גמילה מחיתולים בת שנתייםוושמונה חודשים

זוהר20001

New member
גמילה מחיתולים בת שנתייםוושמונה חודשים

שלום עינת מה שלומך? בתי בת שנתיים ושמונה חודשים בשבועיים האחרונים החלנו תהליך גמילה ביומיים הראושנים עשתה פעמיים קקי בסיר (ממש קצת) פיפי בכלל לא פספסה פיפי 3 פעמים (לא הצליחה בכלל לעשות בסיר) ואז כבר לא רצתה והתנגדה מאוד ללבוש תחתונים אלא רק חיתול אז החזרנו לה את החיתול והורדנו הילוך בגמילה מאז מדי פעם הלכה והתיישבה בסיר ולא יצא לה אף פעם. אבל תמיד אמרנו שכל הכבוד שאת מנסה בנקביל החלנו לעודד אותה בכל התחומים כשהראתה בגרות בסופ"ש האחרון היא ישנה אצל הוריי (בלעדיי) וכל הזמן ביקשה ללכת לשירותים ואמי לקחה אותה _אציין ששם היא יושבת באסלה ובבית מעוניינת בסיר לא יצא כלום ו היא הסכימה להשאר עם תחתונים ואז היא פספסה ובכתה ואמי הרגיעה אותה ושמה לה חיתול כלומר עדיין לא עשתה בכלל פיפי בסיר היום בבוקר שאלתי אותה אם היא רוצה ללכת לעשות בסיר ואמרה שכן וקולולולולו יצא פעם ראשונה מחאנו לה כפיים אמרנו כל הכבוד ושהיא גדולה ובוגרת ושמנו חיתול יותר נכון תחתול לבקשתה למרות שאני מצטערת בכלל שקניתי את זה כי זה מיותר לדעתי כי גם ככה זה סופג בדיוק כמו חיתול , יקר מאוד והיא ממילא לא מצליחה להוריד ולהעלות לבד ואז לא הצעתי לה ללבוש תחתונים כי לא רציתי ישר לזרוק אותה למים בגן שיתפתי את הגננת והיא אמרה שהיא כל כמה זמן תשאל אותה אם היא רוצה והיא תשאל אותה אם היא רוצה ללבוש תחתונים מחר אנחנו יוצאים לנופש 4 ימים ורציתי לדעת איך לדעתך אני צריכה לנהוג בהמשך ? ו -2 שאלות: האם בהתחלה זה בסדר לשבת לידה בשירותים ? האם בהתחלה לשאול אותה כל כמה זמן אם צריכה? או שמלכתחילה לתת לה להיות אחראית על זה? האם לשאול אותה אם היא מעוניינת בתחתונים או לחכות עם זה עד שיהיו לה עוד הצלחות של פיפי וקקי ואם היא תגיד שהיא רוצה תחתונים ותפספס ושוב נורא תילחץ ותבקש חזרה חיתול? האם יש רגע שבו כבר זהו? לא מחזירים חיתול ? אשמח לתשובתך המהירה לפני היציאה לנופש תודה ויומטוב לילך

תהליך גמילה הינו תהליך טבעי

שלום רב לילך , נופש אינו הרגע המתאים להתעסק עם תהליך גמילה. נדמה לי שבתך עדיין לא מוכנה ובשלה לתהליך. הייתי ממליצה להמתין עוד קצת. לא להאיץ תהליך. להפסיק לדבר וללחוץ על העניין. תהליך גמילה הינו תהליך טבעי כאשר ילד בשל והורים מעבירים לו אחריות מלאה הגמילה עוברת בצורה חלקה. בברכה, עינת נ.ב מזמינה אותך לדפדף קצת בפורום התיחסתי הרבה לתהליך גמילה.

זוהר20001

New member
אני לא מאיצה

אני זורמת עם הקצב שלה הנה עכשיו היא עשתה קקי בסיר והפעם חבילה נאה ביותר זה לא טוב אם נשב איתה בהתחלה? כשאת אומרת טבעי את מתכוונת שהכי טוב שילד פשוט ילך לשירותים לבד כשהוא רוצה והוא לא צריך בכלל את הוריו לידו?

למעלה