גם שנה אחרי לידה מתקבלים פה?
L lulyK New member 1/8/04 #6 הבורדו ייעלם בחצות, בדיוק כשאפסיק להיות "אשת השבוע" ומישהי חדשה תתפוס צבע במקומי. שלומנו טוב מאד. אני מבינה שהתחילו חגיגות השנה לגל - מזל טוב
הבורדו ייעלם בחצות, בדיוק כשאפסיק להיות "אשת השבוע" ומישהי חדשה תתפוס צבע במקומי. שלומנו טוב מאד. אני מבינה שהתחילו חגיגות השנה לגל - מזל טוב
L lulyK New member 1/8/04 #8 לא של הילדים..... יש פה גלריה לתמונות של הילדים (היית חייבת לשאול? לא יכולת להגניב אחת ככה על רקע חוסר בידע מוקדם?)
לא של הילדים..... יש פה גלריה לתמונות של הילדים (היית חייבת לשאול? לא יכולת להגניב אחת ככה על רקע חוסר בידע מוקדם?)
L lulyK New member 1/8/04 #10 עד שתגישי בקשה ב-3 העתקים גל כבר תחגוג שנתיים. תשלחי לי למייל? (יש לך אותו בכלל?)
M mummy New member 1/8/04 #14 וואו, איזה אורחת. ברוכה השבה! ומזל טוב לגל ולאמא שלה גם על השנה. מה שלומכן?
A ayush New member 1/8/04 #17 ברוכה השבה ../images/Emo24.gif נעלמת להמון המון זמן מה שלומך ? ומה שלום גל המתוקה ?
ת תנועת החסידות New member 1/8/04 #19 ברוכה הבאה!! עשיין זוכרת את התמונה המקסימה של גל, רגע אחרי שנולדה, עם עיניים פקוחות ענקיות.