גמילה מחיתולים , לא עושה קקי כבר ארבעה ימים ,

גמילה מחיתולים , לא עושה קקי כבר ארבעה ימים ,

שלום לכם
פשוש כבר בן שנתיים ושבעה חודשים , בראש השנה התחלנו גמילה באופן חלקי בגן עם חיתול ,בבית בלי , אני הייתי שלמה עם זה היות והיתה לו בעיבלעשות פיפי ועד שלא הייתי מרימה אותו עליי , הוא היה בוכה וצועק ,היום הוא עושה פיפי ללא בעיה , ואפילו מבקש שייש לו פיפי , בחופשת פסח האחרונה הורדתי לו 5ת החיתול כל השבוע , בתקווה להמשיך א התהליך בגן , אך בגן אמרו לי כי עדיין הוא לא מוכן , והם יורידו לו את החיתול שהם יוצאים לחצר , אני נותנת לו פרסז על פיפי שהוא עושה בשירותים , ארבעה ימים אנחנו מחכים לקקי אבל אין לו , ואני מפחדת שהוא יתחיל לפתח עצירויות , בפעם האחרונה שעשה קקי זה היה בתחתונים שלו , תוך רקיעה שלו ברגליים { הוא לא יודע להבדיל בין קקי לפיפי } ולכן ניכנסתי ללחץ , כי לא ידעתי מה קורה איתו ומיד הצעתי לו חיתול או לשבת בסיר , הוא לא רצה שאסים לו חיתול , אבל גם לא אמר מה הוא רוצה , שאלותיי הם
האם לשלוח אותו לגן בלי חיתול בכלל ולהבהיר לגננת שבתחלנו גמילה ? אני מאוד מפחדת מעציריות בגן

איך ניתן להמשיך עם השיטה של פיפי פרס יוצא מצב שעל כל פעם שעושה פיפי , אני נותנת לו פרס , האם לעשות לו טבלה ולהדביק מדבקה כל פעם שעןשה פיפי ?

פשוש עושה פיפי בשירוים האם להציב עובדה לגננות ולשלוח א7תו עם תחתונים בלבד ?

תודה מראש

אליס החמודה,

הרשי לי להיות ישירה ועם המון אמפטיה.
אני מציעה שתפני להדרכה או ייעוץ.
נדמה שהבעיה קודם כל אצלך.
כשאת תהיי שלמה ובהירה,
הילד ירגיש ביטחון
לעבור שלב.

בהצלחה
,
חדוה

למעלה