גמגום וצבא?

mfi123

New member
גמגום וצבא?

תגידו גמגום מוריד פרופיל? כדי להצהיר אם הגמגום יחסית קל? מה ההשפעות של הצהרה או אי-הצהרה .. ?

דור6

New member
כן לי ירד ל64 אחרי שדיברתי מעולה

עם הרופא מספיק שאתה אומר לו שאתה מגמגם יוירד הפרופיל ל 64 אבל זה יותר טוב מלהיות קרבי שם הגימגום יכול לעלות בחיים של אנשים למשל לדבר בקשר

mico24

New member
אני חושב, שרוב המגמגמים עוברים את

הצבא, בלי להצהיר על שום דבר, ואני ביניהם. אין שום סיבה, שתוריד פרופיל, בגלל הדבר הזה! אם בתפקיד, אותו תקבל, ממש לא תוכל להסתדר, תמיד אפשר לעבור למשהו אחר, שמתאים לך יותר, ותמיד אפשר להוריד את הפרופיל, אם תראה לנכון לעשות את זה. אבל לא לעשות את זה מראש! זה לא ליקוי, זה לא מחלה, זה רק מגביל במספר תפקידים. במקרה שלי, אני קיבלתי תפקיד, ש-80% ממנו זה שיחות בטלפון.. לפני הצבא הייתי מתחיל לרעוד והלב שלי היה כמעט יוצא מבית החזה רק משמיעת הצלצול שלו! פחדתי מהדבר הזה, כמו מאש! מהבחינה הזאת, בצבא קיבלתי בום רציני בראש.. הייתי חייב לדבר בטלפון, חייב.. אז יום אחד התחלתי לדבר, ובעזרת כל מיני טריקים (דיבור מהיר מאוד, בליעת אותיות, וכו') הצלחתי להתמודד עם זה. נכון שלא תמיד הבינו אותי, ועדיין קשה לי להסביר הסברים ולספר סיפורים בטלפון, אבל הפחד נעלם כלא היה. בשיחות רגילות אין לי שום בעיה. אני יכול (ולא פוחד!) להתקשר לכל מקום ולברר או לשאול מה שאני צריך. זה מגיע למצב אבסורדי, שהרבה יותר קל לי להתקשר למזכירות שלנו (בלימודים) בטלפון ולברר משהו, מאשר לבוא לשם ולדבר פנים מול פנים! :)) בקיצור, לאנשים סגורים, שפוחדים, נמנעים ממצבי דיבור, שבחיים לא היו מדברים מיוזמתם, הצבא הוא כמו קשר קפיצה, שזורק אותך למים ואתה חייב להתמודד עם זה. נכון, יש גם כישלונות, אבל מסתבר שאנחנו יכולים הרבה יותר משאנחנו חושבים!

spidergirl

New member
יש אבל השלכה אחת

אתה פטור משמירות לבד אם אתה מצהיר על הבעיה ( זו הסיבה שהצהרתי בסופו של דבר)

omadawn

New member
אצלי לא היתה שום השפעה של הגימגום

על הפרופיל (97).

b e ll

New member
לי היה פרופיל 45 בגלל הגימגום

אבל אם הייתי יכולה לא הייתי מצהירה על זה. אצלי לא היתה בכלל שאלה של להצהיר או לא - זה היה כל כך בולט שלא יכולתי להסתיר אפילו אם הייתי רוצה. חבל לתקוע מקל לעצמנו בגלגלים - אם הגימגום לא ממש מפריע כדאי להמשיך בחיים כרגיל.

yc114321

New member
גימגום וצבא

גימגום מוריד פרופיל,,למנימום של 65 במקרים מסויימים גם פותרים אותך מהצבא

למעלה