גמדים של רביעי

אפשר לשיר פה סרנדה ../images/Emo168.gif?

שיר לילה טוב
לענקיתי שינה עריבה ומתוקה וחלומות פז לך יקירה

יעל י

New member
תודה יקירה ../images/Emo9.gif

השינה לא ערבה במיוחד למעשה כמעט ולא הייתה הילד חולה ולכן ... לא ישן ולא נותן לישון

אוי יוי יוי../images/Emo122.gif קבלי../images/Emo168.gif נוספת

מסכנים שלי. מקווה שהוא יבריא מהר לפחות האחים הגדולים עוזרים ביום? (הם יודעים שצריך
) ובמיוחד בשבילך: אין כמו אמא ביצוע: ישי לוי מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי כבר שנים אני חושב שאין כמו אמא זו שנתנה לי את חיי בשמחה ובכאב אמרה "קדימה" חיזקה אותי מנעוריי וזה יושב אצלי בלב כי אותה אני אוהב כל חיי בשבילה אני מושלם הכוכב של העולם מנעורי אמא, בזמנים קשים את הכאב הפנימה בחיוך כובש היא את כולם הקסימה את הנפש היא כובשת מבפנים אמא, מחשבות עולות ומתחזקות בי פנימה את החלומות שלי תמיד הגשימה את הנפש היא כובשת מבפנים כבר שנים אני חושב שאין כמו אמא זו שבישלה לי מטעמים כשכשלו רגלי אותי תמיד הקימה חיזקה אותי כל השנים

יעל י

New member
../images/Emo24.gifאת מדליקה...

הבן הגדול הוא גדול ועוזר מאד ממש אבא קטן האמצעי עדיין ילד בעצמו... יהיה בסדר הנה אנחנו מיד יוצאים לקופ"ח

gamadibi4

New member
../images/Emo23.gif

התכוונתי לכתוב עוד היום אבל פתאום נעשה כבר מחר ולא רציתי להקפיץ את השרשור של אתמול... שיר לשעת לילה מאוחרת: באה מנוחה ליגע ומרגוע לעמל. לילה חיוור משתרע על שדות עמק יזרעאל. טל מלמטה ולבנה מעל, מבית אלפא עד נהלל. מה, מה לילה מליל? דממה ביזרעאל. נומה עמק, ארץ תפארת אנו לך משמרת

libi4

New member
התרגשתי../images/Emo23.gif

אימי נהגה לשיר לי את השיר הזה.... תודה גמד מקסים... מאחלת לך יומנעים,לא עמוס מידיי.... מצרפת לך שיר יפה: מי את כולי עוטפת בחום שלא נגמר באהבה, בדאגה, אמא רק תחבקיני ותראי מי יקרה לי מכולם אל תשתני לי אל תלכי לי לעולם, לעולם את הדרך את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ועוטפת את הכל מי את כולה נותנת בלי צל של חרטה בנשמתה אלי קרובה אמא יקרה אף פעם לא נשברת אף פעם לא טועה את הדמעה שלי מוחה אמא אהובה רק תחבקיני ותראי מי יקרה לי מכולם אל תשתני לי אל תלכי לי לעולם, לעולם את הדרך את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ואוספת את הכל כמו שמש את זורחת והרע הופך לטוב בואי אמא, קחי הפחד וחבקי אותי קרוב

../images/Emo124.gif ../images/Emo41.gif קמתי בבוקר ../images/Emo42.gif

עת עלתה השמש
את החבילה, הכנתי אמש
ארזתי בסרט
כך או אחרת
עת הבוקר עלה
את האיש הערתי
"לדואר, נא לך"
כך לו אמרתי
והיום, כן היום (רק היום, במבצע!)
תישלח התשורה (כך אני לפחות רוצה)
רמזתי אתמול, אז בטח זיהית - אז רק שלום: שלך, הגמדית.

עלתה בי מחשבה

מותר כבר להתחיל בניחושים? איזה כייף לבוא לעבודה ולראות הודעה כזאת. איזה גמד חרוץ ונחמד. מאיפו הזמן עם שתי בנות?

גמדהים

New member
../images/Emo42.gifבוקר בהיר ויפה לכולן!../images/Emo124.gif

הדואר בא היום,
באוטו האדום
ולי הביא חבילה קטנה...
הגיעה העת לשמוח וחבילות לארוז ולשלוח כל גמד וגמדת את מתנתה המיוחדת וגם מי שמאחרת, שתקשור יפה בסרט את אריזת ההפתעה לענקית המצפה. ומי שלא תספיק כמובן גם אותה נאהב - זה מובן
ונחכה בסבלנות גמורה עד שתגיע התשורה אוהב אתכן הרבה
ולמפגש כבר מצפה שיהיה לכן יום מקסים ממני, גמדהים!

הגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגעתי../images/Emo9.gif

ענקית יקרה
לך חייבת אני סליחה
אתמול היה לי יום קשה
הפכתי את כל הקש לזהב כדי להכין לך סרט יפה
אצה רצה אני לדואר כדי לשלוח התשורה
מאחלת לך יום נפלא עם הרבה שמחה!!!!

daldan

New member
שלום לך איזה כיף שאת פה../images/Emo24.gif

אז אולי תתני לי איזה רמז קטן שאני אוכל להתחיל לנחש (אין לי שמץ של מושג)

רמז....../images/Emo17.gif

מיובא ישירות מ...
מתאים לכל פינה בחדר
צבע:כתתתתתתתתתתתתתום
מקווה שיתאים
יומנעים

למעלה