גם תחתונים מוריד בחור

גם תחתונים מוריד בחור ../images/Emo6.gif

ספור קצר,אחד מני רבים על קורותי בים המלח. אפשר כמובן לעשות השלכות ולקחת את הספור למחוזות רחוקים ולנהל דיון מעמיק. (לאנשים שקשה להם לחייך) ואפשר כמובן סתם להתגלגל מצחוק,כמוני. ילען ראבי איך שאני מתרגש בכל פעם כשאני צריך להיכנס אל חדרה של הרופאה בים המלח. נכון שהדבר כרוך רק בבדיקת לחץ דם פשוטה,שאלון קצר,ואז מרשם לתרופות שונות. זוהי רופאה קשישה וחביבה להפליא,ולכן אני נרגש לפגוש אותה בכל פעם מחדש. מאוד הופתעתי לראות רופאה חדשה וצעירה,הרופאה הקשישה יצאה לחופשה,והצעירה עולה חדשה מחבר העמים מונתה להחליפה. לפעמים אני מזהה חיש קל על פניו של העומד למולי,אם הוא לצדי או לצרי...ופניה של הרופאה המחליפה נמנו על הסוג השני, לצערי. שלום,שב,תוריד החולצה...ירתה בצרורות. אבל אני לא חושב שצריך להוריד חולצה,השבתי לה. זה רק בדיקת לחץ...ושאלון קצר,את יודעת. עכשיו בחור מוריד חולצה ולא מידברת הרבה...הורדתי. נו,למה בחור מחכה? תוריד גם המכנסיים שלך...אבל בשביל מה להוריד מכנסיים?.....זה רק בדיקת לחץ דם,ניסיתי להתגונן. בחור מורידה כל בגדים ,גם מכנסיים, בשביל אני בודקת כל גוף שלך!...הורדתי. לפתע קדרו פניה של הרופאה וחיוך מרושע התפשט על פניה...גם תחתונים מורידה בחור! אני חושב שלא צריך להוריד תחתונים ,השבתי. אף פעם לא ביקשו ממני להוריד גם תחתונים בשביל בדיקה פשוטה. ניסיתי שוב להתנגד,אך פיה של הרופאה המשיך לרשוף.....תוריד הכול בגדים,זה עבודה שלי ככה....כל בחורים פה בארץ יש בעיות,כל הזמן חושבת הם צודקת! כן,כן,גם גרביים מוריד בחור....ומפסיק מידברת כל הזמן, אתה מפריע ביעבודה שלי! לפתע שלפה ממגירתה כפפה חד פעמית וחיש קל כפפה אותה על ידה הימנית,ואני מוכן להישבע שראיתי חיוך של שביעות רצון על פניה מעורבת בטיפת רשעות! אוי ,לאאא.....ומה את הולכת לעשות עכשיו? עוד פעם בחור מידברת ומפריע ביעבודה שלי, אתה בחוצה...! עכשיו אתה מתכופפת הרבה! עוד ,עוד מתכופפת, הרימה קולה ואף נעזרה בידה השמאלית בעת שאחזה בצאוורי באלימות רבה וסמנה לי להתכופף. שנאתי אותה,בכלל,אני לא אוהב את כל השרלטנים שבאו לארץ כמהנדסי יערות ועשו הסבה מהירה לרפואה! ואני לא מוכן שכל מהנדס יערות ידחוף את האצבע שלו לתחת שלי. מחשבות אלו חלפו במוחי בעת שאצבעה של הרופאה כבר הייתה תחובה לה אי שם.....! לפתע נפתחה דלת החדר בסערה, ומזווית עיני ראיתי את פיהם הפעור בתדהמה של כל הממתינים בתור שהבחינו מבעד לדלת הפרוצה באצבעה של הרופאה המטיילת לה בתוכי. ........אחות המרפאה ניצבה בחדר ופלטה בהתרגשות ....סליחה דוקטור, טעות! את הבדיקה למציאת טחורים צריך לעשות למר אברהמי....והניחה את תיקו על השולחן...! מוקדש למנהל החביב של הפורום הזה! כל הזכויות שמורות!

אש אש

New member
מה קרה להאמסטף../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הפך לפינצ'ר
אשששש

רות 2

New member
ואללה מגיע לך מלעון אצבע

בתחת... מגיע לך... חחחח...קראתי פעם מנזמן..אבל ואלללה טוף לקרוא אותך שוב ועכשיו קונאן טגיד לי גילית סוף סוף אופו נקודת הג'י שלך או שצריכה האחות שוב לדחוף אצבע שם...

כפרה עליך רות מתוקה ../images/Emo25.gif

לצערי רק לודמילה המסג'יסטית יודעת איפה נקודת הג'י שלי. מחכה להצעות חדשות.

למעלה