גם
אני
חזרתי

גם ../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif חזרתי../images/Emo70.gif

אמממ היה נורא כיף באילת.. הייתי במלון דן.. אממ מלון ממש אחלה
היו לנו הרבה הפתעות (טובות) שאני לא אתחיל לפרט פה מה הן..
ו..בטכלס היה מאוד נחמד
בקשר לבגדים.. מה ששמתי
שהולך שם זה הבגדים החשופים והמקושקשים.. וגם בגדים סולידיים זה דבר מאוד נחמד.. אממ נראה לי שהלבן יחזור אלינו ושוב - הדגמ"חים לא יצאו
אני לא יודע מאיפה הבאתם את זה.. אבל הדגמ"חים לא יצאו
בחנויות באילת (במתוגים) אין מבחר גדול ולכן לא מצאתי משהו שאהבתי כ"כ...
בטכלס גם אין כזה הבדל במחיר.. אולי 20 ש"ח פחות.. אבל אח שלי הגדול קנה הרבה דברים
בקשר לדגמח"ים, לבינתיים אני רואה שכל המותגים ממשיכים לייצר דגמח"ים בכל מיני וריאציות.. אפילו גי'נסים בסגנון דגמח"י
ועובדה שעם ישראל אוהב את זה...
אמממ .. אני חייב לספר לכם שהים שם ממש כיףףףף
הלכנו לצלול שם.. צללנו מזה רחוק מהחוף
זה ממש יפההההה כמו בנשיונל ג'אוגרפיק
ובסה"כ היה ממש כיף

O Boy

New member
אני ../images/Emo13.gif ...

שהיה לך כיף... מצאת בסוף מסיבות סלסה באילת
? הדגמ"חים יצאו, זה שקסטרו מן יצאו עם ג'ינסים עם כיסים זה לא אומר שהדגמ"חים באופנה
. ואני חולק עלייך בנושא, המותגים הגדולים לא ממשיכים לייצר דגמ"חים בקולקציות החדשות.

כן... מצאתי כמה מקומות../images/Emo175.gif

בקשר למותגים האחרים.. ראיתי כמה וכמה פעמים שהם ממשיכים לייצר דגמח"ים וזה לא משנה אם הם ממשיכים לייצר.. האנשים ממשיכים ללכת עם דגמחי"ם ואני חושב שזה מה שבעצם קובע בסוף אם זה יצא או לא..
תקן אותי אם אני טועה

אור שמע...

דגמ"ח אף פעם לא יצא מהאופנה... הוא תמיד קיים... בכל מיני וריציות... ויש אין סוף דגמ"חים ברחובות

O Boy

New member
מממ...

ברחובות יש הרבה דגמ"חים? - NOT... פה ושם בטח שאפשר לראות את זה אבל בשורה התחתונה הדגמ"ח הוא לא האופנה העיקרית כאן ועכשיו. בקולקציה שעברה לעומת זאת - הוא כיכב בחנויות וברחובות.

אין לי מושג

איפה אתה מסתובב וכו'... אבל תאמין לי שאני כל יום רואה הרבה מאוד דגמ"חים...

O Boy

New member
איזה בולשיט../images/Emo70.gif

לא רואים ברחוב את הגמחים.

O Boy

New member
ואני מסתובב ב...

עזריאלי, שינקין לפעמים, אבן גבירול, קניון אביב וכו'... אבל עזבי זה לא נושא לוויכוח. מי שרוצה ללבוש דגמ"ח - בסבבה.

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif גם אמא שלי הציעה לי ללמוד סלס

ה
אני יילך לרעננהזה לא חוג זה כזה למידה כמו ריקודי עם שיש קבוצת מתחילים וכאלו...

את מתכוונת ל"לה פינייטה"../images/Emo35.gif

אני לפעמים רוקד שם.. אבל אני בספק אם יכניסו אותך כי שם זה 17+ .. אני בערך בחתך הגילאים שלך ואותי ואת ידידה שלי (ג'ני - מהפורום) מכניסים כי הבעלים של המועדון מכיר אותנו ואנחנו רוקדים אצלו קבוע בשאר המועדונים.. אז.. אם את כבר הולכת אני ממליץ לך על ה"רוטב סלסה" בכפ"ס שם יש הרקדות כל יום ראשון - ערב נוער 14-18 שם 100% לא תהיה בעיה
ו...יכולהיות שעכשיו בתחילת הלימודים יהיו קצת פחות אנשים מבחופשים אבל אין מה לעשות..
ואגב - ככה לידע כללי - כל ערבי הסלסה בערץ (לפחות 97%) שונים ממסיבות אחרות.. חצי שעה ראשונה - לימוד ריקוד שורות שעה -שעתיים הבאות זה לימוד בקבוצות ואח"כ מסיבה עד הבוקר..

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif אממ אני לא ממש מתמצאת אבלל

בטח אמא שלי יודעת על משו ברעננה אם היא אמרה.... תודה בכל אופןן...=))

בטכלס זה המועדון היחידי שיש...

עד לא מזמן היה את ה"סהרה" של "סלסה לוקה" אבל הליין הלטיני נסגר..
יכולהיות שיש עוד הרקדות בבתי ספר או חוגים במתנס"ים .. אם יש לך שאלות או צריכה עזרה במשהו
את מוזמנת לשלוח לי מסר\הודעה באיי סי קיו\אימייל\ פורום סלסה -644 וכו'...

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif איזה כייף לךך

אני בדרך כלל נוסעת לאילת בחנוכהה.... קנית משהווו?

למעלה