גמילה מהנקה

נשיבוק

New member
גמילה מהנקה

היי, הבונבון בן שנה וחודשיים וחשבתי שהגיע העת להפסיק את ההנקה.אך אני תוהה כיצד לבצע זאת.. לפני כחודשיים פניתי בפורום לעצות גמילה וההמלצה היתה לעשות זאת בהדרגה. בנתיים החלטתי להמשיך עד שנסיים את החיסונים של גיל שנה וכעת הגיעה העת.. המתוק אוכל מוצקים יפה כך שניסיתי להחליף את ההנקה בדבר מזון אחר. הוא אכל יפה אך כשמסיים הוא דורש ב"קינוח" של ציצי.. מתסכלת אותי המחשבה שלא אתן לו. הוא מבקש, מרים את החולצה, בוכה ולא עוזב..ואני נכנעת. מה עושים? אשמח לקבל עוד עצות כיצד לגמול. דבר נוסף.. ידוע לי כי בעת הנקה לרוב לא מקבלים מחזור. אך האם זה בסדר שטרם קיבלתי? שכן הבייבי לא יונק מלא.. תודה !

גמילה מהנקה

גמילה של פעוט הוא תהליך למידה לשניכם. צריך ללמוד מה עושים במקום ההנקה. בשלב הראשון לא כדאי לסרב הנקה, לאחר שהוא כבר נזכר שהוא רוצה, אלה כדאי לנסות לחשוב כמה צעדים קדימה ולמנוע חלק מאותם מצבים בהם הוא בדרך כלל מבקש לינוק. למשל, ישר לקום ולצאת לטיול החוצה, ולהפסיק לדבר בטלפון כאשר הוא ער, וכדומה. צירפתי למטה לינק לאתר של לה לצ'ה הבין-לאומי, עם רשימת טיפים בנושא הגמילה. אם יש בעיה עם האנגלית, תגידי לי ואני אתרגם לך. בעניין הוסת- אם תינוק יונק יחסית הרבה, לפעמים אימהות לא מקבלות מחזור גם מעל שנה. השאלה אם את בטוחה שאת לא בהריון, כי אפשר להיכנס להריון גם בלי לקבל מחזור אפילו פעם אחת. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה