גמגום כגורם חיובי

taltal17

New member
גמגום כגורם חיובי

תאמינו או לא אך במידה מסויימת הגמגום שינה את חיי לטובה מקצה לקצה בתיכון בקושי למדתי וסיימתי עם תעודת בגרות בינונית ומטה והעתיד לא נראה טוב אך במהלך השירות הצבאי הבנתי שבכדי שאוכל להתמודד מול אנשים ממוצעים בקבלה לעבודה , בזוגיות ובכל תחום בחיים , אני צריך להיות חכם יותר , משכיל יותר , בעל הופעה חיצונית מרשימה יותר וכו' . אנשים , ליברלים ככל שיהיו , תמיד ירתעו מאנשים בעלי מוגבלות מסויימת ולאו דווקא מרוע לב אלא פשוט מעצם העובדה שיותר נוח להיות עם אנשים שדומים לך . על כן שיניתי את חיי בכדי להשיג את היתרון המדובר וכיום, אני הבחור שלא למד . מסיים תואר שני באוניברסיטה וממשיך לדוקטורט , עובד ככלכלן במוסד פיננסי גדול ובעל הופעה חיצונית מרשימה ( עיסוק בספורט לאורך השנים , תזונה נכונה וכו'- כחלק מהשינוי שדיברתי עליו קודם)משיג את כל בני גילי בכל תחום ומתמודד שווה בשווה עם אנשים "רגילים" ולהפתעתי חל שיפור דרמתי בכל הנוגע לגימגום שלי , כנראה כתוצאה מבטחון עצמי כנראה שהייתי צריך סיבה ממש רצינית בשביל לבצע את השינויים האלו והגמגום סיפק את הסיבה המושלמת וכמה שזה ישמע אבסורדי , אני צריך להודות לילדים שצחקו עליי בביה"ס עקב הגמגום שלי

elanc10

New member
זו תכונה ידועה בטבע שיצורים, לאו

דוקא בני אדם,עם מיגבלויות מסוימות מפתחים תכונות אחרות כפיצוי. לדעתי,כתבתי זאת לא פעם בעבר,למגמגמים יש כושר ביטוי מעולה בכתב,שנועד לפצותם על תיסכולם בגין אי יכולת להסביר את עצמך בבהירות בעלפה. מגמגמים משקיעים זמן רב יותר בכתיבת דווחותיהם גם בגין הרצון לא להשאיר אי בהירות שתגרור הזמנתם לצורך הבהרת נקודות בעלפה. לגביך אישית, כל הכבוד,המניע ברור רק שקיים קושי להוציאו לפועל שנובע מעצלנות. כנראה שיש לך כוח רצון חזק במיוחד. כתבתי לו מזמן כי ראיתי פרשן בכיר נדמה לי של "מריל לינץ" שהוזמן ע"י CNBC לתת חוות דעת על יחסי הכוחות יורו/דולאר,בחור צעיר שניכר כי הוא שולט היטב בנושא,כשהתחיל להשאל שאלות, נתקע מספר פעמים,בצורה די חזקה,אני נבוכתי מאד,ממש הרגשתי קשה, אבל הבחור השלים את דבריו. הייתי משוכנע שלא יוזמן שנית, וגם אם כן, יתחמק. לאחר שבועיים ראיתי אותו שנית באותה רשת ומפרשן. גם הפעם נתקע אבל המשיך. מדובר ברשת טלויזיה מובילה בעולם (ביחד עם בלומברג),ויש במאים ומפיקים רבים המחליטים את מי להזמין וזאת תעודת כבוד שהבחור הוזמן. ד"א גם קריינית הטלויזיה שראיינה אותו וחשה כי נתקע לא הקלה עליו והמשיכה ושאלה שאלות קשות. המענין אותי בכל הפרשה היא תחושותיו של הבחור? האם הוא מצליח להרדם לפני הופעות כאלה? מדובר ביוקרתו המקצועית ובמקום עבודתו ולכן הלחץ עליו אדיר!

למעלה