גם Josephine Foster מגיעה!

silver jew

New member
גם Josephine Foster מגיעה!

והיא מופיעה יום אחרי a hawk and a hacksaw...בלבונטין 7. בקיצור מי צריך את לונדון ואת ניו יורק? וואו!

silver jew

New member
נו, פולק, פריק-פולק בלה בלה בלה...

רוצה שיר מעולה - תחפש את השיר שלה all the leaves are gone או את shay shay shay

moe7

New member
אוף ../images/Emo10.gif

את זה לא רציתי להפסיד. היא הייתה צריכה להופיע בקיץ וההופעה התבטלה, אז דווקא היה תזמון טוב.

silver jew

New member
נו, כי היא היתה בברלין בקיץ...

...אבל שם עדין יש לך סיכוי לתפוס יותר להקות שוות בהופעה. ואני ממש לא מתלונן על מה שמגיע לכאן. איך הולך לכן שם?

moe7

New member
:D כנראה

למרות שאני כרגע מיעוט נשי בהרכב (כי קרן המתופפת נשארה בארץ עם הילדים), ההופעה הראשונה הייתה ריקה לחלוטין (דבר שלא קרה לנו מעולם, כלומר באמת הגיע הזמן שיקרה כדי להרגיש את זה), אח"כ כבר השתחלנו למקומות נוחים, למסיבת סולידריות נגד העלאת המחירים בשיכונים באיזור (גם אנחנו גרים באחד) ובחנות ספרים ששייכת לקליקה אוסטרלית של רוקרים מזדקנים (טיפוסים מצחיקים נורא, בתוכם יש אחלה להקה בשם THE NASTY PARTY, שנשמעת כמו משהו בין הסטוג'ס להר של נויז, סולנה הציע שנחמם אותם בתחילת החודש הבא <אבל אולי התחרט מאז>, בטח נתכתב על זה במייספייס). ב-8 בנובמבר אנחנו אמורים להופיע באירוע הנושא "מפיהן של נשים - מוסיקה ניסיונית, בורלסק ואלקטרוניקה" (אין לי מושג מה הקשר בין השלושה, באמת), יהיה כיף לאתגר קצת את המגדר של הבנים על ידי מפגש עם ויג'יי מקומית המכונה "וג'יינה ג'ונס" ושאר טיפוסים אקסצנטריים.

silver jew

New member
נשמע מעניין

לא נראה לי שתצטערו על החוויה הזאת. זאת תמיד היתה הפנטזיה שלי - לחיות על כלום במקום זר (קזחסטאן?) ולעשות מוזיקה. השארתי את החלום הזה מאחור כשהתגייסתי... אבל כיף לשמוע על מישהי שכן עושה את זה, אשמח לקרוא דיווחים מפורטים על כל מה שסיפרת. אין איזה בלוג? בהצלחה בהמשך (טוב, זה לא יכול להדרדר מהופעה ריקה).

moe7

New member
כן, כבר אין לאן להדרדר.

אבל יש בזה משהו תבוסתני להחריד, לחיות על הופעות קטנטנות (שלא לדבר על כך שזה לעולם לא יכסה את ההוצאות), תמיד זלזלתי בהרכבים שנסעו לחו"ל וחזרו עם הזנב בין הרגליים... מאמינים שמישהו ירים אותם על דרך המלך וילחש לאוזנם שהם הדבר לו חיכה זה זמן רב (לייבל מסוים כלשהו אם לא "דור שלם"), במקרה הטוב נתחפר לבועה קטנה של איזו נישה, גם כאן המיינסטרים הוא משהו דפוק מהיסוד, אבל השוליים רחבים יותר. בינתיים מכל המתרחש, הבלוג המייספייסי מתאר רק את חויית ההופעה הראשונה, יש גם פליקר עם תמונות (אבל הוא מכיל מעט מאוד תמונות שקשורות אקסקלוסיבית להרכב, יש בו הרבה תמונות מהאיזור שבו אנחנו גרים, גראפיטי ותמונות תיירותיות מהסוג הנלוז ביותר). בטח אוכל לגרד חוויות נוספות, לתאר קצת את האנשים בהם נתקלנו, את החוויות מהרחוב, את האוכל ואת הרגלי השופינג שלהם (יש ביקוש מטורף לוינילים, אין דיסקים).

silver jew

New member
../images/Emo45.gif נהנתי להסתכל בתמונות

וגם להיזכר קצת ב-tiergarten... בטח שאשמח לשמוע עוד חוויות, אל תשכחי - ניתן לתרגם את הסבל שלך להנאה, עבורנו. מאחל לכם רק טוב.

silver jew

New member
היא מופיעה ב-30 לנובמבר בלבונטין 7

וגם בחיפה מתישהו באותו שבוע, זה אמור להתפרסם היום... בשביל לדעת מי ומה זה a hawk and a hacksaw תקראי שרשור אחד למטה (אולי יותר עכשיו...)

למעלה