גם " 28 " זה כבר מעל רף המינימום !!

NOAMI4U

New member
גם " 28 " זה כבר מעל רף המינימום !!

"..לדידי , אישה בלי הילת עלומים אפילו אינה אישה. אפשר שתשמש כשומרת סף בשערי גן-העדן, אך כאחד מפרטי הגן,..שוב לא תוכל להיות. ואולם אם צעירה היא - מה חשוב כל השאר...מימי לא יכולתי להביט באישה מבוגרת בלי לפרוץ בצחוק..." מי לדעתכן " האעבל " שכתב את זה ? מי לדעתכן " האוויל " , "השובניסט" , "המטומטם " ( ובעצם באיזה כינוי שלא תרצו שכבר כיניתם אותי כאן ) מי לדעתכם כתב את זה ??????? ובכן את זה כתב הפילוסוף הגרמני פרידריך ניטשה בספרו " אחותי ואני " ( הוצאת ידיעות אחרונות 2004 . תרגום : הלית ישורון ) ולכן חוצפה כפולה ומכופלת היא ששמנה מעיזה לדרוש דרישות , מה גם שהיא " בת 28 " וכבר " איננה יכולה להימנות על פרטי גן-העדן " !!!!

NOAMI4U

New member
כותבים את זה " כותבים " !!!!

ומכיוון ש"אהבל" איננה מילה עברית תקנית - אז בהחלט מותר " לטעות" באיות שלה. - לא כך בענין " כותבים" !! - אז טול קורה מבין עיניך הסומות

רגע...אתה לא בן 48???

ונדמה לי גם שאתה מזכיר מישהו קטן נמוך עם שיער שחור משוח בשמן בעל שפמפם קטן שמצדיע לעצמו וקורא "הייל...." ...גם את תורת הגזע המטופשת חבורה של מדענים מלוקקים כתבה ..כך שאתה יכול לקחת את המשפטים שכתבת לעשות מהם חמוצים ולחסוך מאיתנו את ההבלים הללו ....

Vdrums

New member
אוקיי, מה זה משנה מי כתב?

משנה שזה מה שאתה חושב שהכי טוב והכי צודק ואתה חי באשליות. מעניין איך נראית אישתך/חברה שלך אם יש לך בכלל... ואיך אתה נראה מר מושלם.

העיפו אותך מYNET אז באת לפה??

הרי שם כבר מכירים ומריחים את הגיגך למרחוק. ם כבר שמעו בלי סוף על החברה האתיופית שלך למרות החלפת הניקים שלך ועדיין אתה ממשיך לפרסם את דברי ההבל שלך במקומות שונים. אין לך חיים? לך לזיין את החברה שלך במקום לזיין לנו פה את המוח!

magenta73

New member
נו, מה, לך נפנף בנטישה

כל אישה, גם היא מעל גיל 28, או שלא, עם שכל בקודקודה יודעת שניטשה סבל מפחד עז לנשים ולעולם לא הסתדר איתן... אבל העיקר שהוא ניטשה...

Martinigirl

New member
וואו..פרידריך ניטשה../images/Emo22.gif

באמת, איך העזנו לפקפק במילותיו של פרידיריך ניטשה? או גרוע מכך, לא לדעת שאלו הגיגיו??? אז בסך הכל, היית צריך לספר לנו, שהתחלת לקרוא את ניטשה, זה לא כזה ביגי :)...ביננו, הגיע הזמן שבגיל מסויים תגלה אותו.. האמת? אני אישית מעדיפה קצת אפלטון, אריסטו, סוקרטס..אבל אם פילוסופיה של יוון העתיקה, היא לא ה"קאפ אופ טי" שלך...אתה יכול להעשיר אותנו גם ברנה דקרט, או שפינוזה לדוגמא. ג'ון לוק, דיוויד יום, רוסו, מה רע בקצת פוקו?? ואם אתה ממש רוצה להרגיז, אתה יכול לתת לנו הרצאה על עמנואל קנת - משהו קצת על הרציונליזם ומהאמפריציזם שהוא חיבר לתורה פילוסופית אחת. אתה יודע, זו לא בושה לגלות פילוסופים דגולים בגילך, אני אפילו מעודדת את זה :).

magenta73

New member
רגע...

אלוהים מת או שלא?... וכשאת חושבת על זה... את קיימת?

למעלה