גמול השתלמות והסבה לעבודה סוציאלית

גילי ל2

New member
גמול השתלמות והסבה לעבודה סוציאלית

שלום,
יש לי תואר ראשון במדעי החברה ועשיתי הסבה לתואר בעבודה סוציאלית. כלומר בסה"כ יש לי 2 תארים ראשונים.
נאמר לי באיגוד שלגמול ההשתלמות אני יכולה להגיש בקשה לגבי ההסבה.
מישהו יודע אולי אם אני יכולה להגיש בקשה לגמול גם לגבי קורסים ספציפים שלמדתי בתואר הקודם להסבה (קורסים עם זיקה לעו"ס)?
ממש אודה למי שיוכל להשיב לי כי הנושא לא ממש ברור וקשה מאוד להשיג את מירלה מהאיגוד שמטפלת בזה.
תודה!

ספטימה

New member
אפשר

אני קיבלתי כחמישה גמולי השתלמות אני חושבת על התואר הראשון שהיה קרוב לעבודה סוציאלית (פסיכולוגיה).
אני כבר לא זוכרת בדיוק על מה קיבלתי את הפטור, הגשתי את כל הסילבוסים שלמדתי. תזכרי שאת יכולה לעשות את זה עד 5 שנים מסיום התואר הראשון.

chulila

New member
תודה רבה!

התשובה שלך פותחת לי ערוץ חדש של שיחות עם מירלה על איך אני מרחיבה את גמול ההשתלמות שלי..

לא ידעתי שאפשרי לקבל גמול על קורסים מהתואר הראשון.

ובנוגע ללתפוס אותה - ימי ב' וד' 10-14 בעיקרון (קחי איזה שעה לפחות הפסקה באמצע להפסקת צהריים, בכל זאת היא יושבת בבניין ההסתדרות; זה לא מקובל באשכרה לעבוד שם..
.

גילי ל2

New member
מירלהה

תודה רבה!!
הצלחתי להשיג את מירלה סוף סוף והיא אמרה שניתן להגיש בקשה לגמול רק על ההסבה ולא על התואר הנוסף. האם זה מה שהיא גם אמרה לך?

chulila

New member
אני חייבת להודות שלא יצרתי איתה קשר

כך שהיא עוד לא אמרה לי דבר.
אנסה אולי בשבוע הבא..

אבל נשמע מדברייך שההסבה יכולה להיות מוכרת כגמול? זה משמח..

ספטימה

New member
את האמת, אני כבר לא כל כך זוכרת

אפשר להגיש רק מה שבטווח של 5 שנים אחרונות.
אני זוכרת שמילאתי טפסים (בטח מירלה תוכל לשלוח לך) וצירפתי סילבוסים של הקורסים שלמדתי ואת היקף השעות.
צריך לשלם פר גמול שאת רוצה לקבל. משלמים בבנק הדואר ומצרפים קבלה.

זה מה שאני זוכרת.

ניתן להגיש רק על תואר שהוא לא עבודה סוציאלית. אם את מקבת גמול כלשהו על תואר שני (7.5%) אז אי אפשר להגיש אותו גם לגמול השתלמות.

כל הפרטים המדויקים כתובים באתר של האיגוד במידע אישי - מה שיש בתחילת היומן של העו"ס. ואם לא, מירלה תדע לענות הכי טוב וברור.

למעלה