גמאני רשמתי עכשיו פיק מקווה שתאהבו

danduuu

New member
גמאני רשמתי עכשיו פיק מקווה שתאהבו

רציתי לעשות סוף עצוב אבל מסכן ג'ר כולם הורגים אותו חח

danduuu

New member
תודה:)

חחח כן החלטתי לשנות..כמה פעמים הוא כבר מת בפורום הזה חח הרגנו אותו יותר מדי לא יפה

GD ROCKS

New member
../images/Emo45.gif אהבתי!

יפה ומיוחד נממ למה כל הפאנפיקים על גרארד לעזאזל? אוח אתם כאלה נחמדים כמה פאנפיקים שמתם. תמשיכו ככה!! XDDD

קרניjack

New member
זה חמוד../images/Emo13.gif

הדבר היחיד שצריך לתקן זה משהוא לשוני
אני בעתיד זה בא' ולא בי', למרות שרובינו מדברים ככה. זה פשוט הפריע לי לעין
אם את רוצה שאני אעלה את זה למאמרים, בבקשה תיכנסי לכלל כתיבה ותמלאי את ה"מבוא" או איך שתירצי לקרוא לזה:)

kati666

New member
יפיפה.:)

בהתחלה לא הבנתי למה את מתכוונת ><" לא יודעת למה כ"כ התבלבלתי חשבתי שג'ס זה גבר. XDXDXD הסיפור ממש יפה :) בסוף השתמשת בסוגים של סלנגים כמו 'הוא קלט אותי' 'כל השחור בעיניים' וגם מה שקרן אמרה עם הי' והא' בזמן עתיד, תתקני את זה ו'תגישי' למאמרים מתוקן יותר
.

danduuu

New member
תודה מתוקות../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הבנתי את הקטע של לתקן את העתיד אבל לא ממש הבנתי איך זה יכול להכנס למאמרים אם תוכלי להסביר שוב קרן אני אשמח:)

קרניjack

New member
את פשוט צריכה למלא את זה

זה מן פתיח לפאנפיק: (מועתק מהמאמרים) כך שבסה"כ צריך להיות שם סיפור, שם הכותב, סוג, דמויות,ארוך ודירוג:) שם הסיפור: (תחשבו על שם) כותב: (השם שלכם, או הכינויי. כותבים שירצו להשיאר אלמוניים, ישלחו לי את הפיק ואני אפרסם אותו ) סוג: (אם זה דרמה, מתח, אימה, רומן וכו`) דמויות: (מי הן הדמויות שמשתתפות בסיפור? אם יש הרבה דמויות, כיתבו את הראשיות שבינהן) אורך: אם הסיפור שלכם הוא בעל חלק אחד, ציינו זאת. אם הסיפור הוא בהמשכים, או בכמה חלקים, גם ציינו זאת. אם הסיפור בהמשכים או בכמה חלקים פעם ב3-4 ימים יתפרסם המשכו, או, לאחר שהכותב יכתוב את המשכו. בכל פרק בסיפור ציינו את מספרו- 1, 2, 3 וכו` דירוג : יש 4 סוגים: A-all. סיפור שמתאים לכל סוגי הקהל. PG- 13 מעל גיל 13 Rמעל גיל 15 NC-17מעל 17 כאשר סיפורים בעלי 2 הדירוגים האחרונים מכילים סצנות סקס ואלימות

למעלה