלהם באליפות העולם, אבל האם השחיינית לא עשתה זמן יותר מרשים?

siv30

New member
על פניו נראה שהן חושבות שכן

תראה אין לי מושג למה הספונסר (דיזנהויז) החליט להעניק לגברים איטליה ולנשים ים המלח. על פניו אם השווי הכספי של הפרס שווה אין לנשים מה להתרעם. אבל עובדה שהן כן. אם היו נותנים יותר נתונים בכתבה הייתי יכולה להתייחס לכעס באופן יותר רציונלי ולא לשלוף לך מהמותן שהן מתרגזות כי באמת יש כאן אפליה. לדעתי, מה שהכעיס אותן הוא גם עניין של כבוד אבל גם עצם ההבדלה שמרימה גבה בתמיהה: כמו בנות הולכות עם ורוד וגברים עם כחול משהו דומה. למה בכלל שמישהו ירצה להבדיל בין הפרס שנותנים לגברים והפרס שנותנים לנשים
לגבי המענק הכספי יתכן שיש הסבר עמוק יותר כמו ניסיון לעודד נשים להשתתף בספורט תחרותי או שההשגים של הנשים היו טובים יותר אין לי מושג, שוב כי העיתון לא נותן את כל הנתונים ליצירת בסיס השואתי טוב אלא משתמש בסנסציות למטרותיו הוא.

למעלה